Bn zaten cihazda sorun var demedim güncellemede hata var ddim

ama çok sinir oldum ya rezil oldk haritalar açılmaynca
[h=1]Not found[/h]The page you want doesn't exist on this site.
nokia drivedan girseydin onda sorun var mi ki.
Şu liktekini bir dener misin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
[h=1]Not found[/h]The page you want doesn't exist on this site.

Session bazlı bir link olabilir
nasil ya ben şimdi tekrar girdim aciliyor![]()
Ya da bende bir sorun olabilir 
e haritayı indirip yüklemezsen cihaza nerden bulsun kardeşim sende sorun cihazda değilki. O gün Ali abinin Lumia900 üne bi adres girdim daha tuşa dokunduğum gibi rotayı belirledi götürdü bizi.
valla can kardeşim geçen Ali abinin lumia 900ü sağ olsun bizide Nokia shopa kadar götürdü

nokia drive çok güzel ama ben nokia drive'la şürüş yerine yürümeye çalışıyorum kafayı yiyor normal olarak, yürüme desteğide gelse çok güzel olur![]()

yurume nokia mapste var ya![]()
hiç kullanmadım neredeyse offline kullanılamadığı için bana offline lazım
, nokia maps internet varken gezdiğin yeri kaydediyor ama olsun hem nokia drive daha güzel ve offline 
lumia 800 e göre biçok problemlem giderilmiş kamerası zaten görenler şaşırıyo şarj dersen dün gece takmıştım dün bütün gün kullandım bugunde şu an yarıda şu problem diye sahte kullanıcılar varya yok kamerası öyle yok donuyo kalıyo alakası yok
800 e göre usbyi takınca telefona usb gibi film clip v.s atabiliyon o güzel bi özellik zuneye tanıtamadım yapanlar varmı yapan varsa yazsınbenide yazın tosun gibi beyaz kumia 920lumia 800 e göre biçok problemlem giderilmiş kamerası zaten görenler şaşırıyo şarj dersen dün gece takmıştım dün bütün gün kullandım bugunde şu an yarıda şu problem diye sahte kullanıcılar varya yok kamerası öyle yok donuyo kalıyo alakası yok
800 e göre usbyi takınca telefona usb gibi film clip v.s atabiliyon o güzel bi özellik zuneye tanıtamadım yapanlar varmı yapan varsa yazsın

Bnde tek sorun şarj. Arkadşlar siz 12 saat şarj ettiniz mi yaa bn sordum Nokia shoptaki adam gerek yk dmişti alırken