Kardeşim cm7 yükledim ama problemime çözüm olmadı.
Benim problemim şöyle bak ben 3-4 ay önce bi atrix aldım bu kapanma sorununa benzer bi sorun vardı ondada garantiye 3 kere gitti geldi sonra bana 0 kutu diye tabikide kullanılmış bi atrixi verdiler bundada actım kutuyu 20-30 dakka sarj ettim sonra kapandı yine kendi kendine, daha sonra dedim sarjı yoktur ondandır falan her neyse sabah sarj fullken yine kapanmaya fln basladı oyle oyle ustuste kapanıyo ben acıyorum kapanıyo bazen kapanıyo acılmıyo bataryayı cıkarıyorum tekrar acıyoruymn tekrar kapanıyo fln sonra bu kapanma olayı seyreklesmeye basladı yarım gun 1 gun 1.5 gun derken root atım rom yukledim 2-3 gun kapanmadı falan herneyse sorunun nedenini arastrmıstım bu telefonun yurtdısında kullanan kişi rootlamış telefonunu sonra tekrar eski haline getirmeye calısmıs ama becerememis dosyaları eksikmi sey yapmıs ne oyle yazıyodu sorunun nedeninde.Her neyse tekrar rootla cozum bulursun yazıyodu.Ya tekrar vericektim telefonu garantiye de vermedim aga kac aydır telefonsuzum ne ediyim ben bu adamları telefonu unroota yapıp orjinaline cevirip oyle tuketici haklarına falanmı basvurayım ya ayıp ulan yemine derim MAĞDURUM
- - - Eklendi - - -
Ciddiyim şu an telefonu alıp camdan aşağı atasım var
kardeş canını sıkacak bir şey yok her şey hal olur
sırasıyla her şeyi yeniden yapalım
kızmaz isen şunu sorabilirmiyim rom atarken wipe yapıyormusun
yinede uyarayıım bütün bu işler basit ama çok riskli sorumluluk sana ait
1 telde neyin varsa bilgisayara yedekle
2 sdkardın içinde ve depoda ne varsa sil
3 tel\ayar fabrika ayarlarına dön
4 recovery den tekrar sdcart format yap
5 wipe yap
6 orjinal romu tekrar flaşhla
bunları yaparsan kesin çözüm olurmu olmazmı birşey diyemem yazdıgından anladıgım bu
benim düşüncem wipe dosyalarında çakışma olmalı ve buda reset atmasına veya kapanmasına neden oluyor
en basit örnek olarak bu gece tele yaptıgım işkenceyi anlatayım
canım sıkıldı kullandıgım cm10 .1 alfa romu buckup yapıb cm10 kurdum elimde uygun vide ve camera programları olmasına ragmen playden 7 veya 10 camera video programlarını indirdinm çalıştırdım derken 3.4. programlarda kamera baglantısı kurulamıyor hatası vermeye başladı
insan bile bir iki, şeyi aynıanda yapmakta zorlanırken tel 10 yakın video programı yükleince stop edti bende teker teker begenmedigim programları sildim teli aç kapat format at derken kendine anca geldi
Hatirladigim kadariyla orjinal romun en temiz sekilde tekrar kurulmasi ile ilgili konular vardi bunlarin linkini yarin yani pazar gunu pm den atarim bi incele onlar daha aciklayici olur sana