Haber Moliplayer Pro Mağazada! ( Güncellendi: Artık Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

fedata

fedata

Üye
geliştirici ile irtibat halinde olabilen arkadaşlar sizdenbi ricada bulunacağım.:) bende bu uygulamayı aldım fakat örnek vermek gerekirse eski tlf(androidde) airdroid die Bi uygulama vardı onda telefonun hotspot özelliğini açıp verilen adresi girip telefona erişebiliyordum.yalnız bu da naptıysam o yöntemi kullanıp uygulama arayuzune erişemedim.deneyebilirseniz ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.bunjn Bi çözümü yok mu illaki Bi modeme mi ihtiyaç var..

Akhtoher

Akhtoher

Üye
geliştirici ile irtibat halinde olabilen arkadaşlar sizdenbi ricada bulunacağım.:) bende bu uygulamayı aldım fakat örnek vermek gerekirse eski tlf(androidde) airdroid die Bi uygulama vardı onda telefonun hotspot özelliğini açıp verilen adresi girip telefona erişebiliyordum.yalnız bu da naptıysam o yöntemi kullanıp uygulama arayuzune erişemedim.deneyebilirseniz ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.bunjn Bi çözümü yok mu illaki Bi modeme mi ihtiyaç var..
Hepsin den önce dil desteğini koparmak lazım adam dan :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

O konuyla ilgili irtibattayım merak etmeyin.
Geliştirici çeviri için gerekli dosyayı gönderir göndermez işe koyulacağım.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
fedata

fedata

Üye

:D neyse ki usb ile atabildim videoları ama keşke başka programlarla internet üzerinden indirilen videolarada tek programla erişebilsek..dil desteği o kadar büyük Bi sorun olmadı benim için ama madem para veriyoruz kendi dilimizle kullanabilmek hakkımız:)

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher

skynet

Üye
Wifi transfer olayı çok hoşuma gitti ama şu ses ayarı biraz dengesiz gibi :hmmm

4MaGuS

4MaGuS

Üye
programı daha yeni deneme şansım oldu pc de bazı media playerın zor açtığı vidyoları sorunsuz açtı çok hoşuma gitti yavaş yavaş seviyeyi yüksektip en son 3d filim deniyeceğim yorum güncellenecektir

programı daha yeni deneme şansım oldu pc de bazı media playerın zor açtığı vidyoları sorunsuz açtı çok hoşuma gitti yavaş yavaş seviyeyi yüksektip en son 3d filim deniyeceğim yorum güncellenecektir
1.82gb 720p hd mp4 rıddıck 2 filmini sorunsuz şekilde açtı ve ileri geri almada sorun yok

1.82gb 720p hd mp4 rıddıck 2 filmini sorunsuz şekilde açtı ve ileri geri almada sorun yok
2,18gb mkv 1080p vidyo test ettim sorunsuz alt yazı ile beraber açıyor ancak türkçe harflerde sorun var onuda özgür arkadaşımız çözümünü söylmeişti ben daha demedim onu küçük boyutlu 3d bulmam lazım şimdi bu arada çogu biçimi denedim hepsini açıyor şu ana kadar hiç takılma olmadı

Çözüm önerisini aslen @Sensation arkadaşımız yapmıştı.
Ben sadece onun söylediğini test ettim. İşe yarıyor.
Türkçe karakterlerin düzgün görünmesi için, altyazı dosyasını telefona atmadan önce not defteri ile açıp farklı kaydet deyin. Farklı kaydederken karakter kodlamasını ANSI yerine "Unicode" olarak seçin.

Eğer kaydederken yanlışlıkla .txt olarak kaydederseniz ve bu uzantıyı göremiyorsanız, klasör seçeneklerinden "bilinen dosya uzantılarını uzantılarını göster" diyerek uzantıyı görünür yapın ve ardından yeniden .srt olarak değiştirin.
Artık film dosyasının yanına atıp türkçe karakterleri sorunsuz görüntüleyebilirsiniz. :oke:
ben alt yazı için bir şey yapmadım aynı isimli olduğu zaman direk açıyor galiba birde menuye gittiginizde aniden durdurup geri geldiğinizde devam etmesi veya kapatıp uzun bir süüre sorna aynı vidyoyu açtıgınızda kaldıgınız yerden devam etmeside cabası bu arada alt yazı için renk seçenekleride gelicek mi bununla ilgili bir şeyşerde yapılırsa wp için media player programı sorunu tamamen çözülmüş olur bence tabii ufak sorunlar dışında onlarda güncellemeler ile çözülür

ben alt yazı için bir şey yapmadım aynı isimli olduğu zaman direk açıyor galiba birde menuye gittiginizde aniden durdurup geri geldiğinizde devam etmesi veya kapatıp uzun bir süüre sorna aynı vidyoyu açtıgınızda kaldıgınız yerden devam etmeside cabası bu arada alt yazı için renk seçenekleride gelicek mi bununla ilgili bir şeyşerde yapılırsa wp için media player programı sorunu tamamen çözülmüş olur bence tabii ufak sorunlar dışında onlarda güncellemeler ile çözülür
4gb mkv vidyo denedim sorunsuz ileri geri her türlü denedim açıyor 5gb üstü vidyom yok malesef ali abi deniyemiyorum ama bir tane 3d filim deniyecem birazdan

