Senyor Keş
Üye
valla bilemem. Yazılım güncellemesinde herhangi bir verj silinmesi olmuyor. telefonunu rootlayip bi imei yedek al derimpeki senyor yazılım guncellemelerde imei gitmedi bende bunda bir sıkıntı cıkmaz değilmi
valla bilemem. Yazılım güncellemesinde herhangi bir verj silinmesi olmuyor. telefonunu rootlayip bi imei yedek al derimpeki senyor yazılım guncellemelerde imei gitmedi bende bunda bir sıkıntı cıkmaz değilmi
4.4.2 root nasıl yapıyoruz bana yardımcı olurmusunvalla bilemem. Yazılım güncellemesinde herhangi bir verj silinmesi olmuyor. telefonunu rootlayip bi imei yedek al derim
4.4.2 root nasıl yapıyoruz bana yardımcı olurmusun
romda akıllı kaydırma falan sorunsuz calısıyor mu
whatsapın varmı ordan konusalım bana yardımcı ol ilk kez bu işlerle ilgileniyorum
kasma sorunu filan yok bu Romda illaki 2 3 bug vardir. xda veya yesilcin forumdan 3.2 versiyonunu inditinhocam bu rom la ilgili bi skinti varmı hssan rok yükledim vlla kasıodu :S
omega da iyidir o bu forumda güncel indirebilirsiniz v22 sürümü gayet iyi yeni şeyler geldi çocuk modu 60 adet batarya ikonu falan. Omega ve Özcan rom suan için en iyi 2 rom benceorda üyeligim yok ya :S 3.1 güncel sanıodum onu indiriodum bndebu omega romu öneriyolar ama indiremiom bi türlü:S
konusu var forumda. romu torrentten indirin konuda linke girin Altta torrent diye bi bağlantı var ordan torrentten indirebilirsinizhocam link varmı omega için
Hocam camdan atla diycemde ayıp olcaktorrent le nasıl ınıo hocam onu ble blmıom :S

cwm 6.0.4.6 recovery den kurindiriom hocam bu rocewery den kruluo sürüm fark edermi ..