midnight temalarını silme yardım!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jakuza88

Üye
    Konu Sahibi
midnight temalarını silme yardım!!
arkadaslar olayı en basından anlatıyım.öncelikle tele güncelleme atmak için ovi suite yardımıyla teli yedekledim pcye.daha sonra ovi suite ile güncelliyim derken tel kapandı acılmadı.gittim teknik servise hallettiler.eve geldim ovi suitten yedeklerimi tele cektim.simdi esas sorun şu.yazılım güncellemede midnight temalar var onları yüklemek istiyorum fakat basarısız uyarısı veriyo.zaten bu tema telde var.ve ben bu güncellemenin görünmesini istemiyorum.4 tane midnight temasını silmeye calıstım uygulama yöneticisinden ama bulamadım temaları.nasıl silebilirim?teşekkürler şimdiden

najanaja

najanaja

Üye
yazılımdan sonra daha önce yüklediğin uygulamalar uygulama yöneticisinde görünmez bunun için aynı uygulamayı tekrar yüklemen gerekir. İnternette sitelerde mevcut bu temanın serisi onları indir tele kur o zaman uygulama yöneticisinde görürsün ve kaldırabilirsin...

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
yazılımdan sonra daha önce yüklediğin uygulamalar uygulama yöneticisinde görünmez bunun için aynı uygulamayı tekrar yüklemen gerekir. İnternette sitelerde mevcut bu temanın serisi onları indir tele kur o zaman uygulama yöneticisinde görürsün ve kaldırabilirsin...
bunu öğrendiğim iyi oldu saol

najanaja

najanaja

Üye
Rica ederim ayrıca yazılımdan sonra bütün uygulamalar gidiyor ama korkmayın hepsini tekrar yükleyin bütün uygulamalar
ayarlarını hatırlıyor aynı şekilde kullanıma dewam edebiliyorsunuz. Benim bütün oyunlar gitmişti tekrar yükledim hepsinin hafızası yerindeydi kaldığım yerden dewam ettim oyunlara. Yedek alcam diye uğraşmayın bence..

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
Rica ederim ayrıca yazılımdan sonra bütün uygulamalar gidiyor ama korkmayın hepsini tekrar yükleyin bütün uygulamalar
ayarlarını hatırlıyor aynı şekilde kullanıma dewam edebiliyorsunuz. Benim bütün oyunlar gitmişti tekrar yükledim hepsinin hafızası yerindeydi kaldığım yerden dewam ettim oyunlara. Yedek alcam diye uğraşmayın bence..
aynen bende yedek almadım tırstım biraz ama nese brader bana qt uygulamasını bulabilirmisin bubless yükledim ama Qt GELmedi :S

najanaja

najanaja

Üye
Buyur

najanaja

najanaja

Üye
Rica Ederim

jakuza88

Üye
    Konu Sahibi
acaba nerden bulabilirim yardımcı olurmusun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt