Karşılaştırma Merak edenler için Lumia 920 vs iPhone 5S

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
İos kullandim wp kullanamadim henuz ama uc tane tabletim var android :D 4 cekirdek ikisi birisi tab3 ama hicbiri bi ipad mini retina degil stabillikte i5s kamerasi iyidir lens capiyla lens kalitesiyle ama bi yandada kamera konusunda farkini koymus carlzeiss var yani

• Beğen
Tepkiler: osmanmert99

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Gayet faydalı bir konu olmuş, elinize sağlık.

• Beğen
Never Back Down

Never Back Down

Üye
arkadaşlar hayırlı akşamlar
Ben de iphone 5s aldım Wpde kullandım
ama iphone 5s ile çok iyi kareler yakaladım özellikle macroda
abartılacak kadar kötü değil
menü geçişleri konusunda jail breaklı bir çözüm buldum animasyon hızlandırıcı bir tweak
tıkladığın an açılıyor
bir wp ile yan yana koyup rehbere girmeye kalkın dediğim tweakla anlıcaksınız
Herneyse
windows 8 sistemi yeni gelişen bi sistem marketi falan tam oturmadı
wp cihazlarını seviyorum
ama oyuncu oldugum için ios daha cazip geliyor
ayrıca jail breaklı olduğu için cihazım
bir çok manuel kamera ayarlarını kullanabiliyorum
şimdi diceksiniz jb yapamıyonmu diye bunları
inanın jbsiz yapabilsem ben yine
telefonumu jbli kullanırdım

birde konu sahibi arkadaşa bi önerim olcak konuyu ortak cep genel bölümünde açsa daha az tartışma çıkar.
Herkeze selamlar hayırlı akşamlar

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS, osmanmert99, 0MG90 ve 2 diğerleri
Heimdalll

Heimdalll

Üye
@bulutsuzgece

• Beğen
Tepkiler: PureFood
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
@Warnings kişileri hedef alan, tahrik edici veya tartışma çıkarıcı mesajlarınızı sürdürürseniz kalıcı olarak forumdan uzaklaştırılacaksınız.

Konu için tekrar teşekkürler @osmanmert99

Lütfen bu güzel karşılaştırma konusunu kişiselleştirip karşılıklı tartışmaya ve hakarete dönüştürmeden devam ettirelim.

Hepinize iyi forumlar, konu açık.

• Beğen
Tepkiler: osmanmert99 ve Bay H
beats

beats

Üye
Konu için teşekkürler, fotoğraf ve video karşılaştırma gibi eklemeler de yapabilirsen güzel olur.

• Beğen
Never Back Down

Never Back Down

Üye
@Warnings kişileri hedef alan, tahrik edici veya tartışma çıkarıcı mesajlarınızı sürdürürseniz kalıcı olarak forumdan uzaklaştırılacaksınız.

Konu için tekrar teşekkürler @osmanmert99

Lütfen bu güzel karşılaştırma konusunu kişiselleştirip karşılıklı tartışmaya ve hakarete dönüştürmeden devam ettirelim.

Hepinize iyi forumlar, konu açık.
hayırlı akşamlar
teşekkür ederiz

0MG90

0MG90

Üye
Konunun yeri WP Genel direk hangi telefonu savunduğunuz belli oluyor okumaya değmez.

• Beğen
Tepkiler: Warnings
Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Konunun yeri WP Genel direk hangi telefonu savunduğunuz belli oluyor okumaya değmez.

WP kullanan arkadaşlardan çok android ve ios kullanan arkadaşlar da takip ediyor burayı, senin gibi. O yüzden sıkıntı yok bence :)

• Beğen

Warnings

Üye
Nerde Sizin Gibi Üyeler Herneyse Lumia 920 Bir Tane Arkadaşlar Hiç Bir Eşi Benzeri Yok Purewiewli Falan 8. Mp Kameralı İlk Telefon Falan Filan :D

0MG90

0MG90

Üye
WP kullanan arkadaşlardan çok android ve ios kullanan arkadaşlar takip ediyor burayı, senin gibi. O yüzden sıkıntı yok bence :)
1) Senin gibi?
2) Takip etmiyorum kullanmadığım için yeni cevaplardan gördüm geldim.

osmanmert99

osmanmert99

Üye
    Konu Sahibi
Konu için teşekkürler, fotoğraf ve video karşılaştırma gibi eklemeler de yapabilirsen güzel olur.
Aslında iyi fikir yapabilirim. Fakat vakit lazım ben Nevşehir Fen Lisesindeyim derslerimiz gerçekten ağır vakit buldukça forumu takip etmeye çalışıyorum. Yazılılarda yaklaştı. Ama yazılı bitiminde inşallah yapacağım.

• Beğen
Tepkiler: beats
Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Nerde Sizin Gibi Üyeler Herneyse Lumia 920 Bir Tane Arkadaşlar Hiç Bir Eşi Benzeri Yok Purewiewli Falan 8. Mp Kameralı İlk Telefon Falan Filan :D

android veya ios genelde bulabilirsin bence wp genelde yok kaç

0MG90

0MG90

Üye
Ne dediğinizi anlamadım ama okuduğum yorumlara göre (Moderatörde uyarmış ama) burada eleştrileri kaldırmayıp olay çıkaran siz gibi geldiniz.

• Beğen
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar insanları kolay kolay kaybetmek istemiyoruz.
Hepiniz bu forum için değerlisiniz.
Bu yüzden ne olursa olsun, sonuna kadar gereken sabrı göstermeye çalışıyoruz.

Ancak huzur ve forum düzenini bozanlara sabrımız bir yere kadar.
Sizlerden son kez ve "önemle" rica ediyorum, konu dışı karşılıklı mesajlaşmalara girmeyelim.

• Beğen
Tepkiler: osmanmert99, Nextman, Bay H ve 1 kişi daha
osmanmert99

osmanmert99

Üye
    Konu Sahibi
Sevgili arkadaşlar 5S i kullanmayanlar ve Lumia 920 kullanmayanlar gereksiz mesaj atmasa olur mu?

csH

csH

Üye
bence oku savunma yok ondan sonra karar ver 920 çoook iyi iphone 5s berbat demiyor arkadaş ikisinin de üstün olduğu yanları var

• Beğen
osmanmert99

osmanmert99

Üye
    Konu Sahibi
bence oku savunma yok ondan sonra karar ver 920 çoook iyi iphone 5s berbat demiyor arkadaş ikisinin de üstün olduğu yanları var
Beni anladığınız için teşekkürler.

sekajmer

sekajmer

Üye
Osman taraflı olsa idi "iphone 5s çok hafif, ince,şık" gibi şeyler yerine " sadece biraz hafif başka bir şeyi yok " gibi şeyler derdi. Tarafsız okuyalım. Arkadaşımı yakından tanıyorum da konuşuyorum :)

• Beğen

Üst Alt