Basitleşmeyelim, Abimde s3 var bende L920, iş yerimdeki arkadaşımın 5s, eşimin kardeşinde s4 mini var. Hepside elimize aldığımızda işimizi görüyor. Hiç biri dandik değil.

L920 yi ben sevdim, baldız görüntüsünü sevmedi s4mini aldı, arkadaşım ip hastası abd den 5s getirtti, abime şirketinde verdiler s3 ü. Hepimiz birlikte kullanıyoruz. Birbirimizle
eksiksizce haberleşiyoruz. Akıllı telefon nimetlerinden faydalanabiliyoruz. Hiç birisinin yanında L920'nin geri kaldığını, onların yapıpta benim eyvah ben yapamıyorum dediğimi bilmiyorum.
Doğum günü kutlamalarında, fotoğraf çekimlerinde, ofis kullanımları, sosyal sitelerden paylaşımlar, film indir, izle, oyun oyna, müzik dinle vs. Hepimiz yapıyoruz.
Hiç birimizin bir eksiği yok. Hepimizin şuda olsa güzel olurdu dedikleri var e onlarında var benimde var olur ilerde

teknoloji bu. Yarın biri yapar gider ondan alırız.
He neler mi yapabiliyorum, bana, bize lazım tüm sosyal paylaşımları yapabiliyorum, (whatsapp, face, twitter ... ), yol bilgisayarı olarak kullanabiliyorum (sesli), ofis kullanabiliyorum, onedrive ile ofis belgelerime hem cepten hem her yerden ulaşabiliyorum. O kadar rahatım ki menülerde kaybolma yok herşey iki menüde bitiveriyor, Oyunlarım var, fotoğraf çekebiliyorum (hemde flaşa ihtiyaç duymadan gece bile korkmadan), HD video çekebiliyorum, kamerası ile sokaklara bakarken nerde ne var bana gösteriyor (bilengöz) ve görebiliyorum, 1.5 yaşındaki kızımın aniden resmini çekmem gerekiyor anında kilitli telefonun tek tuşuna basarak fotoğraf modu açılıveriyor

Hepimizin akıllı telefonlarda yapabildiklerini bende rahatça yapabiliyorum.
Hemen her telefonun başına gelen yılda bir kez donma üzgünüm başıma gelmedi

tutukluk yok, takılma yok, ekranı hafifçede kaydırsam hızlıda kaydırsam dokunmatik hassasiyetinde bir titreme yok, o kadar hassas ki eldivenle kullanılabiliyor anahtarlıkla bile kullanılabiliyor.
Abimin s3 telefonunu elime alıyorum sorun yok, o da güzel, arkadaşın iphone5s elime alıyorum o da güzel, s4 mini de güzel

ee onlar onu tercih etti ben bunu. Forumda alışmışlar eksiği var diyorlar da valla hiç rastlamadım ki

hem eksiği yok ama olsa ne farkeder, afedersiniz sidik mi yarıştırcam sahibi ben değilim ki, sahibi nokia, microsoft, google, samsung, apple .... banane yani onlar düşünsün. Ben önüme gelen renklere baktım, bu rengi beğendim

rahat ettiriyor mu evet ben bana rahatlık verdiğini görerek seçtim ve aldım bu rengi kullanıyoru. Lumia920 Windowsphone 8.