N 95 için tam sürüm GPS Detaylı Türkiye haritası ile birlikte hemde bedava.

Sponsorlu Bağlantılar

mamiten04

Üye
sağol dostum ovi yüklü bende hiç bir işe yaramıyor gps bağlanamıyor inşallah bu iyi olur

sucukistan

Üye
herşey güzelde birde rapidshare paylaşımcı olsa çok iyi olacak...

carpenoctum

Üye
ben programı yükledim ancak güvenlik nedeniyle dosya çalıştırılamıyor diyor ne yapmalıyım arkadaşlar?

--------------- Ekleme ---------------

ben programı yükledim ancak güvenlik nedeniyle dosya çalıştırılamıyor diyor ne yapmalıyım arkadaşlar?

durmusali_32

Üye
teşekkür ederim süper program sorunsuz kuruldu allh razı olsun:):oke::oke::oke::oke::oke:

carpenoctum

Üye

trk05

trk05

Üye
arkadaşım..ya ben acemiyim..ya siz tam anlatamıyorsunuz..ne kurması..exe dosyasını tanımıyorki..telefon kursun..dosya açılamıyor diyor.anlamadım..nasıl kuruyor..nerden kuracağız..anlamış değilim..bir açıklama lütfen.

hoffmaister

Üye
bu programın 2010 haritassı var mı acaba?

24638ahmet

Üye
5. bölümden sonra bazı yerleri anlayamadım iki tane kod filan gelmedi yani

enesgur

Üye
kardeş şu anahtar dosasının linki kırık heralde bi ilgilenirsen

vural_sayin

vural_sayin

Üye
tüm dediklerinizi yaptım fakat haritayı yükledim en sonunda garmin açılıyo satın al ve kullan,deneme başlat,ürün kodunu gir,garmin gps e bağlan diyor ve sonuç alamıyorum eğer ürün anahtarı girileceksede kodla alakalı bilgi alabilirmiyim lütfen yardımcı olun =(

harme_24

Üye
ya arkadas indiremiyorum ya hep error dior

yakisikli805

Üye
kadresim lin k veriyonuz epsi de hatali len bune ya
adam gibi koyun bisey

asami586

Üye
selam verdiğin bilgiler için teşekkür ederim ilk üç yüklemeyi bitirdim telefondan garmin i açamaya çalıştığımda güvenlik nedeniyle dosya çalıştırılamıyor diyor ne yapabilirim

alis_70

alis_70

Üye
Kendi telefonuma kurdum ve kusursuz çalışıyor. Sadece istanbul İzmir Ankara gibi büyük şehirler değil bütün türkiye en ufak detayına kadar var N95 ve N95 8Gb olan arkadaşlara tavsiye ederim.

Garmin Mobile XT Gps Programı ve Kurulumu

1-
2-
3-

Yukarıdaki 3 dosyayı önce pc ye indiriyoruz.
Daha sonra telefonumuzu data kablomuzla veri aktarma modunda pc ye takıyoruz ve yukarıdaki sırayla programları telefonumuza kuruyoruz.

Eğer kart okuyucunuz varsa bu işlemi daha kolay yapabilirsiniz. Kart okuyucunuzu pc ye takıp kartınızı da yerleştirdikten sonra yine aynı şekilde programları sırasıyla kuruyoruz.
Programları kurma sırasında exe dosyalarına tıkladığımızda program otomatik olarak cihazımızı veya hafıza kartımızı buluyor, cihazımızı/kartımızı seçtikten sonra yüklemeye başlıyor. Biz sadece next diyoruz.

3 programı da yükleyince telefonumuzda Garmin programı kurulmuş oluyor.
Daha sonra telefonumuzdan Garmin programını açıyoruz. Öncelikle çıkan ekranda I agree diyoruz, daha sonra select text language kısmı çıkıyor. Buradan da sağ okla Türkçe dilini buluyoruz. Ve sonraki diyoruz.

Bu bölümde ses dilini seç penceresi çıkıyor ve aynı şekilde sağ okla Türkçe’yi buluyoruz. Tekrar sonraki diyoruz.
Bu defa karşımıza birim seç kısmı çıkıyor, bu bölümde direk sonraki diyoruz.
Yeni açılan pencerede tamam’a basıyoruz.

Karşımıza sözleşme şartları çıkıyor, buna da kabul diyorum diyoruz. Ve program açılıyor.
Program acılınca ayarlar yazan yerde hakkında bölümüne giriyoruz ve orda card id mizi bir yere not
ediyoruz.

anahtar dosyası-http://rapidshare.com/files/85836921/Garmin_.rar

anahtar dosyasına kart id mizi yazıyoruz ve city of north america nt 2008 yazan yeri city navigator europe nt v9 yaparak generate yazan yerlere tıklıyoruz.
Simdi program bize iki tane kod veriyor. Bu kodlardan üstteki kodu bir notpade kopyalayıp notpadin ismini SW.UNL alttaki kodu başka bır notpade yapıştırıp bu notpadinde adını GMAPSUPP.UNL yapıyoruz.

Programdan exit ile cıkıyoruz ve tekrar telefonu veri aktarım modunda pc ye bağlıyoruz veya hafıza kartımızı pc ye takıyoruz kart okuyucu ile. İsimlerini değiştirdiğimiz notpad dosyalarını hafıza kartımızın içindeki Garmin klasorünün içine yapıstırıyoruz.

Simdi sıra Türkiye haritasını yüklemekte. Türkiye haritasını da indiriyoruz ve direk hafıza kartımızdaki Garmin klasörünün içine atıyoruz.

