Bir android wp den akıcı mı?Yapmayın hocam güldürdünüz beni allah'ta siz güldürsünBeyler wp yi çok abartıyorsun wp8 her anlamda android ve iosun gerisindedir. Tek bir önde olduğu bir dal yoktur. Ben şuan wp8 in anca symbian belle ile karşılaştırılabileceğini düşünüyorum bir l920 kullanıcısıyım. Bütün işletim sistemlerini kullandım aralarında en basit kalanı wp oldu.Ayrıca akıcılık olaraktan hem androidin hemde iosun gerisindedir , bazıları akıcı diyorsa üst sınıf diğer telefonları kullanmamıştır.

test etmek istiyorsan wp8 de ana ekranı aç ve parmağını kaldırmadan yukarı ve aşağı yavaşça sürükle kutucukların nasıl titreye titreye gittiklerini gör. Daha geçen gün arkadaşım galaksy s4 mini almış sayfa kaydırmada o bile l920den daha akıcıydı. Hızlıca sürükle bıraktan bahsetmiyorum parmağı kaldırmadan sürüklemekten bahsediyorumSizin düşünceleriniz bunlar.Ben ise sg3lerde rehbere daha yavaş giren arkadaşlarımı biliyorum 1 telefon değil dikkat ederseniz.Oyunları açma konusunda daha yavaşlarını gördüm asphalt 8 örnek.Evet daha akıcılar android 4.1 ve sonrası wp8 den daha akıcıdır. Tabi kotu donanım olmayacak mesela htc one akıcılıkta l1520 bin bile eline verirtest etmek istiyorsan wp8 de ana ekranı aç ve parmağını kaldırmadan yukarı ve aşağı yavaşça sürükle kutucukların nasıl titreye titreye gittiklerini gör. Daha geçen gün arkadaşım galaksy s4 mini almış sayfa kaydırmada o bile l920den daha akıcıydı. Hızlıca sürükle bıraktan bahsetmiyorum parmağı kaldırmadan sürüklemekten bahsediyorum
SG3 alt segment telefon değil 920 ile aynı özellikler var 

seni kim gönderdi buraya ya Türe ya da enterneol??Samsung telefonların sıkıntısını androide maal etmemek gerekir android standart arayuzu veya htc öne gibi telefonlar hem sürüklerken daha akıcı hemde jet gibi çalışıyorlar. Bu sürüklerken olan titreşim sorunu wp 8.1 ile ortadan kalkmazsa wp ile olan bağımı kapatıp htc one ile takaslayabilirim. 1.5 yıldır bir arpa boyu yol alamadılar. L920 çıktığında android 4.1 vardı piyasada şimdi ise android 4.4 çıktı galiba 4.5 wp 8.1 ile aynı tarihte piyasaya sürülecek. MS bu mobil işletim sisteminde başarısız oldu kabul etmek gerekir![]()
Benim iphone 4s bile 920 sen kat kat iyi her yönüyle.....

Elinize sağlıkIPhone 4 ve 5 serisinin tek iyi yanı fiziksel kalitesidir. Uygulama dediğin nedir ki. İşine yarayacak her uygulamayı her mağazada bulabilirsiniz. Mağazadaki bütün uygulamaları kullanmayı düşünmüyorsanız tabi.![]()
şu mağaza olayını abartanlara sizin cümleniz çok yerinde.1 milyon uygulamanın sanki alayını yükleyeceklerde onda çok bunda az diyorlar.Yükleyecekleri 1 işin 2-3 çeşit programı o kadar.Ben yüklediklerimin yarısından fazlasını kullanmıyorum.Temel programlar dışındaHocam benim demek istediğimi bir daha okuyun bir daha anlamaya çalısın bakalımarkadaşlar whats app uygulamasının bile eksikleri var herkes güncelleme bekliyosiz hala mağaza yı kıyaslıyosunuz
WP ve iOS mağazaları arasında uçurum var bu işi bilen kişiler bu konuyu tartışmaz bile
Whatsapptan örnek vermissiniz bu programın eksik yanı varsa bunun bana zararı mı var?Arka plana resim koyamıyoruz diye geri mi olduk?arkadaşlar whats app uygulamasının bile eksikleri var herkes güncelleme bekliyosiz hala mağaza yı kıyaslıyosunuz
WP ve iOS mağazaları arasında uçurum var bu işi bilen kişiler bu konuyu tartışmaz bile

ben genel olarak konuşuyorum sen arka plana resim koymak istemezsin ama başka bir kullanıcı ister ve evet bu özellik yoksa geridir ve zaten güncellemeler de eksiklikleri ve hataları gidermek için gelir o yüzden zaten whats app a "güncelleme"bekleniyoHocam benim demek istediğimi bir daha okuyun bir daha anlamaya çalısın bakalımWhatsapptan örnek vermissiniz bu programın eksik yanı varsa bunun bana zararı mı var?Arka plana resim koyamıyoruz diye geri mi olduk?
ben tek bir programdan örnek verdimSırf Whatsapp için telefon alan gitsin IOS alsın o zaman. Bunun işi bilmekle bir alakası yok.
Araştırıp bilmeden etmeden telefon alıp sonra "aaa bak bu çalışmıyor" "yok bu eksik" "yok şu neden yok?" gibi tartışmalara gerek yok.
Ben araştırarak aldım şikayetim yok mesela.![]()

Şahsen o özellik gelse bile değiştirmemHocam benim demek istediğimi bir daha okuyun bir daha anlamaya çalısın bakalımWhatsapptan örnek vermissiniz bu programın eksik yanı varsa bunun bana zararı mı var?Arka plana resim koyamıyoruz diye geri mi olduk?

o zaman size tek bir şey sorayım 5s in kıyaslama yapılacağı lumia, lumia920 midir .........
neden her cihazla yapılsın merak etmeyin admin arkadaşlar hangi cihazların hangi cihazla karşılaştırılması gerektiğini iyi bilirler o zaman şimdi biriside çıksın 41mp li 1020 ile s5 i karşılaştırsın.. Karşılaştırmalar özellikleri ve donanımları göz önüne alınarak yapılmalı.
Şahsen Programa düşkün olan kişilerden değilim.Whatsapp varmış yokmuş önemli değil onunda alternatif programları var.Wp sevenler geride olsun sizin tabirinizce sizide ios'a alalımda jet hızıyla ay'a çıkın bariben genel olarak konuşuyorum sen arka plana resim koymak istemezsin ama başka bir kullanıcı ister ve evet bu özellik yoksa geridir ve zaten güncellemeler de eksiklikleri ve hataları gidermek için gelir o yüzden zaten whats app a "güncelleme"bekleniyo
ben tek bir programdan örnek verdim![]()