Sarangni
Üye
Ubuntu icin anlatim var mi?
Ubuntu çıktı mı? Kernel 3.1 ile çıkacaktı diye duymustum.
Ubuntu icin anlatim var mi?
Yok bu anlatim windows uzerinden ben ubuntu kurdum pc ye![]()
Bi bakar misin kardes? Ben baktimda pek bisey bulamadim
Yukardaki anlatımı sırayla yaptım,sıkıntı olmadı,Dikkatlice yapınca sorun olmadı,Bundan sonra güzel bir rom kuracağım.
- - - Eklendi - - -
Birde Ram total 242/42 boş,Ramfix yapalım diyorsunuzda ramfix dosyasını tel içine atıp rom manager programıyla mı flaslayacağız,;??
biraz detaylı anlatırsanız sevinirim.
Bir türlü görmüyor ramfix dosyayı sıkıntı nedir ??
Hocam rom manager ile cwm yükle demmişsin dediklerini harfiyen yapmama rağman cwm uygulamasını hala bulamadım application olarak menülede falan hiç bi yerde yok.Ram 350 gosteriyo düzeltmem gerek bu sorunu bide telefona hangi Romu atmalıyım sizce ?
- - - Eklendi - - -
tamam cwm kullanmayı öğrendim simdi rom atayım.. bu iş cok sexi lo insallah bi problem cıkmaz bide bi sorum olucak bu dock stationlar bu romlarla calısırmı acaba ?
Eyvallah bilader Cm 10.1 kurdum da sanırsam bu fazla gelir benim telefona cm9 oneriyolar sende cm7 diyosun bu iksinin artıları eksileri nelerdir bide harbiden brick konusnda sağlam telefon cunku flashlarken yanlıslıkla usb pc nin portundan cıktı bi sıcıntı yasadım ama tekrar denedim oldu.
HİÇBİRİSİNİN ZARARI YOK YALNIZ CM9 UN BATARYA TÜKETİMİ FAZLAPeki ben cm10.1 i kullanmaya devam etsem telefona bi zarar verirmi ? Vermiyorsa bi müddet kullanıp daha sonra cm7 veya nottachtrix e gecmeyi dusunuyorum.Bide gorsellik de onemli benim icin cm7 mi notachtrix mi