psikoalper
Üye
Evet telefon RSD moddayken görmüyor hiç bir şey çıkmıyor öyle bön bön bakıyor, deneyeceğim teşekkür ederim.Telefonu rsd moda alınca görmüyor mu program? Vmware kurup onun üzerinden halledebilirsin
Evet telefon RSD moddayken görmüyor hiç bir şey çıkmıyor öyle bön bön bakıyor, deneyeceğim teşekkür ederim.Telefonu rsd moda alınca görmüyor mu program? Vmware kurup onun üzerinden halledebilirsin
Unlock yapıp başka rom at rootlu zaten romlartelefon bir türlü root olmuyor
we have root but couldn't push su
bu hatayı alıyorum
unroot dememiş zaten unlock demiş bootloader Unlock yapcaksın baştaki annlatıma bakmetalci melek dedigini hiç anlamadım. root yetkisi olmadan nasıl rom atarim. root olmamis telefonu unroot yapsam ne olur .
Cwm yüklemeye kadar gel haber verahhh ahhh bir de anlayabilsem . cwm yi ne yaparsam ne olur.
ben daha 1. aşamayı geçemedim root yetkisi yok telefonun. ikinci aşama rsd lite ile olan işlemi yapabilirmiyim.

başka ne yapabilirimbu gecelik bu kadar bir gece daha stock rom la gececek . hakan üstadım yardımlarınının devamını diliyorum.ben onu imzan sanıyordum indirdim. recovery dosyasını fastboot klasörünün içine unrarladım.
şimdi son soru. win xp d dürücüsüne yüklü .
c nin kök dizinine açtım fastboot u ve recovery dosyasını sorun olmaz değilmi.üstad dediğin işlemleri yaptım sıradaki netelefonu açtım rom manager i açtım sayfanın başındaki anlatım gibi yapıp yükleme kısmına geldim, şu an indiriliyor. sabırsızlıkla bekliyorum.olmadı üstad büyük bir merakla bekliyordum ama an error occured while flashing your recovery yazdı yine.
hüsrana uğradım.