4gb mkv vidyo denedim sorunsuz ileri geri her türlü denedim açıyor 5gb üstü vidyom yok malesef ali abi deniyemiyorum ama bir tane 3d filim deniyecem birazdan
yuh diyorum daha başka bir şey demiyorum ilk olarak özgür arkadaşımdan benim yazılarımı düzenlemesini ve tek bir mesaj haline getirmesini istyorum daha sonra 4,23gb mkv full hd 3d vidyo açtı bu program ve kasmadan daha ne olsun diyorum herkez indirsin hiç bir sorun yok programla ilgili deneme yapılmıştır bu arada bunu daha önce başka tellerde deneyen varmı bilmiyorum varsa model olarak yazarsa sevinirim çok küçük bir düzeltme yapıyorum ileri sararken çok nadir az bir kasma var oda düzeltirlir diye düşünüyorum bu arada telde 3d izleyen olmuyacagını düşünerek güzel bir program açması bile yeter

Yönetici tarafından düzenlendi:
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Siz İlgileniyor iseniz sıfır sıkıntı :)

Geliştiriciden haber bekliyorum.
Birkaç güne kadar dil dosyasını hazırlayıp göndereceğini söyledi.
O göndersin, çeviriyi aynı gün yapıp yollarım işim yoğun olmazsa.
Ondan sonraki 5-6 gün içinde de mağazaya türkçe dil eklenmiş olarak düşer :oke:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
2,18gb mkv fu ll hd vidyo test ettim sorunsuz alt yazı ile beraber açıyor ancak türkçe harflerde sorun var onuda özgür arkadaşımız çözümünü söylmeişti ben daha demedim onu küçük boyutlu 3d bulmam lazım şimdi

Türkçe karakterlerin düzgün görünmesi için, altyazı dosyasını telefona atmadan önce not defteri ile açıp farklı kaydet deyin. Farklı kaydederken karakter kodlamasını ANSI yerine "Unicode" olarak seçin.

Eğer kaydederken yanlışlıkla .txt olarak kaydederseniz ve bu uzantıyı göremiyorsanız, klasör seçeneklerinden "bilinen dosya uzantılarını göster" diyerek uzantıyı görünür yapın ve ardından yeniden .srt olarak değiştirin.
Artık film dosyasının yanına atıp türkçe karakterleri sorunsuz görüntüleyebilirsiniz. :oke:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Sensation
turbocore35

turbocore35

Üye
Programda filmi tlf atmadan online site aracılığıyla içinde açabiliyrmuyuz ? .

Eğer kaydederken yanlışlıkla .txt olarak kaydederseniz ve bu uzantıyı göremiyorsanız, klasör seçeneklerinden "bilinen dosya uzantılarını uzantılarını göster" diyerek uzantıyı görünür yapın ve ardından yeniden .srt olarak değiştirin.

turbocore35

turbocore35

Üye
İndirmeden filmi izleyemiyoz demi

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
İndirmeden filmi izleyemiyoz demi

Galiba uygulamayı henüz denemediniz siz.
Bu uygulamada online izlemiyorsunuz.
Bilgisayarınızdaki filmi ve altyazı dosyasını wifi aracılığıyla telefona atıyorsunuz.
Telefona atmadan online izleme diye bir şey yok.

turbocore35

turbocore35

Üye
Bilgisayarınızdaki filmi ve altyazı dosyasını wifi aracılığıyla telefona atıyorsunuz.
indirdim ama denemedim.
birde kart onay vermediği için deneme surumunu aldım bu surumde ne eksik .

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Geliştiriciden haber bekliyorum.
Birkaç güne kadar dil dosyasını hazırlayıp göndereceğini söyledi.
O göndersin, çeviriyi aynı gün yapıp yollarım işim yoğun olmazsa.
Ondan sonraki 5-6 gün içinde de mağazaya türkçe dil eklenmiş olarak düşer :oke:

Çok iyi yaaa :)

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Yok hacı daha önce satın aldın genemi indirmeye geldin dedi bende he dedim indirdim :)

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS

Üst Alt