Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mobil Maxicep Hayırlı olsun!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metalnemre777
Üye
Konu Sahibi
Mobil Maxicep Hayırlı olsun!
Evet,ben begendim arayuz guzel.Sonunda kavustuk.Portal,progil bilgileri glbi bolumler eklenmis.Birde konu acarken o yazı ekipmanları olsaydı iyi olurdu.Birde Opera Mini de giris sorunu yasadım.
Yorumlarınız...[BR /]Bu Konu Mobil Sürümden Açıldı
Ben de beğendim. Ama ben yeni sekmede cok sayfa acar gezerdim, böyle chromede açılmıyor yav. :/[BR /]Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
jackalmami
Üye
şuan kararsızım biraz zaman geçsin hangisinin daha iyi olduğuna karar veririm. Her ne olursa olsun yapanların ellerine sağlık. O kadar uğraşılmış sonuçta
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
jackalmami
Üye
şuan kararsızım biraz zaman geçsin hangisinin daha iyi olduğuna karar veririm. Her ne olursa olsun yapanların ellerine sağlık. O kadar uğraşılmış sonuçta
paradox07
Üye
Konuyu yeni sekmede açmaya çalışıyorum ama yine konunun ait olduğu bölüm geliyor karşıma.yetkililer bu hatayı düzeltse güzel olur.galiba eski normal maxicep.com a devam gibi
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Telefondan m.maxicep'i gezemiyorum rahat bir şekilde. Forumun mobil versiyonu daha iyi. Sekme/pencere vs. açamıyorum Tüm bölümler kapalı elle açıp içine girmek zor geldi zaten parmağım kalın
Telefondan m.maxicep'i gezemiyorum rahat bir şekilde. Forumun mobil versiyonu daha iyi. Sekme/pencere vs. açamıyorum Tüm bölümler kapalı elle açıp içine girmek zor geldi zaten parmağım kalın