Teşekkür ederim, kafalardaki soru işaretlerini bir nebzede olsa kaldırmak istedim.Gayet faydalı bir konu olmuş, elinize sağlık.
hayırlı akşamlar@Warnings kişileri hedef alan, tahrik edici veya tartışma çıkarıcı mesajlarınızı sürdürürseniz kalıcı olarak forumdan uzaklaştırılacaksınız.
Konu için tekrar teşekkürler @osmanmert99
Lütfen bu güzel karşılaştırma konusunu kişiselleştirip karşılıklı tartışmaya ve hakarete dönüştürmeden devam ettirelim.
Hepinize iyi forumlar, konu açık.
Konunun yeri WP Genel direk hangi telefonu savunduğunuz belli oluyor okumaya değmez.

Nerde Sizin Gibi Üyeler Herneyse Lumia 920 Bir Tane Arkadaşlar Hiç Bir Eşi Benzeri Yok Purewiewli Falan 8. Mp Kameralı İlk Telefon Falan FilanKonunun yeri WP Genel direk hangi telefonu savunduğunuz belli oluyor okumaya değmez.

1) Senin gibi?WP kullanan arkadaşlardan çok android ve ios kullanan arkadaşlar takip ediyor burayı, senin gibi. O yüzden sıkıntı yok bence![]()
Aslında iyi fikir yapabilirim. Fakat vakit lazım ben Nevşehir Fen Lisesindeyim derslerimiz gerçekten ağır vakit buldukça forumu takip etmeye çalışıyorum. Yazılılarda yaklaştı. Ama yazılı bitiminde inşallah yapacağım.Konu için teşekkürler, fotoğraf ve video karşılaştırma gibi eklemeler de yapabilirsen güzel olur.
Nerde Sizin Gibi Üyeler Herneyse Lumia 920 Bir Tane Arkadaşlar Hiç Bir Eşi Benzeri Yok Purewiewli Falan 8. Mp Kameralı İlk Telefon Falan Filan![]()
Ne dediğinizi anlamadım ama okuduğum yorumlara göre (Moderatörde uyarmış ama) burada eleştrileri kaldırmayıp olay çıkaran siz gibi geldiniz.Nerde Sizin Gibi Üyeler Herneyse Lumia 920 Bir Tane Arkadaşlar Hiç Bir Eşi Benzeri Yok Purewiewli Falan 8. Mp Kameralı İlk Telefon Falan Filan![]()
bence oku savunma yok ondan sonra karar ver 920 çoook iyi iphone 5s berbat demiyor arkadaş ikisinin de üstün olduğu yanları varKonunun yeri WP Genel direk hangi telefonu savunduğunuz belli oluyor okumaya değmez.
Beni anladığınız için teşekkürler.bence oku savunma yok ondan sonra karar ver 920 çoook iyi iphone 5s berbat demiyor arkadaş ikisinin de üstün olduğu yanları var