Haber Moliplayer Pro Mağazada! ( Güncellendi: Artık Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
acaba ücretsiz "deneme" versiyonunda ne gibi kısıtlamalar var

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Aldım gitti fakat türkçe dil göremedim nasıl yapıcaz bir de müzik dinleniyormu bunda yoksa sadece video mu bir de all videos kısmında video yu işaretlediğim sil dediğim halde silinmiyor neden acaba ?

turbocore35

turbocore35

Üye
4MaGuS

4MaGuS

Üye
hyr deneme değil beta aslında satın alıcam ama alınmıyor oda kart onay vermiyor nedense
ya ben anlamıyorum "try" tercüme olarak deneme amaçlı programı kısıtlı olarak kullanma değil mi beta farklı bir şey ben mi yanlış biliyorum şunu bir açıklık kazandıralım ben şuan dene sürümünü kurdum ve çalışıyor sorunsuz olarak sizin dediğiniz beta farklı wp magaza girdiğinizde moliplayer yazdıgınızda böyle çıkıyor ve kuruluyor

turbocore35

turbocore35

Üye
tmm anlıyorumda ben ücretlisini alıcam ama onay verse şu kart .:D.
ya ben anlamıyorum "try" tercüme olarak deneme amaçlı programı kısıtlı olarak kullanma değil mi beta farklı bir şey ben mi yanlış biliyorum şunu bir açıklık kazandıralım ben şuan dene sürümünü kurdum ve çalışıyor sorunsuz olarak sizin dediğiniz beta farklı wp magaza girdiğinizde moliplayer yazdıgınızda böyle çıkıyor ve kuruluyor

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Bankadan kaynaklıdır kanka yarın denersin bende direk aldı :) yapı kredi

turbocore35

turbocore35

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Akhtoher
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Bunu satın aldım merak tan kaldırıp geri yükledim gene satın al diyor vay arkadaş :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Bunu satın aldım merak tan kaldırıp geri yükledim gene satın al diyor vay arkadaş :D

Önceden satın aldığınız uygulamaları kaldırdıysanız, bir dahaki yüklemenizde ücret alınmaz.
Satın Al'a basın ve ilerleyin. "Bu uygulamayı zaten satın aldınız, tekrar yüklemek istiyormusunuz" diye sorar.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
cüzdan kısmı geliyor ama onay verdiğimde ya ücret alırsa çünkü yarım saat önce satın aldım daha makbuzu kesilmedi
satın ala bas yükledin der yükleye bas ücret almaz .:D.
o zaman bastım gitti :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
cüzdan kısmı geliyor ama onay verdiğimde ya ücret alırsa çünkü yarım saat önce satın aldım daha makbuzu kesilmedi
o zaman bastım gitti :D

Eğer "zaten satın aldınız, tekrar yüklemek istiyor musunuz" uyarısı çıkmazsa sıkıntı olabilir.
Kontrol etmeden yüklemeyin.

turbocore35

turbocore35

Üye
bende asphalt 7 aldıktan sonra 2 kere kestiler geri de ödemediler olurmu olur Valla .:D.
Eğer "zaten satın aldınız, tekrar yüklemek istiyor musunuz" uyarısı çıkmazsa sıkıntı olabilir.
Kontrol etmeden yüklemeyin.

Üst Alt