Haber Moliplayer Pro Mağazada! ( Güncellendi: Artık Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Hayır sorun veya eksikliklerle ilgili görüşmeye pek fırsatım olmadı.
Daha ziyade güncellemelerde arayüze eklenen özellik ve menülerin Türkçeleştirmesi için görüşüyorum. Çünkü ben bir yandan Türkçeleştirirken, o bir yandan yeni menü ve özellikler eklemeye devam ediyor.

Bluetooth ile gönderme derken kastınız nedir? Bilgisayardan telefona veya başka bir telefondan kendi telefonunuza gönderip bu videoları Moliplayer'da oynatmayı mı kastediyorsunuz? Yoksa uygulama içinden bluetooth ile video göndermekten mi bahsediyorsunuz?

Öncelikle bu tür taleplerde bulunurken lütfen sistemin buna izin verip vermediğini göz önünde bulundurun. Bildiğiniz gibi Microsoft şu an 3. parti yazılımların bazı klasör ve özelliklere erişimine izin vermiyor.
ben aslında camera roll dosyasına attıgımız vidyoları başkalarına atmak için telefonun kendi göreceği vidyoları bluetoothe ile yolluyabiliyoruz ancak moliayer daha fazla biçim desteklediği için görünmeyen vidyolarıda bu program içerisinden başka kullanıcılara yollamayı düşünmüştüm ancak sizin söylediğiniz bluetooth la aldıgımız bir dosyaya izin vermiyor çünkü o dosya Saved Pictures kısına gittiği için neyse benim söylemek istediğim üsteki kısımdı bunu direk yapımcı ile konuşmam gerekiyor aslında ama yabancı olduğu için zorluk çekerim acaba sizin bunu konuşma şansınız varmı ben bu konularda da konuştugunuzu düşünüyordumda eğer mümkün değilse ben kendim meil atmaya çalışırım teşekkürler bu arada bilgilendirmeler için

cortex47

cortex47

Üye
Altyazı sorunu çözümü:
Altyazılar genel olarak ANSI ile formatlandığı için gözükmüyor. Çözümü inanılmaz derecede basit. Not defteri ile altyazıyı açın, farklı kaydet deyin, altta kodlama yazan yeri UTF-8 yapın. Mevcut altyazının üzerine kaydedin. Artık telefona atılan altyazılar görünecektir.

HalfEvil333

Üye
Altyazı sorunu çözümü:
Altyazılar genel olarak ANSI ile formatlandığı için gözükmüyor. Çözümü inanılmaz derecede basit. Not defteri ile altyazıyı açın, farklı kaydet deyin, altta kodlama yazan yeri UTF-8 yapın. Mevcut altyazının üzerine kaydedin. Artık telefona atılan altyazılar görünecektir.

denedim ama sonuç başarısız ... Deneme sürümünü kullanıyorum

cortex47

cortex47

Üye
denedim ama sonuç başarısız ... Deneme sürümünü kullanıyorum

Ben ne yaptıysam olmamıştı çözümü de kendim buldum, bu işe yaradı bir tek. Bu arada moliplayer ekibine mail attım geri dönüş olarak adamlar affedersin takmadı bile. Çok büyük hayal kırıklığına uğradım, destek ürünü aldırana kadar mı?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Yakında gelecek 1.3.2.11 güncellemesi içeriği:

1. BAIDU CLOUD, 360 CLOUD, , 115 SKYDRIVE and HUAWEI SKYDRIVE kaynaklarından indirme ve oynatma eklendi.
2. RTSP ve RTMP desteği eklendi.
3. LRC uzantılı şarkı sözü dosyası desteği eklendi.
4. Ekran paylaşımına bilgi ekleme özelliği getirildi.
5. Ayarlar kısmına "son konumdan oynatma" seçeneği eklendi. (Müzik dosyaları varsayılan ayarda baştan oynatılacak)
6. Hızlı ileri-geri sarma modunda duraksamasız çalma iyileştirildi.
7. Zaman zaman çalan müziklerde ilerleme çubuğunu sürükleyememe hatası giderildi.
8. ve 'deki oynatma sorunu düzeltildi.

