Motorola Atrix 4G Root Boodlader Unlock işlemi ROM ve CWM Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Metalist_Angel

Metalist_Angel

Üye
Yok bu anlatim windows uzerinden ben ubuntu kurdum pc ye :)

Metalist_Angel

Metalist_Angel

Üye
Bi bakar misin kardes? Ben baktimda pek bisey bulamadim

Metalist_Angel

Metalist_Angel

Üye
Sagolasin

dellete

dellete

Üye
Bende anlatım için teşekkür ederim,Ama telefon fabrika ayarlarına döndü,Bu normal mi ??

Sarangni

Sarangni

Üye
    Konu Sahibi
Wipe/Cache yaptınız mı.

Fabrika ayarlarına dönmesi normaldir format atıyorsun çünkü.

Unlock yazısını gördükten sonra sorun yok.

dellete

dellete

Üye
Yukardaki anlatımı sırayla yaptım,sıkıntı olmadı,Dikkatlice yapınca sorun olmadı,Bundan sonra güzel bir rom kuracağım.

- - - Eklendi - - -

Birde Ram total 242/42 boş,Ramfix yapalım diyorsunuzda ramfix dosyasını tel içine atıp rom manager programıyla mı flaslayacağız,;??
biraz detaylı anlatırsanız sevinirim.

Sarangni

Sarangni

Üye
    Konu Sahibi
Yukardaki anlatımı sırayla yaptım,sıkıntı olmadı,Dikkatlice yapınca sorun olmadı,Bundan sonra güzel bir rom kuracağım.

- - - Eklendi - - -

Birde Ram total 242/42 boş,Ramfix yapalım diyorsunuzda ramfix dosyasını tel içine atıp rom manager programıyla mı flaslayacağız,;??
biraz detaylı anlatırsanız sevinirim.

Ramfix dosyasını SD karta atın. Cwm girin ve Install zip from SD Kart seçeneğinden yüklemen gerek.

dellete

dellete

Üye
Bir türlü görmüyor ramfix dosyayı sıkıntı nedir ??

Metalist_Angel

Metalist_Angel

Üye
Yltelefon hafizasina atip dene

Sarangni

Sarangni

Üye
    Konu Sahibi
Bir türlü görmüyor ramfix dosyayı sıkıntı nedir ??

Rom Manager ile CWM yüklediysen direk SD kartı görür...

Ramfix dosyasını Zip
çıkarmadan SD kart anadizine attınız mı?

dellete

dellete

Üye
tamam hallettim..adım adım birşeyleri yapıyoruz ,saolasın

krhnbyzt

Üye
Hocam rom manager ile cwm yükle demmişsin dediklerini harfiyen yapmama rağman cwm uygulamasını hala bulamadım application olarak menülede falan hiç bi yerde yok.Ram 350 gosteriyo düzeltmem gerek bu sorunu bide telefona hangi Romu atmalıyım sizce ?

- - - Eklendi - - -

tamam cwm kullanmayı öğrendim simdi rom atayım.. bu iş cok sexi lo insallah bi problem cıkmaz bide bi sorum olucak bu dock stationlar bu romlarla calısırmı acaba ?

Sarangni

Sarangni

Üye
    Konu Sahibi
Hocam rom manager ile cwm yükle demmişsin dediklerini harfiyen yapmama rağman cwm uygulamasını hala bulamadım application olarak menülede falan hiç bi yerde yok.Ram 350 gosteriyo düzeltmem gerek bu sorunu bide telefona hangi Romu atmalıyım sizce ?

- - - Eklendi - - -

tamam cwm kullanmayı öğrendim simdi rom atayım.. bu iş cok sexi lo insallah bi problem cıkmaz bide bi sorum olucak bu dock stationlar bu romlarla calısırmı acaba ?

CM7 MRom kurun derim. Dock Station CM7 Rom da sıkıntısız çalışıyor.

Atrix kolay kolay brick olacak bir cihaz değil özellikle CWM Rom kurarken brick ihtimali şarjın az değilse hiç yok diyebilirim.

krhnbyzt

Üye
Eyvallah bilader Cm 10.1 kurdum da sanırsam bu fazla gelir benim telefona cm9 oneriyolar sende cm7 diyosun bu iksinin artıları eksileri nelerdir bide harbiden brick konusnda sağlam telefon cunku flashlarken yanlıslıkla usb pc nin portundan cıktı bi sıcıntı yasadım ama tekrar denedim oldu.

ney27

Üye
Eyvallah bilader Cm 10.1 kurdum da sanırsam bu fazla gelir benim telefona cm9 oneriyolar sende cm7 diyosun bu iksinin artıları eksileri nelerdir bide harbiden brick konusnda sağlam telefon cunku flashlarken yanlıslıkla usb pc nin portundan cıktı bi sıcıntı yasadım ama tekrar denedim oldu.

atrix için cm9 ve cm10 lar şimdilik sıkıntılı bu romları yeni kernelle düzeltmeye çalişiyorlar bundan dolayı arkadaşın önerdigi cm7 mrom veya blur romlar daha (ÖRNEK NOTTACHTRIX 4G )stabil romlardır şimdilik bunları kullanmanı tavsiye ederim kerneli tamamlanır ise cm10 ve cm9 lu romlar ile atrixin kullanımı daha bir zevkli olacakdır..

krhnbyzt

Üye
Peki ben cm10.1 i kullanmaya devam etsem telefona bi zarar verirmi ? Vermiyorsa bi müddet kullanıp daha sonra cm7 veya nottachtrix e gecmeyi dusunuyorum.Bide gorsellik de onemli benim icin cm7 mi notachtrix mi

ney27

Üye
Peki ben cm10.1 i kullanmaya devam etsem telefona bi zarar verirmi ? Vermiyorsa bi müddet kullanıp daha sonra cm7 veya nottachtrix e gecmeyi dusunuyorum.Bide gorsellik de onemli benim icin cm7 mi notachtrix mi
HİÇBİRİSİNİN ZARARI YOK YALNIZ CM9 UN BATARYA TÜKETİMİ FAZLA
GÖRSELLİK BİRAZ GÖRECELİ notachtrix KURARKEN BİRÇOK GÖRSEL OLARAK TEMA VEYA EKLENTİYİ KURARKEN SANA EK SEÇENEK OLARAK SUNUYOR ONDAN SONRASI BU ROMA UYGUN SENİN HOŞUNA GİDEN NE VARSA İSTEDİGİN GİBİ YÜKLEYEBİLİRSİN
CM7 TÜRLERİNDE İSE İSTEMEDİGİN KADAR TEMA VEYA GÖRSELLİK VAR [notachtrix STOCK ROMUN ÜZERİNE KURULU OLDUGU İÇİN BİRAZ SINIRLIDIR]

Üst Alt