MS'in video formatlarında genişlemeye gittiğinden haberim yoktu. Güzel olmuş. VLC geliştiricilerine resmen kapak olmuş. Adamlar o kadar para toparladılar ama ortada bir şey yok! Bu adamlar sessiz sedasız bir an da ortaya çıktılar helal olsun...

arkadaşlar bu arada programı almak isteyenlere çalıştırdıgı programlar hakkında biraz bilgi verseniz çok güzel olur mesela bütün formatları açabiliyormu veya açtığı bazı formatlarda kasma falan varmı birde şu alt yazıya renk eklense süper olur birde telefona 3d filim attım sonuç olarak görmemişti mp4 olsa dahi bu çoğu biçimi açtığı için 3d filim atmayı deniyen oldumu veya denermisiniz acaba eğer sorunsuz çalışıyorsa bir şekilde benimde bunu almam lazım birde ses ayarı varmı varsa normal telefonun ses ayarımı yoksa program içimi ileri alınca vidyoyu takılma oluyormu

hım içimdem bir ses al diyor ancak bana bu uygulamayı hediye etmek istiyen varsa özelden görüşe biliriz hiç çekinmeyinBen az önce FLV formatında bir klip aktarıp denedim.
Sonuç başarılı
Uygulamayı açtıktan sonra yana kayıp "Wifi Transfer" yazan menüye giriyorsunuz.
Orada size bir IP iletişim adresi veriyor.
Bilgisayarınızdaki tarayıcıya o adresi yazıyorsunuz, direk MoliPlayer'ın klasörleri önünüze geliyor.
Herhangi bir klasörün içine girerek yada doğrudan karşınıza gelen "Upload" butonuna tıklayarak istediğiniz videoyu (ve altyazıyı birlikte) seçip telefona aktarabiliyorsunuz.![]()

Mesajımda @bulutsuzgeceye karşı bir cümle yokki. Malum Türkçemiz sayesinde Yanlış anlaşılma olmuş.bulutsuzgece kotu bişey dememiş ki ayrıca o da en az bizim kadar emekten yana
Mesajlarımı kontrol edip daha anlaşılır olarak düzeltmeye ve yazmaya çalıştım. Neyse konu dağılmasın, bence program çok güzel. Türkçe olduğunda da süper olacaktır.ne gibi farklar var acabadeneme sürümü yayınlamışlar arkadaşlar hemen indirin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

ücretsiz yani denemek isteyenler içinne gibi farklar var acaba![]()
Uygulama alınamıyoraynı versiyon beta hali ücretsiz yükleyebileniniz varsaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Satın Alınan versiyon'unda deneme imkanı olduğu içindirUygulama alınamıyor
Bu uygulamayı indirmek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Diyor![]()

dediğim gibi "yükleyebileniniz varsa"Uygulama alınamıyor
Bu uygulamayı indirmek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Diyor![]()
beta olduğu için normal kullanıcılar yükleyemiyor