papakudioflu
Emekli Yönetici
pardon ben ihtiyarladım gözlerim çok iyi göremeyebilir ama pek akıcılık sorunu göremiyorum. Web tarayıcıda var demişsiniz. Uzun bir sayfayı hızlıca sürükleyip bırakın sayfa aşağıya doğru kendisi scroll edip yavaşça duruyorsa veya masaüstü bir siteyi açıp surekli pinch to zoom yapın takılmadan bu işlemi yapıyorsa o tarayıcı gayet akıcıdır. Yalnız pinch to zoom yapacağınız site responsive olmamalı.WEb tarayıcı , müzik listesi , arayüz , vss çoğu kısımda bu akıcılık sorunu oluyor , işte ben bu yüzden android 4.1 ve sonrası daha akıcı diyorum.Ama bu seferde millet sallıyorsun diyor , ya insanlar kullandığı cihazı tanımıyor yada başka bir sorun var. Akıcılık ve sade arayüz üzerine oynayan bir işletim sisteminin akıcı olmaması ne kadar acı değil mi _?
Daha önce iphone 4 kullanıyordum içinde ios5 vardı , ondan sonra buna geçince titreşimler bariz görünüyor.3 defa güncelleme çıktı düzeltemediler. (gdr1 gdr2 gdr3 vss) Ama java telefondan wp 8 e geçen adam tabiki wp8e akıcı der : )))
Veya başlat ekranınıza native kodlanmış uygulamalarınızı pinleyip hepsini sırayla hızlı bir şekilde açıp geri tuşuyla çıkın bakalım hangisi sizi açılırken ya da kapanırken bekletecek.
Sizin başlat ekranında parmağı kaldırmadan yavaşça yaptığınız işlem sistemin akıcılığını değil dokunmatik tepkime hızını ölçer. Onun testini de burada paylaştık ve o konuda Microsoft'un yaptığı testlerde bile ios cihazları önde çıkar ikinci Windows Phone geliyor.
test etmek istiyorsan wp8 de ana ekranı aç ve parmağını kaldırmadan yukarı ve aşağı yavaşça sürükle kutucukların nasıl titreye titreye gittiklerini gör. Daha geçen gün arkadaşım galaksy s4 mini almış sayfa kaydırmada o bile l920den daha akıcıydı. Hızlıca sürükle bıraktan bahsetmiyorum parmağı kaldırmadan sürüklemekten bahsediyorum

..geldim geldim nasıl yardımcı olabilirim...