Haber Moliplayer Pro Mağazada! ( Güncellendi: Artık Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

ademoz05

ademoz05

Üye
pazartesi karta para yatsın ben de alıyorum :)

braayn

braayn

Üye
ben Vlc bekliyorum zaten alt yazılı filmleri diğer klasör doldurma riskini göz önüne alarak online izliyorum..

4MaGuS

4MaGuS

Üye
yakında ücretsiz olursa hiç düşündemeden indiririz artık yoksa para veremem kredi kartı yok :agla2:

csH

csH

Üye
para vermeye gerek yok vlc gelecek elbet :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
alical33

alical33

Üye
Hala win8 sürümü üzerinde çalışıyorlar. Bir yerde wp8 versiyonunun ileri tarihlere sarkabileceği söyleniyordu.

yani daha çok bekleyebilirsiniz.
bu programı yazmak bu kadar zor mu vlc çıkana kadar bu program çıktı işte 1 yıl oldu nerdeyse hala gelmedi vlc :hmmm

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
bu programı yazmak bu kadar zor mu vlc çıkana kadar bu program çıktı işte 1 yıl oldu nerdeyse hala gelmedi vlc :hmmm

1 senedir uğraştıkları özellikleri, adamlar hemen portlayıverdiler.
VLC ekibinin morali bozulmuştur MoliPlayer'ı görünce :)

• Beğen
Tepkiler: n000k
alical33

alical33

Üye
csH

csH

Üye
Hala win8 sürümü üzerinde çalışıyorlar. Bir yerde wp8 versiyonunun ileri tarihlere sarkabileceği söyleniyordu.

yani daha çok bekleyebilirsiniz.
olsun sorun yok belki vlc gelmeden bunu ücretsiz yaparlar bi ara belli olmaz o zaman yüklerim şu an bi video oynatıcı programa ihtiyaç duymuyorum

byibo

byibo

Üye
uygulama gerçkten hos ama 7lirayada herkez alamaz ya keşke 2 tl olsa :spr

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
byibo

byibo

Üye
Birkaç eksiklik var onu giderirlerse, bir de Türkçe dil ekledik mi her kuruşu helal olsun :)
evet şimdiden böyle bir uygulamanın çıkması çok güzel inş.ilerleyen günlerde indirime girerse yükleyeceğim

suyunsesi

suyunsesi

Üye
@bulutsuzgece Gönderdiğin mesaja düzgün güzel bir cevap vererek yaptıkları işi önemsediklerini göstermiş sayılırlar. Ayrıca ücretli olması da yaptıkları uygulamanın satılmasını isteyecekleri için daha çok çalışmalarını sağlayabilir yani ;)

Son düzenleme:
byibo

byibo

Üye
Sana güzel bir cevap vererek yaptıkları işi önemsediklerini göstermiş sayılırlar. Ayrıca ücretli olması da yaptıkları uygulamanın satılmasını isteyecekleri için daha çok çalışmalarını sağlayabilir yani ;)

ne demek istedin tam olarak anlamadım arkadaşım?

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Mesajımı düzelttim :)

byibo

byibo

Üye
bulutsuzgece kotu bişey dememiş ki ayrıca o da en az bizim kadar emekten yana

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Uygulamayı şimdi satın alıp kurdum.
Gerçekten çok güzel bir uygulama.
Telefonu aldığımdan beri ilk kez altyazılı dizi izledim :)

Ancak gözüme çarpan 2 eksiklik var:

1) Telefonun kendi "Videos" klasörünü ve buradaki videoları görmüyor sanırım. Yalnızca Kamera Rulosundakileri ve kendi klasörlerindeki videoları görüyor.
2) Altyazıda türkçe karakter desteği yok. Dolayısıyla ü, ğ gibi harfler düzgün görünmüyor.
Symbian'da altyazı dosyasının kodlamasını Unicode yapınca Türkçe karakterler düzgün görünüyordu. Belki bunda da olabilir.

• Beğen
Tepkiler: kursat99, OttomaN TigeR ve bulutsuzgece
OozyStaw

OozyStaw

Üye
Öyle diyorsan doğrudur abi :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Symbian'da altyazı dosyasının kodlamasını Unicode yapınca Türkçe karakterler düzgün görünüyordu. Belki bunda da olabilir.

Önümüzdeki güncellemelerde sanırım altyazı çözümleme ayarı ve türkçe karakter desteği koyacaklar zaten.
Ama söylediğini bir deneyeyim kardeşim, sonucu bildiririm :oke:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Sonuç başarılı.
Not Defteri ile açıp kodlamayı Unicode yaparak kaydedince altyazı karakterler düzgün görünüyor.

• Beğen
Tepkiler: skynet, -Börteçine-, kursat99 ve 2 diğerleri

Üst Alt