Haber Moliplayer Pro Mağazada! ( Güncellendi: Artık Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Moliplayer Pro Mağazada! ( Güncellendi: Artık Türkçe )

Hepimiz oturmuş ağır ağır ilerlemekte olan VLC Player projesinin tamamlanıp uygulamanın Windows Phone’a gelmesini beklerken, Moli Time Technology şirketi kendi uygulamaları olan MoliPlayer Pro’yu WP işletim sistemimize portladı bile…

Uygulama RMVB, AVI, MKV, FLV, FLAC, APE vb. neredeyse tüm video formatlarını oynatma özelliğiyle Android mağazasında 100.000’den fazla indirme sayısına ulaştı…

Uygulama Kamera Rulosu veya SD kartınızdaki videoları da oynatırken, aynı zamanda Wifi üzerinden PC’deki videolarınızı transfer etmenizi de sağlıyor.

Uygulamanın başlıca özellikleri:

· Neredeyse tüm video formatlarını oynatabiliyor: avi, mkv, mp4, h.264, rmvb, wmv, flv, ts, m2ts, ve vob. vb.

· Neredeyse tüm müzik formatlarını oynatabiliyor: aac, mp3, ape, flac, ve ogg vb.

· Neredeyse tüm altyazıları gösterebiliyor: gömülü veya ayrı halde srt, ssa, ve .ass vb.

· Klasörlerdeki videoları yönetebiliyor.

· PC tarayıcınızdan Wifi ağı aracılığıyla kolaylıkla video transferi sağlıyor.

· PC’den dahili hafıza veya sd kart kamera rulosuna hızlı yükleme imkanı sağlıyor.

· Ses ve parlaklığı kaydırarak kontrol etme gibi kolay dokunma kontrolleri sunuyor.

İlk incelemeler uygulamanın vadettiği şeyleri yapabildiği yönünde, ancak yüksek çözünürlüklü HD videolarda biraz zorlandığı belirtiliyor.

Maalesef uygulamayı ücretsiz deneme imkanı bulunmuyor ancak görünüşe göre geliştirici ekip platforma elinden geldiğince destek olmak istiyor. Öyle ki uygulamanın 9 TL’lik fiyatında indirime gidilerek 7 TL’den mağazaya sunuldu.

Uygulamayı indirebilirsiniz.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, sekajmer, beats ve 8 diğerleri

Dejavuex

Dejavuex

Üye
İşte bu kadar (:

serecans

serecans

Üye
Süper oldu bu çok teşekküler:Dben aldım denemeden

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yapma bunu dostum ya:ah böyle güzel uygulamaları kullanmasam bile sıft telefonumda var demek için satın alıyorum. Gitti 7TL

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, erdal8142 ve bulutsuzgece

skynet

Üye
Çok iyi :tşk:

kursat99

kursat99

Üye
İşte beklenen uygulama beklenen özellikler ama umulmayan fiyat. Ama hakikaten çok iyi oldu bu.

sekajmer

sekajmer

Üye
Harika hep bir player istemişimdir ama çok pahalı

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Uygulamayı şimdi satın alıp kurdum.
Gerçekten çok güzel bir uygulama.
Telefonu aldığımdan beri ilk kez altyazılı dizi izledim :)

Ancak gözüme çarpan 2 eksiklik var:

1) Telefonun kendi "Videos" klasörünü ve buradaki videoları görmüyor sanırım. Yalnızca Kamera Rulosundakileri ve kendi klasörlerindeki videoları görüyor.
2) Altyazıda türkçe karakter desteği yok. Dolayısıyla ü, ğ gibi harfler düzgün görünmüyor.

Son düzenleme:
plenken

plenken

Üye
Teşekkürler Hemen aldım. İhtiyaç vardı gerçekten.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Geliştirici ile irtibata geçip eksiklikleri bildirdim.
Aynı zamanda "eğer türkçe dil desteği düşünürseniz yardımcı olabilirim" diye belirttim.
Cevap gelirse sizleri haberdar ederim. :oke:

• Beğen
Tepkiler: PureFood, erdal8142, BrahimOkumus ve 5 diğerleri
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Özgür bey, haber için teşekkürler. Ayrıca Türkçeye desteğiniz içinde kendi adıma teşekkür ediyorum.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Özgür bey, haber için teşekkürler. Ayrıca Türkçeye desteğiniz içinde kendi adıma teşekkür ediyorum.

Evet arkadaşlar, geliştiriciden hemen cevap geldi.

Özetle şöyle diyor:

"Merhaba Özgür,

MoliPlayer'a verdiğin destek için teşekkürler. Yardımınla birlikte Türk kullanıcıların Moliplayer'a tam erişim sağlayabilecek olmasından heyecan duyuyoruz. Uygulamayı yerelleştirip Türkçeye çevirmenizden fazlasıyla mutlu oluruz.

Altyazı çözümleme sorunlarını önümüzdeki sürümde kesinlikle düzelteceğiz. "Videos" klasörüne gelince, Microsoft maalesef Moliplayer vb üçüncü parti uygulamaların bu klasöre erişimine izin vermiyor. "Kamera rulosu" klasörüne erişim izni elde etmek için bile Nokia ile işbirliği kurup epeyce çaba sarfetmemiz gerekti.

Bize forumunuzun linkini yollayabilir misin acaba? Birkaç güne kadar sana Moliplayer'ın çeviri dosyasını göndereceğiz.

Tekrar teşekkürler."

• Beğen
Tepkiler: PureFood, beats, Akhtoher ve 6 diğerleri
OozyStaw

OozyStaw

Üye
Bende alıyorum.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Evet biraz pahalı ama bence verdiğiniz paraya fazlasıyla değecek.
Önümüzdeki sürümlerde daha da güzel olacak.
Eksiklikleri giderilecek ve en önemlisi Türkçe desteği de gelecek.:ok2:

• Beğen
Tepkiler: OozyStaw, n000k ve Esendağlı
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
#WindowsPhoneStoreBulutsuzgeceileTürkçeleşiyor @bulutsuzgece

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher ve bulutsuzgece
fadikme

fadikme

Üye
düşünmeden satın aldım

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
kredi kartım olsa bende alırdım

alical33

alical33

Üye
kartın ekstresini yatırınca ilk işim bu uygulamayı almak olacak konu için teşekkürler

Üst Alt