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher ve 4MaGuS
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Hemen yumuldum güncellemeye. Nerdeyse 10 günden fazla oldu tık yoktu telefonda. :)

jepaq

Üye
moliplayer yuklemiştim birkaç ay once 1 hafta sonra deneme süresi bitmişti satın almaya yönlendiriyordu ama kaldırıp tekrar kurunca yeniden devam etmişti. uzun süredir kullanmıyordum ama şimdi baktım çalışıyor..uygulama ücretsiz mi oldu yoksa başka sınırlama mı geldi? güncellersem ya da kaldırıp yuklersem birşey olur mu

4MaGuS

4MaGuS

Üye
moliplayer yuklemiştim birkaç ay once 1 hafta sonra deneme süresi bitmişti satın almaya yönlendiriyordu ama kaldırıp tekrar kurunca yeniden devam etmişti. uzun süredir kullanmıyordum ama şimdi baktım çalışıyor..uygulama ücretsiz mi oldu yoksa başka sınırlama mı geldi? güncellersem ya da kaldırıp yuklersem birşey olur mu
aynı şekilde devam ediyor normalde bende deneme sürümü kullanıyorum ancak deneme sürümünde tam oalrak neyi saydıgını bilşmiyorum galiba vidyo izleme süresi sayıyor pek girmediyseniz devam edebilir bende de genelde öyle oluyor

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Önümüzdeki günlerde gelecek olan 1.3.2.15 sürümündeki yenilikler:

1.[Yeni Özellik] Windows Phone 8.1 ile tam uyumlu çalışma.
2.[Düzeltme] Arama geldiğinde oynatmayı durduramama sorunu düzeltildi.
3.[Düzeltme] Müzik çalarken WeChat arkadaşlarıyla paylaşamama sorunu düzeltildi.
4.[Düzeltme] Dahili tarayıcıda MTV oynatırken yaşanan sorun düzeltildi.
5.[Düzeltme] WP8.1'de web videosu oynatırken karşılaşılan sorun düzeltildi.
6.[Düzeltme] Diğer açıklar düzeltildi.
7.[İyileştirme] Video durdurulduğunda kilit ekranının devreye girebilmesi ve kilit açıldığında oynatmanın sürmesi sağlandı.
8.[İyileştirme] IPv6'daki bozuk karakterler iyileştirildi.
9.[İyileştirme] İngilizce dilindeki oynatma performans ve deneyimi iyileştirildi.
10.[İyileştirme] Web videoları arayüzü iyileştirildi.
11.[İyileştirme] Paylaş butonları iyileştirildi.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS, OttomaN TigeR ve Sensation
4MaGuS

4MaGuS

Üye
hep sorunluyum ama programa girerken ufak bir ses çıkıyor aslında ufak sayılmaz herkezde varmı bu

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Konuyu hortlattığım için üzgünüm ancak 24 bit 96khz ve üstü müziklerde takılma yaşayan var mı?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Konuyu hortlattığım için üzgünüm ancak 24 bit 96khz ve üstü müziklerde takılma yaşayan var mı?
Çok yüksek kalitede mp3lerim var takılma yaşamadım henüz. Bir daha kontrol edeyim geri dönüş yaparım konuya.
Edit : Kasma ve takılma yok (üvey evlat 620 ile test edildi)

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Çok yüksek kalitede mp3lerim var takılma yaşamadım henüz. Bir daha kontrol edeyim geri dönüş yaparım konuya.
Edit : Kasma ve takılma yok (üvey evlat 620 ile test edildi)
Şimdi mp3 ile zaten olmaz. Flac formatındaki bir şarkı 3 dakikalık pink Floyd şarkısı 300mb.

Bu tarz kayıpsız kaliteli stüdyo çıkışı parçalar var bende ;)

luckysleven

luckysleven

Üye
Şimdi mp3 ile zaten olmaz. Flac formatındaki bir şarkı 3 dakikalık pink Floyd şarkısı 300mb.

Vaay pink floyd iyidir. Plaklari mevcut bende : ) daha dogrusu depoda duruyorlar

skynet

Üye

Hocam flac formatındaki parçaların boyutlarını 30-40MB olarak biliyordum 300MB çok değil mi ya :oha:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Hocam flac formatındaki parçaların boyutlarını 30-40MB olarak biliyordum 300MB çok değil mi ya :oha:
16bit 44khz flacler dediğiniz boyutlarda, ancak 24bit 192khz müzikler çok daha büyük. Daha da formatlar bitmiyor DSD formatı daha da büyük.

• Beğen
Tepkiler: skynet

skynet

Üye
16bit 44khz flacler dediğiniz boyutlarda, ancak 24bit 192khz müzikler çok daha büyük. Daha da formatlar bitmiyor DSD formatı daha da büyük.

Bilgi için teşekkürler hocam :) Biz yine 320kbps devam edelim en iyisi :D

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

Akşam bana internet kafe yolu gözüktü o zaman. Şöyle okkalı bir flac formatlı şarkı bulup üvey evlat 620 ye işkence edeyim:)

Üst Alt