Haber Moliplayer Pro Mağazada! ( Güncellendi: Artık Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
bende merak ettim de altyazılı filmim yok gelen kutusundan bişeyler ateşleyin kardeşinize biz de nasiplenelim hani :D

turbocore35

turbocore35

Üye
bir problem olmayacaksa eyvallah :D yabancı dizi alışkanlığım yok bu konuda da bir iki öneride bulunan olursa iyi olur :D boşuna indirmeyelim sonuçta o kadar videoları. öznel bir soru sordum ama önerileri alabilirim yine de :D
nasıl bir sorun anlamadım yani program videoları açıyor orda sorun yok .:D.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arakadaşlar program içerinse sağ üst kısımda "sw" diye bir şey bazı vidyolarda tıklayınca ses ve görüntü değişiyor "hw" oluyor bu tam olarak ne oluyor bilgisi olan varmı hiç

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
arakadaşlar program içerinse sağ üst kısımda "sw" diye bir şey bazı vidyolarda tıklayınca ses ve görüntü değişiyor "hw" oluyor bu tam olarak ne oluyor bilgisi olan varmı hiç
software hardware dir onlar ama tam olarak ne amaçla kullanılıyor bilemicem. kodek ile ilgili olabilir. telefonun kendi kodeği (hw) veya uygulamanın yazılımla gelen kodeği (sw). benim düşüncem.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
MoliPlayer Pro ile ilgili güzel haberlerim var arkadaşlar.

Bugün çeviri için gerekli dil dosyasını gönderdiler.
İşlerim çok yoğundu ancak yine de hemen Türkçeye çevirip yolladım.
Cevabı da geldi.

Şu an zaten mağazaya yolladıkları bir güncelleme varmış. Sanırım bugün yarın yayına girer.
Türkçeyi ise uygulamaya entegre edip denedikten sonra hemen bir sonraki güncellemede ekleyeceklerini söylediler.

:oke:

• Beğen
Tepkiler: PureFood, anilakbay, acoustic ve 4 diğerleri
Akhtoher

Akhtoher

Üye
MoliPlayer Pro ile ilgili güzel haberlerim var arkadaşlar.

Bugün çeviri için gerekli dil dosyasını gönderdiler.
İşlerim çok yoğundu ancak yine de hemen Türkçeye çevirip yolladım.
Cevabı da geldi.

Şu an zaten mağazaya yolladıkları bir güncelleme varmış. Sanırım bugün yarın yayına girer.
Türkçeyi ise uygulamaya entegre edip denedikten sonra hemen bir sonraki güncellemede ekleyeceklerini söylediler.

:oke:
Harikasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Harika :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Eline sağlık :alkis

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve Akhtoher
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Teşekkürleri güncelleme sonrası alayım :bigstar:

Gerçi Türkçe güncellemesinden önce başka bir güncelleme gelecek.
Yarın falan yayınlanır belki.
O güncellemede ne gibi düzeltme veya iyileştirmeler yaptıklarını ben de merak ediyorum açıkçası. :hmmm:

• Beğen
Tepkiler: Sensation, OttomaN TigeR ve Akhtoher
serinaga

serinaga

Üye
Özgür kardeş bu çok iyi oldu, artık satın alabilirim uygulamayı ...

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Güncelleme bugün geldi :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Evet ara güncelleme bugün geldi.
Bir aksilik olmazsa Türkçe bir sonrakinde gelecek muhtemelen :oke:

Akhtoher

Akhtoher

Üye
İnşallah :) size bir sorum olacak daha önce telefonum da çektiğim bir video vardı sildim tabi sonra bu MoliPlayer History de gözüküyor nasıl silebilirim bunu ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Ve beklenen müjde geldi:

Merhaba Özgür,

Dün mağazaya Türkçe dili ve diğer birkaç iyileştirmeyi içeren bir güncelleme gönderdik.
Desteğin için tekrar çok teşekkür ederiz.

versiyonundaki yenilikler:

1. Telefon hafızası ve SD karttaki müzik ve videolar için daha iyileştirilmiş düzenleme metodu.
2. Herhangi bir telefonda aşırı ısınma sorunu olmaksızın Full 1080p MKV oynatma.
3. MKV'lerdeki gömülü altyazılar.
4. Şifre koruması.
5. Ekranda kaydırarak İleri/Geri sarma.
6. Harici altyazılar için tam karakter desteği.

Eğer sen veya arkadaşların bir ön izleme görmek isterseniz, bana telefona kayıtlı e-postanı (yer sınırlaması nedeniyle 5 taneye kadar) bildirebilirsin . Uygulama mağazada yayınlanmadan sizlere önizleme sürümüne erişim imkanı sağlayacağız.

Teşekkürler,
Shan @moli Team

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, beats, Sensation ve 1 kişi daha
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

• Beğen
Tepkiler: PureFood, drangela61, beats ve 4 diğerleri
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah :) size bir sorum olacak daha önce telefonum da çektiğim bir video vardı sildim tabi sonra bu MoliPlayer History de gözüküyor nasıl silebilirim bunu ?

History'de hemen altta "çöp simgesi" var. Ona tıklayarak silebilirsiniz.
Veya Settings menüsünde ilk sırada "Clear Playback History" yazısına tıklayarak silebilirsiniz :oke:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bir şey daha eksik bu arada bulutsuz kardeş 3d 1080p mkv vidyoda ufak kasmalarla da olsa açıyor bence güzel bir şey bu

ademoz05

ademoz05

Üye
ben uygulamanın denemesini yüklediğimde yaklaşık 600 mblik mkv dosyalar çok fazla takılıyordu. Acaba bu deneme sürümü olduğu için mi öyleydi diye merak ediyorum ve uygulamayı satın almada aklımda soru işareti oluşturuyor

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ben uygulamanın denemesini yüklediğimde yaklaşık 600 mblik mkv dosyalar çok fazla takılıyordu. Acaba bu deneme sürümü olduğu için mi öyleydi diye merak ediyorum ve uygulamayı satın almada aklımda soru işareti oluşturuyor
bende de deneme sürümü var şuana kadar attığım hiç bir vidyoda sorun yaşamadım sadece oda ileri sararken biraz bekledikten sonra çözülüyor sonuçta kimse 3d filim açmaz telde benim dışında

jepaq

Üye
deneme sürümünde bir kısıtlama var mi? 1 saat dizi izledim bi sorun yoktu..haftalık sure kısıtlaması filan mi var acaba. Bir de mkv videoda ufak senkron sorunu yasadım

Üst Alt