İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
on iki ye gerek yok ama telefonu aldığında ilk önce içindeki şarjı bitiriceksin sonra 6 saat şarj ediceksin.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
lumia lansmaninda bir nokia calişaniyla biraz sohbet ettik. Elinde lumia920 vardi sordum şarjin kac saat gidiyor diye eleman iki gun dedi. İlk şarjini tamamen bitirip 6saat şarjda tutmak gerekiyor dedi bu şekilde batarya kalibrasyonu yapiliyormuş.

on iki ye gerek yok ama telefonu aldığında ilk önce içindeki şarjı bitiriceksin sonra 6 saat şarj ediceksin.

Bugun bayaa hizlisin can:d:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
lumia lansmaninda bir nokia calişaniyla biraz sohbet ettik. Elinde lumia920 vardi sordum şarjin kac saat gidiyor diye eleman iki gun dedi. İlk şarjini tamamen bitirip 6saat şarjda tutmak gerekiyor dedi bu şekilde batarya kalibrasyonu yapiliyormuş.

Bugun bayaa hizlisin can:d:

Bi de başka işlerle meşgulüm yani abi olmasam daha konu açılmadan vericem cevabı :ehe

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
remzi33

remzi33

Üye
Ya bn aldım on dakika sonra bitti zaten içindeki. Sonra gittim taktım şarja 3 saat kadar durdu baktım dolmuş çıkardm kullandım. Batarya kalibrasyonunu tekrar yapma şansı var mı peki

Placebo-

Placebo-

Üye
3 saat derken? Telefonun şarjı 1.5 saatte doluyor?

remzi33

remzi33

Üye
Bmim batarya sorunlu herald yaa iki buçuk saatten önce dolmdı daha hiç

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
    Konu Sahibi
Ya bn aldım on dakika sonra bitti zaten içindeki. Sonra gittim taktım şarja 3 saat kadar durdu baktım dolmuş çıkardm kullandım. Batarya kalibrasyonunu tekrar yapma şansı var mı peki

ya bataryayı değiştirip kalibrasyonu yaparsın yada şarj iken format atmayı dene

- - - Eklendi - - -

ama format atılıyormu onu bilmiyorum

remzi33

remzi33

Üye
Batarya nasıl değişck ya kapak açılmıyor ki. Şarjda nasıl format atacm bilgi verebilir misiniz

Placebo-

Placebo-

Üye
Bmim batarya sorunlu herald yaa iki buçuk saatten önce dolmdı daha hiç

Siz bence telefonu aldığınız yere götürün. Değiştirsinler. Sizin cihazda çıkan problemler hiçbir,
cihazda çıkmadı.

remzi33

remzi33

Üye
Değiştirecekleri kesin mi de? Servis olayı yok mu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
şarjin doluyken format at demek istedi. Seskısma/guc ve kamera dugmelerine telefon titreyene kadar basili tutup telefon titreyince kamera tuşunu birakiyorsun. Bir kac saniye daha seskisma ve guc dugmelerini basili tutup birakiyorsun. Ama riskli bir işlem oldugunu belirtelim. Yabanci sitelerde bu işlemi yaparak batarya performansinin oldukca iyi derecede attigini soyleyen kullanicilar var.

remzi33

remzi33

Üye
Ya telefona sahip olnlar Bi yazablir mi kaç saatte şrj oluyor tlfon şarjda iken neler açık veya ne yapıyorsnuz. Ayrıca kaç saatte bitiyor ve telefonla neler yapıyorsnz?

remzi33

remzi33

Üye
şarjin doluyken format at demek istedi. Seskısma/guc ve kamera dugmelerine telefon titreyene kadar basili tutup telefon titreyince kamera tuşunu birakiyorsun. Bir kac saniye daha seskisma ve guc dugmelerini basili tutup birakiyorsun. Ama riskli bir işlem oldugunu belirtelim. Yabanci sitelerde bu işlemi yaparak batarya performansinin oldukca iyi derecede attigini soyleyen kullanicilar var.
risk derken ?

Placebo-

Placebo-

Üye
Ya telefona sahip olnlar Bi yazablir mi kaç saatte şrj oluyor tlfon şarjda iken neler açık veya ne yapıyorsnuz. Ayrıca kaç saatte bitiyor ve telefonla neler yapıyorsnz?

Bak şarjın dolması 1.5 saat sürüyor bende. Şarjdayken oyun oynayıp, internete girersem 2.5 saate çıkıyor. Şarjdan çektikten sonra oyun ve internetle geçiyor günüm. Ondada 16 saat gidiyor yani.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Değiştirecekleri kesin mi de? Servis olayı yok mu

sifir urunlerde fatura tarihinden itibaren bir aylik sure icinde herhangi bir ariza cikarsa ve bu ariza cihazi kullanmayi engellerse ki sen bu tarife uyuyorsun muşteri bu urunu aldivmgi bayiye vererek ayipli mal kapsaminda yenisiyle degişimini isteme hakkina sahiptir. tuketici haklari kanunu boyle diyor.

remzi33

remzi33

Üye
Sizin öneriniz ne peki şuan. Format atayım mı ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

cihazin brick olma ihtimali var. Bu yuzdrn servisler hard formati kullanicilara onermezler. Sen hic riske girme telefonu aldigin yere gotur durumu anlat degişimini iste.

remzi33

remzi33

Üye

Bak şarjın dolması 1.5 saat sürüyor bende. Şarjdayken oyun oynayıp, internete girersem 2.5 saate çıkıyor. Şarjdan çektikten sonra oyun ve internetle geçiyor günüm. Ondada 16 saat gidiyor yani.

bnim kesin değiştirmem gerekiyor öyleyse çünkü. Daha on saati bulmadı

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
once bitirip 6 saat şarj öğrenmiş oldum

Üst Alt