İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

remzi33

remzi33

Üye
Bn zaten cihazda sorun var demedim güncellemede hata var ddim

remzi33

remzi33

Üye
:) ama çok sinir oldum ya rezil oldk haritalar açılmaynca

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
:) ama çok sinir oldum ya rezil oldk haritalar açılmaynca

nokia drivedan girseydin onda sorun var mi ki.
Şu liktekini bir dener misin

phantomddl

Üye
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bende de açtı

komando04

komando04

Üye

e haritayı indirip yüklemezsen cihaza nerden bulsun kardeşim sende sorun cihazda değilki. O gün Ali abinin Lumia900 üne bi adres girdim daha tuşa dokunduğum gibi rotayı belirledi götürdü bizi.

valla can kardeşim geçen Ali abinin lumia 900ü sağ olsun bizide Nokia shopa kadar götürdü

ecel54

ecel54

Üye
nokia drive çok güzel ama ben nokia drive'la şürüş yerine yürümeye çalışıyorum kafayı yiyor normal olarak, yürüme desteğide gelse çok güzel olur :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
nokia drive çok güzel ama ben nokia drive'la şürüş yerine yürümeye çalışıyorum kafayı yiyor normal olarak, yürüme desteğide gelse çok güzel olur :D

yurume nokia mapste var ya:ah

ecel54

ecel54

Üye

yurume nokia mapste var ya:ah

bakıyorum ve buldum varmış :D hiç kullanmadım neredeyse offline kullanılamadığı için bana offline lazım :ehe, nokia maps internet varken gezdiğin yeri kaydediyor ama olsun hem nokia drive daha güzel ve offline :D

blackdevilx

blackdevilx

Üye
benide yazın tosun gibi beyaz kumia 920 :) lumia 800 e göre biçok problemlem giderilmiş kamerası zaten görenler şaşırıyo şarj dersen dün gece takmıştım dün bütün gün kullandım bugunde şu an yarıda şu problem diye sahte kullanıcılar varya yok kamerası öyle yok donuyo kalıyo alakası yok :) 800 e göre usbyi takınca telefona usb gibi film clip v.s atabiliyon o güzel bi özellik zuneye tanıtamadım yapanlar varmı yapan varsa yazsın

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Yürümede sürüşte 10 numara

blackdevilx

blackdevilx

Üye
sen yine iyisin biz nokia lumiaya ulaşmak için n8 sonra n9 sonra lumia 800 2 hafta galaxy s 2 ki galaxy s2 harcadım lumia için :)

ecel54

ecel54

Üye
benide yazın tosun gibi beyaz kumia 920 :) lumia 800 e göre biçok problemlem giderilmiş kamerası zaten görenler şaşırıyo şarj dersen dün gece takmıştım dün bütün gün kullandım bugunde şu an yarıda şu problem diye sahte kullanıcılar varya yok kamerası öyle yok donuyo kalıyo alakası yok :) 800 e göre usbyi takınca telefona usb gibi film clip v.s atabiliyon o güzel bi özellik zuneye tanıtamadım yapanlar varmı yapan varsa yazsın

lumia 920 zune ile çalışmıyor :D

remzi33

remzi33

Üye
Bnde tek sorun şarj. Arkadşlar siz 12 saat şarj ettiniz mi yaa bn sordum Nokia shoptaki adam gerek yk dmişti alırken

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
    Konu Sahibi
Bnde tek sorun şarj. Arkadşlar siz 12 saat şarj ettiniz mi yaa bn sordum Nokia shoptaki adam gerek yk dmişti alırken

kardeş benim bildiğin şarj etmen gerekiyo batarya yeni sonuçta

remzi33

remzi33

Üye
Ya ddi ki yeni nesil bataryalarda oniki saat şarja gerek yk dolsun kullan ddi

Üst Alt