Şimdi aradım Trabzon forum Nokia shop'u. Eleman bnde de aynı sorun var istanbuldaki eğiticiyi aradım "15-20 gün kullanın ondan sonra batarya oturur dedi" diyor. Biz cihaz değiştirmiyoruz servis değiştirir ddi Bi de. Bnim cihaz kvk mıymış kvk servisi değiştirir ddi. Ne yapmam lazım şimdi
Bn şuan rizedeyim tlfonu almak için gtmiştim trabzona
Aradım zaten biz değişiklik yapmıyoruz ddi. Format atmayı denycm bakalım değişck mi birşey
Peki bu batarya kalibrasyonunu nasıl düzeltebilirim. Bilgisi olan var mı acaba
kardeş arkadaşın dediği gibi şarj ederken kullanma sarj olsun öle kullan şarja takcağındada bitir yine düzelmesse yeni batarya al
Telefon yekparekardeş arkadaşın dediği gibi şarj ederken kullanma sarj olsun öle kullan şarja takcağındada bitir yine düzelmesse yeni batarya al
batarya değişmiyor.hmm pardon kardeşFormat için şarjın olması mı gerekiyor ?
- - - Eklendi - - -
kardeşim batarya değişmiyor ki
Format için şarjın olması mı gerekiyor ?
- - - Eklendi - - -
kardeşim batarya değişmiyor ki
eyvallah sağolasn. Peki telfon şarja bağlıyken mi format atmalıyım şarjdn çekip mi atayım. Ve bilgisayara bağlı olması sorun çıkartır mı şarja bağlı olmak gerekiyrsa
format atarken kesinlikle şarjin %50'nin uzerinde olmasi gerekir. Format sirasinda şarj biterse cihaz kesinlikle brick olur ve servisin de yapabilecegi bişey kslmayabilir.
Format için şarjın %100 dolu olması mı lazım
- - - Eklendi - - -
eyvallah sağolasn. Peki telfon şarja bağlıyken mi format atmalıyım şarjdn çekip mi atayım. Ve bilgisayara bağlı olması sorun çıkartır mı şarja bağlı olmak gerekiyrsa
vaybe demek böyle bir şey var şarj azken yapmamak gerekmiş yeni şeyler öğreniyoruz
kardeş sende 920 varmı varsa listeyeye ekliyorum
tmmyok ama almak için gün sayıyorum kırmızıyı görmeden almam renklere karar vermem lazım alır almaz ekletirim zaten telefon bölümümden n8 imi kaldırp rengiyle yazıcam
Bu arada arama yapmak biraz zahmetliymiş az önce 1,5 saatlik incelemesini izledim