Haber Moliplayer Pro Mağazada! ( Güncellendi: Artık Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

ÖEY

ÖEY

Üye
MS'in video formatlarında genişlemeye gittiğinden haberim yoktu. Güzel olmuş. VLC geliştiricilerine resmen kapak olmuş. Adamlar o kadar para toparladılar ama ortada bir şey yok! Bu adamlar sessiz sedasız bir an da ortaya çıktılar helal olsun...

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Abi bu haber mükemmel ya telefonu aldığımdan beri en çok beklediğim uygulama buydu süper ya :biggrin::biggrin::biggrin::thumbup:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
MS'in video formatlarında genişlemeye gittiğinden haberim yoktu. Güzel olmuş. VLC geliştiricilerine resmen kapak olmuş. Adamlar o kadar para toparladılar ama ortada bir şey yok! Bu adamlar sessiz sedasız bir an da ortaya çıktılar helal olsun...

İndiregandi mi yaptılar ki! :)

• Beğen
Tepkiler: ÖEY ve -Börteçine-
4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşlar bu arada programı almak isteyenlere çalıştırdıgı programlar hakkında biraz bilgi verseniz çok güzel olur mesela bütün formatları açabiliyormu veya açtığı bazı formatlarda kasma falan varmı birde şu alt yazıya renk eklense süper olur birde telefona 3d filim attım sonuç olarak görmemişti mp4 olsa dahi bu çoğu biçimi açtığı için 3d filim atmayı deniyen oldumu veya denermisiniz acaba eğer sorunsuz çalışıyorsa bir şekilde benimde bunu almam lazım birde ses ayarı varmı varsa normal telefonun ses ayarımı yoksa program içimi ileri alınca vidyoyu takılma oluyormu

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu arada programı almak isteyenlere çalıştırdıgı programlar hakkında biraz bilgi verseniz çok güzel olur mesela bütün formatları açabiliyormu veya açtığı bazı formatlarda kasma falan varmı birde şu alt yazıya renk eklense süper olur birde telefona 3d filim attım sonuç olarak görmemişti mp4 olsa dahi bu çoğu biçimi açtığı için 3d filim atmayı deniyen oldumu veya denermisiniz acaba eğer sorunsuz çalışıyorsa bir şekilde benimde bunu almam lazım birde ses ayarı varmı varsa normal telefonun ses ayarımı yoksa program içimi ileri alınca vidyoyu takılma oluyormu

Ben az önce FLV formatında bir klip aktarıp denedim.
Sonuç başarılı :oke:

Uygulamayı açtıktan sonra yana kayıp "Wifi Transfer" yazan menüye giriyorsunuz.
Orada size bir IP iletişim adresi veriyor.
Bilgisayarınızdaki tarayıcıya o adresi yazıyorsunuz, direk MoliPlayer'ın klasörleri önünüze geliyor.
Herhangi bir klasörün içine girerek yada doğrudan karşınıza gelen "Upload" butonuna tıklayarak istediğiniz videoyu (ve altyazıyı birlikte) seçip telefona aktarabiliyorsunuz. ;)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Ben az önce FLV formatında bir klip aktarıp denedim.
Sonuç başarılı :oke:

Uygulamayı açtıktan sonra yana kayıp "Wifi Transfer" yazan menüye giriyorsunuz.
Orada size bir IP iletişim adresi veriyor.
Bilgisayarınızdaki tarayıcıya o adresi yazıyorsunuz, direk MoliPlayer'ın klasörleri önünüze geliyor.
Herhangi bir klasörün içine girerek yada doğrudan karşınıza gelen "Upload" butonuna tıklayarak istediğiniz videoyu (ve altyazıyı birlikte) seçip telefona aktarabiliyorsunuz. ;)
hım içimdem bir ses al diyor ancak bana bu uygulamayı hediye etmek istiyen varsa özelden görüşe biliriz hiç çekinmeyin :)

narnia16

narnia16

Üye
Bende dün flv, mkv ve birkaç format daha denedim hepsi çalıştı fakat yüksek çözünürlükte çok hafif kasmalar oldu ama rahatsız edecek derecede değil :oke:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve bulutsuzgece
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
5GB'tan büyük mkv formatlı bir film atmayı ardından da açmayı deneyen oldu mu acaba:hmmm

suyunsesi

suyunsesi

Üye
bulutsuzgece kotu bişey dememiş ki ayrıca o da en az bizim kadar emekten yana
Mesajımda @bulutsuzgeceye karşı bir cümle yokki. Malum Türkçemiz sayesinde Yanlış anlaşılma olmuş. :) Mesajlarımı kontrol edip daha anlaşılır olarak düzeltmeye ve yazmaya çalıştım. Neyse konu dağılmasın, bence program çok güzel. Türkçe olduğunda da süper olacaktır.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: byibo
4MaGuS

4MaGuS

Üye
deneme sürümü yayınlamışlar arkadaşlar hemen indirin

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Çok kararsız kaldım ya alsam mı acaba 1020 için değer ama ne bileyim indirim mi beklesem bilemedim :(

beats

beats

Üye
aynı versiyon beta hali ücretsiz yükleyebileniniz varsa

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
Akhtoher

Akhtoher

Üye
beta dan azcık bakayım beğenirsem direk alırım artık :)

skynet

Üye
aynı versiyon beta hali ücretsiz yükleyebileniniz varsa
Uygulama alınamıyor
Bu uygulamayı indirmek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Diyor :(

beats

beats

Üye
Uygulama alınamıyor
Bu uygulamayı indirmek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Diyor :(
dediğim gibi "yükleyebileniniz varsa" :) beta olduğu için normal kullanıcılar yükleyemiyor

fk555897

fk555897

Üye
Güzel bir uygulamaya benziyor.

Üst Alt