N 95 için tam sürüm GPS Detaylı Türkiye haritası ile birlikte hemde bedava.

Sponsorlu Bağlantılar

İ.K.S.X.

Üye
Ben tlf veri bağlantısı ile bağladığımda uygun olmayan modda bağlandı diyor ve yığın hafızayı veya tlf hiçbir şeyini görmüyor. Yardım edebilecek biri varmı.

sinankyy

Üye
anahtar dosyası-http://rapidshare.com/files/85836921/Garmin_.rar

anahtar dosyasına kart id mizi yazıyoruz ve city of north america nt 2008 yazan yeri city navigator europe nt v9 yaparak generate yazan yerlere tıklıyoruz.
Simdi program bize iki tane kod veriyor. Bu kodlardan üstteki kodu bir notpade kopyalayıp notpadin ismini SW.UNL alttaki kodu başka bır notpade yapıştırıp bu notpadinde adını GMAPSUPP.UNL yapıyoruz. bu kısma anlamadım yardımcı olacak arkadas varmı 05067919185

fthkyster

Üye
kardeşim anahtar dosyasında bi sorunmu var? ilgilenirsen sevinirim

telekomer

Üye
Ayarlar-Sistem-Uzak GPS içerisinde "ekli yada dahili GPS" başlığında bir seçenek bulunmuyor. "Yeni GPS'yi Eşleştir" başlığında bir seçenek var. Acaba dahili GPS'yi nasıl aktive edebiliriz. Bilgisi olan arkadaşlar cevaplandırırlarsa çok teşekkür ederim.

snanQa

Üye
saol kardeşim cok iyi bir iş yapmışın ama bulinkler ücret gerektiriyo sen para karşılındamı yükledi ?...

beeabee

Üye
Bu programı paylaşan arkadaşa çok teşekkür ediyorum. Birçok arkadaş bazı linklerin kırık olduğunu bildirdi, her nekadar konuyu açan kişi ben olmasamda konu ve programla ilgilenmek bana düştü. Daha önce arkadaşın paylaştığı dosyaları bilgisayarımda saklıyordum 2 part olarak yeniden upload ettim. 2 partıda indirip vinrar ile çıkartın ve yukarıda arkadaşın bahsettiği gibi işlemleri tek tek yapın. yukardaki programdan hiçbir farkı yoktur.

Garmin GPS part1

Garmin GPS part2

slm arkadaşlar lütfen yardım edin 2. link error veriyor:(

--------------- Ekleme ---------------

uzak GPS olayını yapamayan arkadaşlar herşeyi silip baştan yukardaki açıklamaları uygulasınlar.Bu arada benimde sorum olacak herşeyi yaptım gayet iyi çalışıyor ama 114mb lik haritayı yükleyemedim daha doğrusu 29. maddeyi yapamadım denilen yere 848 yazıyorum ama Your Map Unlock Code oluşmuyor

ok onuda hallettim :D
arakdaşım linki açıyorum ama programı bilmedigim için indiremiyorum yardım edin lütfen:vur:sukur:

Çok güzel paylaşım teşekkürler en baştan sona adımları tek tek uygulandığında problemsiz yükleniyor

Telefonum: N95 8GB;)

arkadaşım lütfen banayardım edebilirmisin nasıl yükledigini söyleyebilirmsin bide dosyaları bulamıyorum sende halen mevcut ise bana verebilirmisin yardımın için şimdiden teşekkürler [email protected] mail adresim lütfen yardım:(

yukselhan

Üye
anahtar dosyası link ölü bakarmısın

muammer18

Üye
Arkadaş biri allah rızası için su işi ya vıdeolu yada resimli anlatsın tek tek

alican476

Üye
n86 8mp için çalışmıyor arkadaşlar alternatif versiyonu felan varmı acaba

eskinay

Üye
çok teşükkür ederim güzel bir atılım fakat nokia 6210 da çalışmıyor

sonsabahh

Üye
eline sağlık

CeMayk

Üye
Selam harita mükemmel çalışıyor fakat gps yi görmüyör.yardım lütfen.teşekkürler.

karizmam07

Üye
rapid hata veriyo :(

diyar0621

Üye
Arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum. Bu proğram gps yani topografçıların kullandığı kordinat girişi yapan ve nokta kaydı yapan proğrammı yoksa nevigasyon proğramımı. Bana topografçıların kullandığı gps proğramı lazım yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler

abidinkamer

abidinkamer

Üye
hocam herşey tamam ama bu link ölü
rapidshare.com/files/85836921/Garmin_.rar

tamam halletim fakat farklı bir yolla yaptım. çok yer kplıyor ve ikonlar galeride gösteriyor. pek fazla kullanışlı bi program değil ben google maps ve nokia mapsi tercih ederim. dostum sakın kızma yinede emeğine sağlık teşekkürler

oemhay

Üye
linkler çalışmıyor kardeş...

GoGo_28

GoGo_28

Üye
güvenlik nedeniyle dosya çalıştırılamıyor diye bi hata alıyorum programı çalıştırırken

exmurat

exmurat

Üye
arkadaşlar benim cihazada yükledim ama telefonun icinde göremiyorum programı.sizede oldumu ???
n95 8gb

asigenc68

Üye
rapısare indirmiyo napcaz

yalin2001

Üye
ben yalin2001,yukardaki kurulumu tarif etmişsiniz.çok güzel ancak bilgi sayar dilinden çok anlamadığım için acaba pc derken bilgisayar mı kasdediliyor yoksa nokia programı mı kasdediliyor.bu konuda bir cevap verirseniz memnun olrum.

Üst Alt