n73 10 kat hizlandirin programsiz ucurun n73

Sponsorlu Bağlantılar

tivriz71

tivriz71

Üye
vay canına ... geciktirici duymuştumda hızlandırıcı duymamıştım..hangi eczanede satılıyor bu arkadaşım?

Erdem_-_AKBULUT

Erdem_-_AKBULUT

Üye
sistemle alakalı bi durum tabi senden haklısın arka plan uygulamaları kapatılrsa işlemci o kadar rahatlar fakat bu tek müzik menüsüyle ilgili değil.. müzik programı arka plandayken sadece hazırda bekleme konumundadır bu yüzden sadece işlemcinin %0,27 sini kullanmakta ve bu da pek fazla bi fayda kazandırmamakta..

araştırmalarının devamını dilerim ve sorulanında yardımcı olurum iyi çalışmalar .. :)

COBRAMAX

COBRAMAX

Üye
    Konu Sahibi
sistemle alakalı bi durum tabi senden haklısın arka plan uygulamaları kapatılrsa işlemci o kadar rahatlar fakat bu tek müzik menüsüyle ilgili değil.. müzik programı arka plandayken sadece hazırda bekleme konumundadır bu yüzden sadece işlemcinin %0,27 sini kullanmakta ve bu da pek fazla bi fayda kazandırmamakta..

araştırmalarının devamını dilerim ve sorulanında yardımcı olurum iyi çalışmalar .. :)

sen en n73 kullandinmi belliki kullanmamissin ben muzik menusunu kapattigimda tel ucuyor.bu sadece n73 ise yarar

melekim_1903

Üye
sacma

ersin_20

ersin_20

Üye
arkadaşım böyle saçma konular açıp milleti kandırmayın s60 telefonlarını kullanmayı bilen biri zaten arka planda çalışan uygulamaları kapar

Eventhandler

Üye
ya böyle saçma şeyler yayınlamayın lütfen telefonu yeni 3dk sonra bunu örendim ne warki

COBRAMAX

COBRAMAX

Üye
    Konu Sahibi
baska tellerde ise yaramaz sadece n73 te ise yarar

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım böyle saçma konular açıp milleti kandırmayın s60 telefonlarını kullanmayı bilen biri zaten arka planda çalışan uygulamaları kapar

herkeste ise yariyor hata sende galiba

orhaan48

orhaan48

Üye
ne alakası var gene hantal gene hantal nokia nın hızlı cihazı mı var..

--------------- Ekleme ---------------

bende baslıgı görünce bisey sandım yapmayın söyle sakalar komik değil..
belki bilidiğiniz birşeydir ama gende hatırlatıyım mesajları açın ama mesajlar ana menüsünde kalın daha sonra seçenekler,ayarlar,diğer,ordan kullanılan hafızayı hafıza kartı yapın nedeni nokıa nın klasık sorunu cihazın kendi hafızası ve ram oranı çok düşük ondan

COESTO

COESTO

Üye
sen biraz aceemisin herhalde n73 te.........

COBRAMAX

COBRAMAX

Üye
    Konu Sahibi
kardesim denemeyen kafasindan atip tutmasin bende ise yariyor

serhatbitik

Üye
zxca

COBRAMAX

COBRAMAX

Üye
    Konu Sahibi
o ne bicim mesaj

htmy

htmy

Üye
ben de bişey diyecen sandım bee!!! bari üç beş şey daha ekleseydin de. mesela lifeblok kapat falan

nino4u

nino4u

Üye
Adam haklı :) bi çok yöntemin yanında buda var tşk dostum

Pilow

Üye
Hızlandı evet. Çok teşekkürler..

phasan

phasan

Üye
saol kardeş işime çok iyi yaradı

mustafa uluçay

Üye
vallahi yaradı işe.. çok taşekkürler kardeşm

COBRAMAX

COBRAMAX

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah ne demek

azrailbedir0503

Üye
bi değişiklik olur tabiki ve oluyo da da hangi akıllı telefonun geri planında çalışan proğram bırakır ki??

Üst Alt