Motorola Atrix 4G Root Boodlader Unlock işlemi ROM ve CWM Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

krhnbyzt

Üye
Kardesim 2 gundur cm10.1 kulaniyordum bugun kensini kapatmaya basladi cihaz yardimci olurmusunuzz..Ya bildirim LEDi yaniyo ama tus kilidi olsun hoperlor olsun calismiyo. Ama mesela arkadastan kendimi ariyorum caliyo? Nasil is anlamadim. Cm7 ye gecicem insallah bu aksam da sorun sanki biraz farkli gibi

ney27

Üye
Kardesim 2 gundur cm10.1 kulaniyordum bugun kensini kapatmaya basladi cihaz yardimci olurmusunuzz..Ya bildirim LEDi yaniyo ama tus kilidi olsun hoperlor olsun calismiyo. Ama mesela arkadastan kendimi ariyorum caliyo? Nasil is anlamadim. Cm7 ye gecicem insallah bu aksam da sorun sanki biraz farkli gibi
cm10,1 zaten su an alfa bir rom sıkıntılar olabilir o tarz bir rom istiyor isen cm 10 yükle (forumda ki konuda ki link eski versiyonu)
yeni versyon linki

krhnbyzt

Üye
Kardeşim cm7 yükledim ama problemime çözüm olmadı.
Benim problemim şöyle bak ben 3-4 ay önce bi atrix aldım bu kapanma sorununa benzer bi sorun vardı ondada garantiye 3 kere gitti geldi sonra bana 0 kutu diye tabikide kullanılmış bi atrixi verdiler bundada actım kutuyu 20-30 dakka sarj ettim sonra kapandı yine kendi kendine, daha sonra dedim sarjı yoktur ondandır falan her neyse sabah sarj fullken yine kapanmaya fln basladı oyle oyle ustuste kapanıyo ben acıyorum kapanıyo bazen kapanıyo acılmıyo bataryayı cıkarıyorum tekrar acıyoruymn tekrar kapanıyo fln sonra bu kapanma olayı seyreklesmeye basladı yarım gun 1 gun 1.5 gun derken root atım rom yukledim 2-3 gun kapanmadı falan herneyse sorunun nedenini arastrmıstım bu telefonun yurtdısında kullanan kişi rootlamış telefonunu sonra tekrar eski haline getirmeye calısmıs ama becerememis dosyaları eksikmi sey yapmıs ne oyle yazıyodu sorunun nedeninde.Her neyse tekrar rootla cozum bulursun yazıyodu.Ya tekrar vericektim telefonu garantiye de vermedim aga kac aydır telefonsuzum ne ediyim ben bu adamları telefonu unroota yapıp orjinaline cevirip oyle tuketici haklarına falanmı basvurayım ya ayıp ulan yemine derim MAĞDURUM

- - - Eklendi - - -

Ciddiyim şu an telefonu alıp camdan aşağı atasım var :ağlarım:

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Şikayet et

Kytos

Kytos

Üye
Benim problemim şöyle bak ben 3-4 ay önce bi atrix aldım bu kapanma sorununa benzer bi sorun vardı ondada garantiye 3 kere gitti geldi sonra bana 0 kutu diye tabikide kullanılmış bi atrixi verdiler bundada actım kutuyu 20-30 dakka sarj ettim sonra kapandı yine kendi kendine, daha sonra dedim sarjı yoktur ondandır falan her neyse sabah sarj fullken yine kapanmaya fln basladı oyle oyle ustuste kapanıyo ben acıyorum kapanıyo bazen kapanıyo acılmıyo bataryayı cıkarıyorum tekrar acıyoruymn tekrar kapanıyo fln sonra bu kapanma olayı seyreklesmeye basladı yarım gun 1 gun 1.5 gun derken root atım rom yukledim 2-3 gun kapanmadı falan herneyse sorunun nedenini arastrmıstım bu telefonun yurtdısında kullanan kişi rootlamış telefonunu sonra tekrar eski haline getirmeye calısmıs ama becerememis dosyaları eksikmi sey yapmıs ne oyle yazıyodu sorunun nedeninde.Her neyse tekrar rootla cozum bulursun yazıyodu.Ya tekrar vericektim telefonu garantiye de vermedim aga kac aydır telefonsuzum ne ediyim ben bu adamları telefonu unroota yapıp orjinaline cevirip oyle tuketici haklarına falanmı basvurayım ya ayıp ulan yemine derim MAĞDURUM

- - - Eklendi - - -

Sonuna kadar haklısın daha neyi bekliyosun sikayet etsene

ney27

Üye

- - - Eklendi - - -

kardeş canını sıkacak bir şey yok her şey hal olur
sırasıyla her şeyi yeniden yapalım
kızmaz isen şunu sorabilirmiyim rom atarken wipe yapıyormusun

yinede uyarayıım bütün bu işler basit ama çok riskli sorumluluk sana ait

1 telde neyin varsa bilgisayara yedekle
2 sdkardın içinde ve depoda ne varsa sil
3 tel\ayar fabrika ayarlarına dön
4 recovery den tekrar sdcart format yap
5 wipe yap
6 orjinal romu tekrar flaşhla

bunları yaparsan kesin çözüm olurmu olmazmı birşey diyemem yazdıgından anladıgım bu
benim düşüncem wipe dosyalarında çakışma olmalı ve buda reset atmasına veya kapanmasına neden oluyor

en basit örnek olarak bu gece tele yaptıgım işkenceyi anlatayım

canım sıkıldı kullandıgım cm10 .1 alfa romu buckup yapıb cm10 kurdum elimde uygun vide ve camera programları olmasına ragmen playden 7 veya 10 camera video programlarını indirdinm çalıştırdım derken 3.4. programlarda kamera baglantısı kurulamıyor hatası vermeye başladı
insan bile bir iki, şeyi aynıanda yapmakta zorlanırken tel 10 yakın video programı yükleince stop edti bende teker teker begenmedigim programları sildim teli aç kapat format at derken kendine anca geldi

