N 95 için tam sürüm GPS Detaylı Türkiye haritası ile birlikte hemde bedava.

Sponsorlu Bağlantılar

selcukmermer

Üye
anahtar dosyası-http://rapidshare.com/files/85836921/Garmin_.rar

anahtar dosyasına kart id mizi yazıyoruz .... bu kısım açılmıyor hata veriyor yardımcı olabilirmisin

884226

884226

Üye
nokia n96 da işe yarıyormu ya arkadaşlar birde bende hrita var türkiye haritası olmasa çıkmaz demi oda çıkıyor yanlız bi türlü beceremedim ben bu navigasyonu uyduyla anlaşamdık konumum diyorum onu bil egöztermiyor gps bekleniyor diyor eger kapatmayım sabaha kadar bekleyecek utanmadan bu n96 da navigasyon nasıl çalıştırılıyror nasıl kullanılıyor bilen gören anlata bilen varmı acaba ??? eklentiler kurmam gerekenler neler ?

creyzz lee

Üye
slm emeginize teşekkürlerde bu navığasyıon lınkler ölmüş arkadaşlar yenınde yüklermisiniz yada msn adresımden yardımcı olurmsunuz bend en95 düz var navıgasyon kuramadım lütfen yardım erkan çarpuk
[email protected]

destroy116

destroy116

Üye
Teşekkürler

godorof

Üye
Kendi telefonuma kurdum ve kusursuz çalışıyor. Sadece istanbul İzmir Ankara gibi büyük şehirler değil bütün türkiye en ufak detayına kadar var N95 ve N95 8Gb olan arkadaşlara tavsiye ederim.

Garmin Mobile XT Gps Programı ve Kurulumu

1-
2-
3-

Yukarıdaki 3 dosyayı önce pc ye indiriyoruz.
Daha sonra telefonumuzu data kablomuzla veri aktarma modunda pc ye takıyoruz ve yukarıdaki sırayla programları telefonumuza kuruyoruz.

Eğer kart okuyucunuz varsa bu işlemi daha kolay yapabilirsiniz. Kart okuyucunuzu pc ye takıp kartınızı da yerleştirdikten sonra yine aynı şekilde programları sırasıyla kuruyoruz.
Programları kurma sırasında exe dosyalarına tıkladığımızda program otomatik olarak cihazımızı veya hafıza kartımızı buluyor, cihazımızı/kartımızı seçtikten sonra yüklemeye başlıyor. Biz sadece next diyoruz.

3 programı da yükleyince telefonumuzda Garmin programı kurulmuş oluyor.
Daha sonra telefonumuzdan Garmin programını açıyoruz. Öncelikle çıkan ekranda I agree diyoruz, daha sonra select text language kısmı çıkıyor. Buradan da sağ okla Türkçe dilini buluyoruz. Ve sonraki diyoruz.

Bu bölümde ses dilini seç penceresi çıkıyor ve aynı şekilde sağ okla Türkçe’yi buluyoruz. Tekrar sonraki diyoruz.
Bu defa karşımıza birim seç kısmı çıkıyor, bu bölümde direk sonraki diyoruz.
Yeni açılan pencerede tamam’a basıyoruz.

Karşımıza sözleşme şartları çıkıyor, buna da kabul diyorum diyoruz. Ve program açılıyor.
Program acılınca ayarlar yazan yerde hakkında bölümüne giriyoruz ve orda card id mizi bir yere not
ediyoruz.

anahtar dosyası-http://rapidshare.com/files/85836921/Garmin_******.rar

anahtar dosyasına kart id mizi yazıyoruz ve city of north america nt 2008 yazan yeri city navigator europe nt v9 yaparak generate yazan yerlere tıklıyoruz.
Simdi program bize iki tane kod veriyor. Bu kodlardan üstteki kodu bir notpade kopyalayıp notpadin ismini SW.UNL alttaki kodu başka bır notpade yapıştırıp bu notpadinde adını GMAPSUPP.UNL yapıyoruz.

Programdan exit ile cıkıyoruz ve tekrar telefonu veri aktarım modunda pc ye bağlıyoruz veya hafıza kartımızı pc ye takıyoruz kart okuyucu ile. İsimlerini değiştirdiğimiz notpad dosyalarını hafıza kartımızın içindeki Garmin klasorünün içine yapıstırıyoruz.

Simdi sıra Türkiye haritasını yüklemekte. Türkiye haritasını da indiriyoruz ve direk hafıza kartımızdaki Garmin klasörünün içine atıyoruz.

Türkiye haritasını ve programın anahtarını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz:

En son olarak programa dahili gps’i göstermemiz kalıyor. Bunun için programı açıyoruz. Ayarlardan sistemin içinde uzak gps yazan yere gidiyoruz. Orada dahili gps i seçip (ekli gps) tamama basıyoruz. Böylece elimizde son derece güncel bir gps harita programımız oluyor.
Anlattıklarımı harfiyen yerine getirirseniz son derece kullanışlı bu programı bütün özellikleriyle kullanabilirsiniz.

İyi yolculuklar. soru ve sorunlarınız için mesaj atın.
Arkadaşım anahtar dosyasının linki kırık... Onun için deneyemiyorum programı yardımcı olursan sevinirim.. SAygılar

mesut6666

Üye
Teşekkürler

serhan588

serhan588

Üye
anahtar dosyası:S linki yenilesen baba yaw

adil99

Üye
anahtar dosyasının linki bozuk lütfen yardım et herşey boşa gidecek :(

emreerdur

emreerdur

Üye
anahtar dosyası-http://rapidshare.com/files/85836921/Garmin_.rar BU DOSYA BULUNAMADI DİYOR RAPİDESHTE ARKADAŞ NASIL OLACAK HER ŞEY YAPTIM ANAHTAR OLANI İNDİREMİYORUM Bİ YARDIMCI OL BİLEN VARSA BENİ EKLEYE BİLİRMİ MSN [email protected] yardımlarınızı acil bekliyorum ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER LÜTFEN YARDIM

bad_devil20

bad_devil20

Üye
....

Son düzenleme:

fnldstntn

Üye
Teşekkürler......

aykut2812

Üye
Ben dediklerinizi aynen yaptım ancak en son aşamada ayarda bir sorun oldu. sorun şu: ayarlar bölümüne girdim ve sistem dosyasını açtım,uzak gps ye girdim ancak karşıma sizin dediğiniz gibi bir seçenek gelmedi(Orada dahili gps i seçip (ekli gps) tamama basıyoruz.) böyle bir seçenek yok.sadece yeni gps yi etkinleştir.diye bir şey çıkıyor ne yapmam gerek lütfen yardım edin.

UNFORESEEN35

Üye
Bu program şuanda kullanılamıyor sanırım bilgisi olan varsa cevap versin lütfen..
Aynen yaptım denenleri gps i bulamıyor uzak gps modundan başkamodda yok zaten..

kafkas_arslani

kafkas_arslani

Üye
tskler

suriri

Üye
Herşey tamam.bi gps yi tanıt işi olmadı onuda bi halletsek

fatihmutlu

Üye
kardeşim menude garmin programı gözükmüyor

--------------- Ekleme ---------------

kardeş bn yükledim menüde garmin gözükmüyor lütfen yardım edin e-mail;[email protected]

ReNeVaL

Üye
card ID dediğiniz yerde blamıyorum :((

yunusemre_oz

Üye
dostum card ıd için numara aldıgımız lınk kırık

university_07

Üye
garmin ******
file2upload.net/download/24231/garmin-******.exe.html]garmin-******t[/url]

--------------- Ekleme ---------------

garmin aktifleşrtirme