Motorola Atrix 4G Root Boodlader Unlock işlemi ROM ve CWM Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

psikoalper

psikoalper

Üye
Telefonu rsd moda alınca görmüyor mu program? Vmware kurup onun üzerinden halledebilirsin
Evet telefon RSD moddayken görmüyor hiç bir şey çıkmıyor öyle bön bön bakıyor, deneyeceğim teşekkür ederim.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Rica ederim

sempatikhukukcu

sempatikhukukcu

Üye
Telefonu root ettim sonra bu rsd ye gelip ses acma tusuna bastım sonra pcye bagladım giriyorum pcde rst de connected yazmıyor telefonu görmuyr neden acaba yardım edin :(

ferrocrom2

ferrocrom2

Üye
telefon bir türlü root olmuyor
we have root but couldn't push su
bu hatayı alıyorum

ferrocrom2

ferrocrom2

Üye
metalci melek dedigini hiç anlamadım. root yetkisi olmadan nasıl rom atarim. root olmamis telefonu unroot yapsam ne olur .

UpOneTR

UpOneTR

Üye
metalci melek dedigini hiç anlamadım. root yetkisi olmadan nasıl rom atarim. root olmamis telefonu unroot yapsam ne olur .
unroot dememiş zaten unlock demiş bootloader Unlock yapcaksın baştaki annlatıma bak

• Beğen
Tepkiler: Metalci Melek
ferrocrom2

ferrocrom2

Üye
arkadaşlar önerileriniz için teşekkür ederim. root yetkisi almadan unlock yapılabilir mi
ben rehberdeki işlemleri sırasıyla yapmak istedigimden dolayı root da takılı kaldım.
run temp root seçeneğinde işlem başarılı bitti görünüyor ama titanium backup programında root yetkisi görünmüyor.
root yetkisi almadan 2. adıma geçebilirmiyim.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Cwm yi fastboot ile flaşlarsan geçebilirsin :D

ferrocrom2

ferrocrom2

Üye
ahhh ahhh bir de anlayabilsem . cwm yi ne yaparsam ne olur.
ben daha 1. aşamayı geçemedim root yetkisi yok telefonun. ikinci aşama rsd lite ile olan işlemi yapabilirmiyim.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
ahhh ahhh bir de anlayabilsem . cwm yi ne yaparsam ne olur.
ben daha 1. aşamayı geçemedim root yetkisi yok telefonun. ikinci aşama rsd lite ile olan işlemi yapabilirmiyim.
Cwm yüklemeye kadar gel haber ver :)

ferrocrom2

ferrocrom2

Üye
cwm yüklemeye kadar geldim.
yaşanan ların özeti;
root yetkisi alamadık bir türlü petes tool ile
sonra oem unlock yaptım numarayı yazdım unlock oldu.
tabi daha önce flashlama işleminide pass yazana kadar yaptım
son aşama telefon resetlendi rom manager indirdim
flash yaptım yüzde yüze kadar indirdi ama sonra hata verdi
hata da
an error occured while flashing recovery

kafayı yemek üzereyim.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
İyi :) root almadigi için hata veriyor netten atrixe uygun cwm.img dosyasi bulabilir misin

ferrocrom2

ferrocrom2

Üye
bir detay telefon sıfırdan açılırken uclocked yazıyor ekrandane diye arayayım üstad netten.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
1-cwm recovery indirin içindeki recovery.img dosyasını c:/fastboot içine atın
2-cihazı fatboot modunda başlatın(ses kısma+power... üstte söylemiştim zaten)
3-başlat-çalıştır-cmd yazın enterlayın
4-cd\ yazın ve c:\ içinde olacaksınız. cd fastboot yazarak fastboot klasörüne girin. Komut satırındaki adresiniz c:\fastboot> şeklinde olacak.
5-fastboot flash recovery recovery.img yazıp enterlayın.
6-İşlem bittikten sonra ekranda SOS yazacak, Bu başarıyla recovery'i yüklediğiniz anlamına geliyor. Komut satırından fastboot reboot yazıp enterlayın,cihaz yeniden başlayacak

ferrocrom2

ferrocrom2

Üye
üstad recovery.ing dosyasını bulamadım bulsam gerisi basit. dos kullanmış nesiliz biz ama bu son şeyler bize ağır geliyor . cwm root unlock kafam bulandı. atcam telefonu :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Link verdim ya altta onun icinde yok mu :)

ferrocrom2

ferrocrom2

Üye
ben onu imzan sanıyordum indirdim. recovery dosyasını fastboot klasörünün içine unrarladım.
şimdi son soru. win xp d dürücüsüne yüklü .
c nin kök dizinine açtım fastboot u ve recovery dosyasını sorun olmaz değilmi.üstad dediğin işlemleri yaptım sıradaki netelefonu açtım rom manager i açtım sayfanın başındaki anlatım gibi yapıp yükleme kısmına geldim, şu an indiriliyor. sabırsızlıkla bekliyorum.olmadı üstad büyük bir merakla bekliyordum ama an error occured while flashing your recovery yazdı yine.
hüsrana uğradım.
ben onu imzan sanıyordum indirdim. recovery dosyasını fastboot klasörünün içine unrarladım.
şimdi son soru. win xp d dürücüsüne yüklü .
c nin kök dizinine açtım fastboot u ve recovery dosyasını sorun olmaz değilmi.üstad dediğin işlemleri yaptım sıradaki netelefonu açtım rom manager i açtım sayfanın başındaki anlatım gibi yapıp yükleme kısmına geldim, şu an indiriliyor. sabırsızlıkla bekliyorum.olmadı üstad büyük bir merakla bekliyordum ama an error occured while flashing your recovery yazdı yine.
hüsrana uğradım.
başka ne yapabilirimbu gecelik bu kadar bir gece daha stock rom la gececek . hakan üstadım yardımlarınının devamını diliyorum.
en son dediklerini yaptım olmadı. iyi geceler görüşmek üzere.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
En son dediklerimi yaptiysan rom managera gerek yokki zaten cwm yi kurdun :) cwm den rom kur

ferrocrom2

ferrocrom2

Üye
üstad en son dediğin recpvery.img dosyasını fastboot la dostan komut yazarak telefona gönderdim. tamam şimdi rom managere ihtiyacım yok. cwm yi nasıl kuracağım. sd kartta şu an rom varüstad bu arada telefonda hala root yetkisi yok.

Üst Alt