İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

remzi33

remzi33

Üye
Şimdi aradım Trabzon forum Nokia shop'u. Eleman bnde de aynı sorun var istanbuldaki eğiticiyi aradım "15-20 gün kullanın ondan sonra batarya oturur dedi" diyor. Biz cihaz değiştirmiyoruz servis değiştirir ddi Bi de. Bnim cihaz kvk mıymış kvk servisi değiştirir ddi. Ne yapmam lazım şimdi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Şimdi aradım Trabzon forum Nokia shop'u. Eleman bnde de aynı sorun var istanbuldaki eğiticiyi aradım "15-20 gün kullanın ondan sonra batarya oturur dedi" diyor. Biz cihaz değiştirmiyoruz servis değiştirir ddi Bi de. Bnim cihaz kvk mıymış kvk servisi değiştirir ddi. Ne yapmam lazım şimdi

tam hatirlamiyorum ama ya uzun sokakta ya da maraş caddesinde nokia care servis var oraya gidip bir konuş ama kesinlikle tamir icin servis fişi doldurtma.

remzi33

remzi33

Üye
Bn şuan rizedeyim tlfonu almak için gtmiştim trabzona

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bn şuan rizedeyim tlfonu almak için gtmiştim trabzona

o zaman telefonla aramayi dene yolun duşerse ugrarsin bu arada bataryayi duzenli kullan bitmeden şarja tak dolmadan cikartma belki bu sure zarfinda dedikleri gibi duzelir.

remzi33

remzi33

Üye
Aradım zaten biz değişiklik yapmıyoruz ddi. Format atmayı denycm bakalım değişck mi birşey

remzi33

remzi33

Üye
Peki bu batarya kalibrasyonunu nasıl düzeltebilirim. Bilgisi olan var mı acaba

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
format aticaksan da sonradan yukledigin uygulamalari kaldir o şekilde yap bence.

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
    Konu Sahibi
Peki bu batarya kalibrasyonunu nasıl düzeltebilirim. Bilgisi olan var mı acaba

kardeş arkadaşın dediği gibi şarj ederken kullanma sarj olsun öle kullan şarja takcağındada bitir yine düzelmesse yeni batarya al

remzi33

remzi33

Üye
Format için şarjın olması mı gerekiyor ?

- - - Eklendi - - -

kardeş arkadaşın dediği gibi şarj ederken kullanma sarj olsun öle kullan şarja takcağındada bitir yine düzelmesse yeni batarya al

kardeşim batarya değişmiyor ki

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Format için şarjın olması mı gerekiyor ?

- - - Eklendi - - -

kardeşim batarya değişmiyor ki

format atarken kesinlikle şarjin %50'nin uzerinde olmasi gerekir. Format sirasinda şarj biterse cihaz kesinlikle brick olur ve servisin de yapabilecegi bişey kslmayabilir.

remzi33

remzi33

Üye
Format için şarjın %100 dolu olması mı lazım

- - - Eklendi - - -

format atarken kesinlikle şarjin %50'nin uzerinde olmasi gerekir. Format sirasinda şarj biterse cihaz kesinlikle brick olur ve servisin de yapabilecegi bişey kslmayabilir.
eyvallah sağolasn. Peki telfon şarja bağlıyken mi format atmalıyım şarjdn çekip mi atayım. Ve bilgisayara bağlı olması sorun çıkartır mı şarja bağlı olmak gerekiyrsa

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Format için şarjın %100 dolu olması mı lazım

- - - Eklendi - - -

eyvallah sağolasn. Peki telfon şarja bağlıyken mi format atmalıyım şarjdn çekip mi atayım. Ve bilgisayara bağlı olması sorun çıkartır mı şarja bağlı olmak gerekiyrsa

hayir hic bir yere bagli olmasina gerek yok daha dogrusu bagli olmamasi gerekiyor. Şarjin dolu yeterli.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
vaybe demek böyle bir şey var şarj azken yapmamak gerekmiş yeni şeyler öğreniyoruz

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hard format atarken şarj tam dolu olsa bile işlem uzun surdugu ve işlemciyi tam kapasite ile kullandigi icin format bittiginde şarj hemen hemen yariya duşer. Bu yuzden en az %50'nin uzerinde olmasi gerekir.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
kardeş sende 920 varmı varsa listeyeye ekliyorum

yok ama almak için gün sayıyorum kırmızıyı görmeden almam renklere karar vermem lazım alır almaz ekletirim zaten telefon bölümümden n8 imi kaldırp rengiyle yazıcam

Bu arada arama yapmak biraz zahmetliymiş az önce 1,5 saatlik incelemesini izledim

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
    Konu Sahibi
yok ama almak için gün sayıyorum kırmızıyı görmeden almam renklere karar vermem lazım alır almaz ekletirim zaten telefon bölümümden n8 imi kaldırp rengiyle yazıcam

Bu arada arama yapmak biraz zahmetliymiş az önce 1,5 saatlik incelemesini izledim
tmm

Üst Alt