4MaGuS
Üye
ben aslında camera roll dosyasına attıgımız vidyoları başkalarına atmak için telefonun kendi göreceği vidyoları bluetoothe ile yolluyabiliyoruz ancak moliayer daha fazla biçim desteklediği için görünmeyen vidyolarıda bu program içerisinden başka kullanıcılara yollamayı düşünmüştüm ancak sizin söylediğiniz bluetooth la aldıgımız bir dosyaya izin vermiyor çünkü o dosya Saved Pictures kısına gittiği için neyse benim söylemek istediğim üsteki kısımdı bunu direk yapımcı ile konuşmam gerekiyor aslında ama yabancı olduğu için zorluk çekerim acaba sizin bunu konuşma şansınız varmı ben bu konularda da konuştugunuzu düşünüyordumda eğer mümkün değilse ben kendim meil atmaya çalışırım teşekkürler bu arada bilgilendirmeler içinHayır sorun veya eksikliklerle ilgili görüşmeye pek fırsatım olmadı.
Daha ziyade güncellemelerde arayüze eklenen özellik ve menülerin Türkçeleştirmesi için görüşüyorum. Çünkü ben bir yandan Türkçeleştirirken, o bir yandan yeni menü ve özellikler eklemeye devam ediyor.
Bluetooth ile gönderme derken kastınız nedir? Bilgisayardan telefona veya başka bir telefondan kendi telefonunuza gönderip bu videoları Moliplayer'da oynatmayı mı kastediyorsunuz? Yoksa uygulama içinden bluetooth ile video göndermekten mi bahsediyorsunuz?
Öncelikle bu tür taleplerde bulunurken lütfen sistemin buna izin verip vermediğini göz önünde bulundurun. Bildiğiniz gibi Microsoft şu an 3. parti yazılımların bazı klasör ve özelliklere erişimine izin vermiyor.