İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yok ama almak için gün sayıyorum kırmızıyı görmeden almam renklere karar vermem lazım alır almaz ekletirim zaten telefon bölümümden n8 imi kaldırp rengiyle yazıcam

Bu arada arama yapmak biraz zahmetliymiş az önce 1,5 saatlik incelemesini izledim

nasil yani ne aramasi zahmetli ki.

remzi33

remzi33

Üye
Arkadaşlar hard reset nasıl atılıyor yaa

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
FONT="Arial Black"]şarjin doluyken format at demek istedi. Seskısma/guc ve kamera dugmelerine telefon titreyene kadar basili tutup telefon titreyince kamera tuşunu birakiyorsun. Bir kac saniye daha seskisma ve guc dugmelerini basili tutup birakiyorsun. Ama riskli bir işlem oldugunu belirtelim. Yabanci sitelerde bu işlemi yaparak batarya performansinin oldukca iyi derecede attigini soyleyen kullanicilar var.
Onceki mesajlarimda soylemiştim ama gormedin heralde.
[/FONT]

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Arkadaşlar şu batarya kalibre işi bana saçma geliyor çünkü akıllı telefonlar da şarj dolunca akım kesiliyor ve daha şarj almıyor benim c6-01 de hatta şarj ışığı vardı dolunca şarj ışığı sönüyor

remzi33

remzi33

Üye
FONT="Arial Black"]şarjin doluyken format at demek istedi. Seskısma/guc ve kamera dugmelerine telefon titreyene kadar basili tutup telefon titreyince kamera tuşunu birakiyorsun. Bir kac saniye daha seskisma ve guc dugmelerini basili tutup birakiyorsun. Ama riskli bir işlem oldugunu belirtelim. Yabanci sitelerde bu işlemi yaparak batarya performansinin oldukca iyi derecede attigini soyleyen kullanicilar var.
Onceki mesajlarimda soylemiştim ama gormedin heralde.
[/FONT]

pardon görmemişim. Ama dediklerini yaptım telefon sadece kapanıp açıldı birşey değişmedi yani

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
remzi33

remzi33

Üye
Telefon kapalıyken mi yapacağız açıkken mi

remzi33

remzi33

Üye
Ya l920'de dha önce. Hard reset atan biri var mı? Olmdı çünkü. Bir saattir uğraşıyorum

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
    Konu Sahibi
Ya l920'de dha önce. Hard reset atan biri var mı? Olmdı çünkü. Bir saattir uğraşıyorum

kardeş ben önceki telefonum 5800 da formatatarken kapatıyorum power basıyorum 1 sniye sonra basılması gereken tuşlara basıyorum çünkü power tuşu ile aynı anda basınca öteki tuşları telefon bastığımızı farketmiyor (kapalı olduğu için).

uMTOku

Üye
L920 de bazen anlık takılmalar oluyor bazen de hesabımı tanımıyor 4 gündür telefonumu elimden düşürmüyorum ama şarj pek gidiyor diyemem bir de gameloft oyun çıkaracaktı ne zaman bilgisi olan var mı
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

Placebo-

Placebo-

Üye
Anlık takılmalar güncelleme ile çözülür. Pek sorun etme. Ama beni tedirgin eden şu. Ben ve benim gibi 3 arkadaş yani cihazı ilk alanlarda ne bu takılma ne de şarj problemi yok. Ne oldu da böyle oldu sizde. Acaba diğer telefonların romlarında sorun mu var?

ecel54

ecel54

Üye
L920 de bazen anlık takılmalar oluyor bazen de hesabımı tanımıyor 4 gündür telefonumu elimden düşürmüyorum ama şarj pek gidiyor diyemem bir de gameloft oyun çıkaracaktı ne zaman bilgisi olan var mı
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

gameloft'un 9 tane oyunu mağazada mevcut senin beklediklerin bunlar değilse ne zaman gelir bilemem :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

gameloft'un 9 tane oyunu mağazada mevcut senin beklediklerin bunlar değilse ne zaman gelir bilemem :D

yeni duyurulanları diyor arkadaş e haksız da sayılmaz :hmmm

burakuysaler

Üye
Pil sorunu yasayanlar sunlari deneyebilir mi ? Nokia az kisiden geliyor olsa da inceliyor diye biliyorum. Bu esnada su adimlar derman olabilir.

1. Ayarlardan uygulamalar sayfasina gidin, oradan da background tasks 'a (arka plan gorevleri olabilir bilmiyorum) ve nokia drive betanin geri planda calismasina block koyun.

2. Ilk adimin cozum olmasi lazim, daha da iyilestirmek icin tap - send (dokundur gonder olabilir mi) yani NFC ozelligini de off yapip, cihazi yeniden baslatin.

Sonuclari paylasin arkadaslar.

pirenuri

pirenuri

Üye
Pil sorunu yasayanlar sunlari deneyebilir mi ? Nokia az kisiden geliyor olsa da inceliyor diye biliyorum. Bu esnada su adimlar derman olabilir.

1. Ayarlardan uygulamalar sayfasina gidin, oradan da background tasks 'a (arka plan gorevleri olabilir bilmiyorum) ve nokia drive betanin geri planda calismasina block koyun.

2. Ilk adimin cozum olmasi lazim, daha da iyilestirmek icin tap - send (dokundur gonder olabilir mi) yani NFC ozelligini de off yapip, cihazi yeniden baslatin.

Sonuclari paylasin arkadaslar.

Boyle cozum ureten arkadaslari seviyorum yaa :D

Placebo-

Placebo-

Üye
Wp 8'de arkaplab görevleri diye bir menü yok. :)

remzi33

remzi33

Üye
arkadaşlar ekran koruyucu ve kılıf alan oldu mu

Üst Alt