yüklenmiyor nalet nedense .acaba ücretsiz "deneme" versiyonunda ne gibi kısıtlamalar var
.Ben direk indiregandi yaptım kardeşim pro sunu video silemiyorum yayüklenmiyor nalet nedense ..

alcam ama karttan onay gelmiyor nedense .Ben direk indiregandi yaptım kardeşim pro sunu video silemiyorum ya![]()
.deneme sürümü mü yüklenmiyor ben direk yükledim "update today" üzerindenyüklenmiyor nalet nedense ..
hyr deneme değil beta aslında satın alıcam ama alınmıyor oda kart onay vermiyor nedensedeneme sürümü mü yüklenmiyor ben direk yükledim "update today" üzerinden
ya ben anlamıyorum "try" tercüme olarak deneme amaçlı programı kısıtlı olarak kullanma değil mi beta farklı bir şey ben mi yanlış biliyorum şunu bir açıklık kazandıralım ben şuan dene sürümünü kurdum ve çalışıyor sorunsuz olarak sizin dediğiniz beta farklı wp magaza girdiğinizde moliplayer yazdıgınızda böyle çıkıyor ve kuruluyorhyr deneme değil beta aslında satın alıcam ama alınmıyor oda kart onay vermiyor nedense
.ya ben anlamıyorum "try" tercüme olarak deneme amaçlı programı kısıtlı olarak kullanma değil mi beta farklı bir şey ben mi yanlış biliyorum şunu bir açıklık kazandıralım ben şuan dene sürümünü kurdum ve çalışıyor sorunsuz olarak sizin dediğiniz beta farklı wp magaza girdiğinizde moliplayer yazdıgınızda böyle çıkıyor ve kuruluyor
hacı sen cüzdan oluşturmadınmıtmm anlıyorumda ben ücretlisini alıcam ama onay verse şu kart ..

cüzdanda kayıtlı ama ücret kabul etmiyor kartta daha 4560tl limit var anlamadım gitti.hacı sen cüzdan oluşturmadınmı![]()
bilmiyorum diğer kartla alıcam .Bankadan kaynaklıdır kanka yarın denersin bende direk aldıyapı kredi
. cüzdandan çıkarıcam obür kartı sakat durum olmasın 
satın ala bas yükledin der yükleye bas ücret almaz .Bunu satın aldım merak tan kaldırıp geri yükledim gene satın al diyor vay arkadaş![]()
.Bunu satın aldım merak tan kaldırıp geri yükledim gene satın al diyor vay arkadaş![]()
o zaman bastım gittisatın ala bas yükledin der yükleye bas ücret almaz ..

.cüzdan kısmı geliyor ama onay verdiğimde ya ücret alırsa çünkü yarım saat önce satın aldım daha makbuzu kesilmedi
o zaman bastım gitti![]()
.cüzdan kısmı geliyor ama onay verdiğimde ya ücret alırsa çünkü yarım saat önce satın aldım daha makbuzu kesilmedi
o zaman bastım gitti![]()
.Eğer "zaten satın aldınız, tekrar yüklemek istiyor musunuz" uyarısı çıkmazsa sıkıntı olabilir.
Kontrol etmeden yüklemeyin.