SahTRuMA
Üye
Motorola Rarz xt910 güncelleme hakkında
Arkadaşlar rarzrıma kavuşalı yaklaşık 5 gün oldu ve gayet memnunum
hem görünüş açısından ve malzeme kalitesi bakımından çok iyi fakat kamerası resimde biraz vasat kalıyor
şarj konusunda biraz zorlamada olsa 2 günü buldum. bence bu telefon motorola değilde samsung veya nokia tarafından çıkarılsa önemli satış rakamlarına ulaşacağına eminim.
Gelelim asıl konuya telefonu alır almaz wifiden 4.0.4 geçtim ve gayet akıcı ve stabil şimdilik memnunum. telefona avrupada bazı ülkeler için motorola resmi jb sürümünü yayınladı fakat türkiye için şuanlık bi güncelleme söz konusu değil.( rootla diyen arkadaşalar için şuanlık root olayına girmeyi düşünmüyorum
) burada bazı aklıma takılan sorular var çıkan romlarda türkçe yer almıyor ve romlarda problemler mevcutmuş ayrıca şimdilik icsde dönemiyor yükseltenler
Forumalarda dolaşan haberlere göre türkiye resmi jb çıkmayacak diye dedikodular dönüyor.garibime gitti ne yalan söylim romlarda türkçe yok , türkiye desteği yok deniliyor motorola ne amaçlıyor sizce görüşlerinizi merak ettim sadece. bilgisi olan arkadaşlar yakın zamanda olmasada türkiye resim jb gelirmi ki benim içimde çıkacak gibi bir his var ama bekleyip göreceğiz
hem görünüş açısından ve malzeme kalitesi bakımından çok iyi fakat kamerası resimde biraz vasat kalıyor
şarj konusunda biraz zorlamada olsa 2 günü buldum. bence bu telefon motorola değilde samsung veya nokia tarafından çıkarılsa önemli satış rakamlarına ulaşacağına eminim.Gelelim asıl konuya telefonu alır almaz wifiden 4.0.4 geçtim ve gayet akıcı ve stabil şimdilik memnunum. telefona avrupada bazı ülkeler için motorola resmi jb sürümünü yayınladı fakat türkiye için şuanlık bi güncelleme söz konusu değil.( rootla diyen arkadaşalar için şuanlık root olayına girmeyi düşünmüyorum
) burada bazı aklıma takılan sorular var çıkan romlarda türkçe yer almıyor ve romlarda problemler mevcutmuş ayrıca şimdilik icsde dönemiyor yükseltenler
Forumalarda dolaşan haberlere göre türkiye resmi jb çıkmayacak diye dedikodular dönüyor.garibime gitti ne yalan söylim romlarda türkçe yok , türkiye desteği yok deniliyor motorola ne amaçlıyor sizce görüşlerinizi merak ettim sadece. bilgisi olan arkadaşlar yakın zamanda olmasada türkiye resim jb gelirmi ki benim içimde çıkacak gibi bir his var ama bekleyip göreceğiz