Hatirladigim kadariyla orjinal romun en temiz sekilde tekrar kurulmasi ile ilgili konular vardi bunlarin linkini yarin yani pazar gunu pm den atarim bi incele onlar daha aciklayici olur sana

krhnbyzt

Üye
kardeş canını sıkacak bir şey yok her şey hal olur
sırasıyla her şeyi yeniden yapalım
kızmaz isen şunu sorabilirmiyim rom atarken wipe yapıyormusun

yinede uyarayıım bütün bu işler basit ama çok riskli sorumluluk sana ait

1 telde neyin varsa bilgisayara yedekle
2 sdkardın içinde ve depoda ne varsa sil
3 tel\ayar fabrika ayarlarına dön
4 recovery den tekrar sdcart format yap
5 wipe yap
6 orjinal romu tekrar flaşhla

bunları yaparsan kesin çözüm olurmu olmazmı birşey diyemem yazdıgından anladıgım bu
benim düşüncem wipe dosyalarında çakışma olmalı ve buda reset atmasına veya kapanmasına neden oluyor

en basit örnek olarak bu gece tele yaptıgım işkenceyi anlatayım

canım sıkıldı kullandıgım cm10 .1 alfa romu buckup yapıb cm10 kurdum elimde uygun vide ve camera programları olmasına ragmen playden 7 veya 10 camera video programlarını indirdinm çalıştırdım derken 3.4. programlarda kamera baglantısı kurulamıyor hatası vermeye başladı
insan bile bir iki, şeyi aynıanda yapmakta zorlanırken tel 10 yakın video programı yükleince stop edti bende teker teker begenmedigim programları sildim teli aç kapat format at derken kendine anca geldi

Hatirladigim kadariyla orjinal romun en temiz sekilde tekrar kurulmasi ile ilgili konular vardi bunlarin linkini yarin yani pazar gunu pm den atarim bi incele onlar daha aciklayici olur sana

Ne kızması kardeşim ya forumda beni takan 3-5 yardımseverden birisn Allah razı olsun.Unroot ve orjin rom yükleme hakkında bi bilgim yok forumda varsa bilgilendirme liink verirmisiniz.

Bunlar aldığım hatalar :////

****2. resimin büyüğü*****

Kytos

Kytos

Üye
Garantiye yollayıp board değişimi talep etsen? Yani anakart

ney27

Üye
Ne kızması kardeşim ya forumda beni takan 3-5 yardımseverden birisn Allah razı olsun.Unroot ve orjin rom yükleme hakkında bi bilgim yok forumda varsa bilgilendirme liink verirmisiniz.

Bunlar aldığım hatalar :////

****2. resimin büyüğü*****

kardeş sorununu halletdin mi bilmiyorum ama
bir şey soracagım
teli root ve unlock ederken hangi işleri yaptın ? bir yazar mısın

krhnbyzt

Üye
Root ederkende unlock etmeyide aynen bu konuda anlatılan gibi yaptım. Telefon bana kafayi yedirticekk..orj rom kurmuyu cabaliyorum su an ama telefon flashlama yaparken falan yaparken kesin kapanıcak nasıl yapayım ??

ney27

Üye
Root ederkende unlock etmeyide aynen bu konuda anlatılan gibi yaptım. Telefon bana kafayi yedirticekk..orj rom kurmuyu cabaliyorum su an ama telefon flashlama yaparken falan yaparken kesin kapanıcak nasıl yapayım ??

Gonderdigimlinkleri inceledinmi

krhnbyzt

Üye
Ya indirmeleri falan yaptım da henüz şarzı %100 e getiremedim, olmuyo şarj. Telefonu kapatıyorum şarja takıyorum duel core ekranı geliyor gitmiyor :angry::ağlarım:

ney27

Üye
Ya indirmeleri falan yaptım da henüz şarzı %100 e getiremedim, olmuyo şarj. Telefonu kapatıyorum şarja takıyorum duel core ekranı geliyor gitmiyor :angry::ağlarım:
100 olmasını bekleme 90 cıvarıda yeter
yada yeni dolu bir batarya da kullana bilirsin
bu işlemleri yaparken usb den şarj oluyor saten

100 yazması sembolik 99 .98,95 aralarında fark yok

ayrıca mesaj kutusunda ki gereksiz mesajları boşalt sana pm den ulaşamıyorum :oke:

krhnbyzt

Üye
Kardeşim gelen kutusunu boşalttım.. Ancak dediğim gibi telefon duel core ekranına kalıyo şu an umudu kesmek uzereyim ;((

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
%100 olmasina gerek yok çak flaşı gelsin

krhnbyzt

Üye
bak fastboot modunda acıp pc ye bağlıyorum telefonu, cmd den 2 komut yazdıktan sonra telefon donduğu için <waiting device> yazısı cıkıyorr

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
İlginç recoverye giriyor mu tel? Giriyorsa wipe ları yap tekrar bağla

krhnbyzt

Üye
wipenin birini yaptım dondu bataryayı cıkarıp diğerinide yaptım :'//

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Hangisinde dondu

krhnbyzt

Üye
Öyle bi ayrım yapmıyo mübarek hepsinde donuyo, yani power tusunu bastıktan sonra geri sayım baslıyo . benim o süre zarfında yapabildiğimi yapmam lazım.. bana bunu güya yeni verdilerr eski telefonumda aynıydı

Üst Alt