Türkiye haritasını ve programın anahtarını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz:

En son olarak programa dahili gps’i göstermemiz kalıyor. Bunun için programı açıyoruz. Ayarlardan sistemin içinde uzak gps yazan yere gidiyoruz. Orada dahili gps i seçip (ekli gps) tamama basıyoruz. Böylece elimizde son derece güncel bir gps harita programımız oluyor.
Anlattıklarımı harfiyen yerine getirirseniz son derece kullanışlı bu programı bütün özellikleriyle kullanabilirsiniz.

İyi yolculuklar. soru ve sorunlarınız için mesaj atın.

Anahtar dosyasını indiremiyoruz

asiefe_99

Üye
teşekkür ederim kardeşim hepsini yükledim ama şu anahtar doysayını indiremedim ve orda nort doyası faln demişin orayı anlayamadım tekrar güzelce anlatırmısın

alis_70

alis_70

Üye
Kendi telefonuma kurdum ve kusursuz çalışıyor. Sadece istanbul İzmir Ankara gibi büyük şehirler değil bütün türkiye en ufak detayına kadar var N95 ve N95 8Gb olan arkadaşlara tavsiye ederim.

Garmin Mobile XT Gps Programı ve Kurulumu

1-
2-
3-

Yukarıdaki 3 dosyayı önce pc ye indiriyoruz.
Daha sonra telefonumuzu data kablomuzla veri aktarma modunda pc ye takıyoruz ve yukarıdaki sırayla programları telefonumuza kuruyoruz.

Eğer kart okuyucunuz varsa bu işlemi daha kolay yapabilirsiniz. Kart okuyucunuzu pc ye takıp kartınızı da yerleştirdikten sonra yine aynı şekilde programları sırasıyla kuruyoruz.
Programları kurma sırasında exe dosyalarına tıkladığımızda program otomatik olarak cihazımızı veya hafıza kartımızı buluyor, cihazımızı/kartımızı seçtikten sonra yüklemeye başlıyor. Biz sadece next diyoruz.

3 programı da yükleyince telefonumuzda Garmin programı kurulmuş oluyor.
Daha sonra telefonumuzdan Garmin programını açıyoruz. Öncelikle çıkan ekranda I agree diyoruz, daha sonra select text language kısmı çıkıyor. Buradan da sağ okla Türkçe dilini buluyoruz. Ve sonraki diyoruz.

Bu bölümde ses dilini seç penceresi çıkıyor ve aynı şekilde sağ okla Türkçe’yi buluyoruz. Tekrar sonraki diyoruz.
Bu defa karşımıza birim seç kısmı çıkıyor, bu bölümde direk sonraki diyoruz.
Yeni açılan pencerede tamam’a basıyoruz.

Karşımıza sözleşme şartları çıkıyor, buna da kabul diyorum diyoruz. Ve program açılıyor.
Program acılınca ayarlar yazan yerde hakkında bölümüne giriyoruz ve orda card id mizi bir yere not
ediyoruz.

anahtar dosyası-http://rapidshare.com/files/85836921/Garmin_.rar

anahtar dosyasına kart id mizi yazıyoruz ve city of north america nt 2008 yazan yeri city navigator europe nt v9 yaparak generate yazan yerlere tıklıyoruz.
Simdi program bize iki tane kod veriyor. Bu kodlardan üstteki kodu bir notpade kopyalayıp notpadin ismini SW.UNL alttaki kodu başka bır notpade yapıştırıp bu notpadinde adını GMAPSUPP.UNL yapıyoruz.

Programdan exit ile cıkıyoruz ve tekrar telefonu veri aktarım modunda pc ye bağlıyoruz veya hafıza kartımızı pc ye takıyoruz kart okuyucu ile. İsimlerini değiştirdiğimiz notpad dosyalarını hafıza kartımızın içindeki Garmin klasorünün içine yapıstırıyoruz.

Simdi sıra Türkiye haritasını yüklemekte. Türkiye haritasını da indiriyoruz ve direk hafıza kartımızdaki Garmin klasörünün içine atıyoruz.

Türkiye haritasını ve programın anahtarını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz:

En son olarak programa dahili gps’i göstermemiz kalıyor. Bunun için programı açıyoruz. Ayarlardan sistemin içinde uzak gps yazan yere gidiyoruz. Orada dahili gps i seçip (ekli gps) tamama basıyoruz. Böylece elimizde son derece güncel bir gps harita programımız oluyor.
Anlattıklarımı harfiyen yerine getirirseniz son derece kullanışlı bu programı bütün özellikleriyle kullanabilirsiniz.

İyi yolculuklar. soru ve sorunlarınız için mesaj atın.

Nokia N95 kullanıcısıyım
kardeş aline sağlık ama bu sadece ist. vs gibi büyük şehirlerimi kapsıyor .telefona dediklerini harfiyen yükledim ama ne adres girebiliyorum nede bulunduğum yeri görebiliyorum karaman merkezde yaşıyorum karaman ve merkezi buluyorum fakat adresi bulamıyorum

azap_sehri

Üye
emekler çok teşekkürler sorunsuz indirip kurdum ama anahtar dosyasının linki kırımıdır nedir anlamadım.onu yapamadım bir tek ilgilenilirse çok ii olucak teşekkür ederim emeği geçen arkadaşlara...

nowonai

Üye
arkadaşlar daha önce indirmiştim kayıtlıydı bende burdn indirebilirsiniz tüm dosyaları error felan verirse 2 dk 5 dk sonra tekrar deneyin.olmadı modem fişini çıkarın 1 dk sonra tekrar deneyin.

Garmin GPS part1

Garmin GPS part2

snm25

Üye
kardeşim linkler uçmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

nowonai

Üye
ya hepsini harfiyen yaptım uyguladım program düzgün çalışıyor bi prblem yok gözüküyor ama gps sinyali yok istanbul E-5 te az bi sinyali var onun dışındsa çekmiyor neden acaca?

Üst Alt