nasıl bir sorun anlamadım yani program videoları açıyor orda sorun yok .bir problem olmayacaksa eyvallahyabancı dizi alışkanlığım yok bu konuda da bir iki öneride bulunan olursa iyi olur
boşuna indirmeyelim sonuçta o kadar videoları. öznel bir soru sordum ama önerileri alabilirim yine de
![]()
.neyse boşver onu kastetmemiştim ama sağol yine denasıl bir sorun anlamadım yani program videoları açıyor orda sorun yok ..

software hardware dir onlar ama tam olarak ne amaçla kullanılıyor bilemicem. kodek ile ilgili olabilir. telefonun kendi kodeği (hw) veya uygulamanın yazılımla gelen kodeği (sw). benim düşüncem.arakadaşlar program içerinse sağ üst kısımda "sw" diye bir şey bazı vidyolarda tıklayınca ses ve görüntü değişiyor "hw" oluyor bu tam olarak ne oluyor bilgisi olan varmı hiç

Harikasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn HarikaMoliPlayer Pro ile ilgili güzel haberlerim var arkadaşlar.
Bugün çeviri için gerekli dil dosyasını gönderdiler.
İşlerim çok yoğundu ancak yine de hemen Türkçeye çevirip yolladım.
Cevabı da geldi.
Şu an zaten mağazaya yolladıkları bir güncelleme varmış. Sanırım bugün yarın yayına girer.
Türkçeyi ise uygulamaya entegre edip denedikten sonra hemen bir sonraki güncellemede ekleyeceklerini söylediler.
![]()

Eline sağlık![]()

:İnşallahsize bir sorum olacak daha önce telefonum da çektiğim bir video vardı sildim tabi sonra bu MoliPlayer History de gözüküyor nasıl silebilirim bunu ?

bende de deneme sürümü var şuana kadar attığım hiç bir vidyoda sorun yaşamadım sadece oda ileri sararken biraz bekledikten sonra çözülüyor sonuçta kimse 3d filim açmaz telde benim dışındaben uygulamanın denemesini yüklediğimde yaklaşık 600 mblik mkv dosyalar çok fazla takılıyordu. Acaba bu deneme sürümü olduğu için mi öyleydi diye merak ediyorum ve uygulamayı satın almada aklımda soru işareti oluşturuyor