Mobil Maxicep Hayırlı olsun!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
    Konu Sahibi
Mobil Maxicep Hayırlı olsun!
Evet,ben begendim arayuz guzel.Sonunda kavustuk.Portal,progil bilgileri glbi bolumler eklenmis.Birde konu acarken o yazı ekipmanları olsaydı iyi olurdu.Birde Opera Mini de giris sorunu yasadım.
Yorumlarınız...[BR /]Bu Konu Mobil Sürümden Açıldı

CABBAR

CABBAR

Üye
:hmmm Zaten yok muydu ?

TheMadness

TheMadness

Üye
Tapatalk daha iyi :kotu:

• Beğen
Tepkiler:
wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
Ben de beğendim. Ama ben yeni sekmede cok sayfa acar gezerdim, böyle chromede açılmıyor yav. :/[BR /]Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

jackalmami

jackalmami

Üye
şuan kararsızım biraz zaman geçsin hangisinin daha iyi olduğuna karar veririm. Her ne olursa olsun yapanların ellerine sağlık. O kadar uğraşılmış sonuçta :tşk:

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

jackalmami

jackalmami

Üye
şuan kararsızım biraz zaman geçsin hangisinin daha iyi olduğuna karar veririm. Her ne olursa olsun yapanların ellerine sağlık. O kadar uğraşılmış sonuçta :tşk:

paradox07

paradox07

Üye
Konuyu yeni sekmede açmaya çalışıyorum ama yine konunun ait olduğu bölüm geliyor karşıma.yetkililer bu hatayı düzeltse güzel olur.galiba eski normal maxicep.com a devam gibi :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Telefondan m.maxicep'i gezemiyorum rahat bir şekilde. Forumun mobil versiyonu daha iyi. Sekme/pencere vs. açamıyorum :s Tüm bölümler kapalı elle açıp içine girmek zor geldi zaten parmağım kalın :s

• Beğen
Tepkiler:
Emrgncy

Emrgncy

Üye
Telefondan m.maxicep'i gezemiyorum rahat bir şekilde. Forumun mobil versiyonu daha iyi. Sekme/pencere vs. açamıyorum :s Tüm bölümler kapalı elle açıp içine girmek zor geldi zaten parmağım kalın :s

:d:

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Bu mobilde yeni mesajları nasıl görüyoruz

Mert Gürbüz

Üye
Mobile light devam.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Ayrıca smileyler de hatalı çıkıyor furkan'ın mesajının altına eklediğim :d: smiley
mobil sürümde başka bir smiley olarak görünüyor.

Birde mesaj düzenleme yok galiba...

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
mesaj düzenle butonunu göremedim :hmmm

Bu Mesaj PC Sürümden Gönderildi

tempestshine

tempestshine

Üye
mobile light daha iyi bence :) şu mobil sürümden gönderildi yazısınıda hiç sevmedim.

- - - Eklendi - - -

deneme vol1

- - - Eklendi - - -

bende mobilden gönderildi yazmıyor :bud:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
mobile light

doctorrr

doctorrr

Üye
iyiymiş :spr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt