Meego Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Bada'yı devam ettirmese napardı herhalde.Nereye devam ettiriyor Bada'yı.Hiç badalı telefon kullandın mı acep.Ayrıca Wp8'li telefonları benim gibi bekle derim olmadı Jolla cihazlara Tizenli modellere en kötüsü Android cihazları beklersin.

doctorrr

doctorrr

Üye
Nokia kendine mi yazik ediyor acaba MeeGo cok iyi bir sistem stabilitesi ve multitasking de cabasi.Satis istatistiklerini nicin aciklamiyor merak etmiyor degilim Nokia nin :hmmm
wp genel bölümüne ufak bi gözat açıklanıyor wp ne kadar satmış şurda şurda nasıl bir prestij yakalamış ;)

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa ve kullanıcıadları

moniacful

Üye
Bence bekle çıkınca Android 4.1'li telefonlara yönel derim.

Meego'ymuş Wp'miş aklına bile gelmez.
haklısın google işletim sisteminde devrim yaptı resmen ilk kez jbli nexus inceledim li benim telefondan 10 kat kötü telefon şimdi bin kat daha iyi

- - - Eklendi - - -

Bence bekle çıkınca Android 4.1'li telefonlara yönel derim.

Meego'ymuş Wp'miş aklına bile gelmez.
haklısın google işletim sisteminde devrim yaptı resmen ilk kez jbli nexus inceledim li benim telefondan 10 kat kötü telefon şimdi bin kat daha iyi

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Devrim yapmadı stabilitesi berbat bir sistemi normal bir seviyeye yani olması gerektiği duruma getirdi.Bir devrim yok JB'de.

moniacful

Üye
Devrim yapmadı stabilitesi berbat bir sistemi normal bir seviyeye yani olması gerektiği duruma getirdi.Bir devrim yok JB'de.
android için devrim bu tek eksikliği olan şeyi muhteşem bir hale getirdiğine göre muhteşem ötesi oldu android.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
android için devrim bu tek eksikliği olan şeyi muhteşem bir hale getirdiğine göre muhteşem ötesi oldu android.

Android stabilliği, hızı yine müthiş inanılmaz derece değil ki.Hadi onu geçtik o geldi Flash player uçtu.2 iyi 1 kötü özelliği olmuş oldu (Market stabillik iyi, tarayıcı ortalama).Buna karşılık IOS6'nın durumunu tam olarak bilmiyoruz Wp'de ise 2 çok iyi bir çok kötü özellik var (Tarayıcı,hız çok iyi market vasat) Bu durumda Android müthiş ötesi mükemmel olamadı hala.Tabi kendi içinde büyük bir devrim ve çok iyi bir çalışma orası ayrı tabi.Ben bu olaya çok sevindim hatta almayı planladığım telefonların arasına Note2'yi ekledim bu sebepten.

doctorrr

doctorrr

Üye
bu kadar zaman geçti android çıkalı kaç sene oldu olsun artık bu kadarıda :dry:

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları

moniacful

Üye

Android stabilliği, hızı yine müthiş inanılmaz derece değil ki.Hadi onu geçtik o geldi Flash player uçtu.2 iyi 1 kötü özelliği olmuş oldu (Market stabillik iyi, tarayıcı ortalama).Buna karşılık IOS6'nın durumunu tam olarak bilmiyoruz Wp'de ise 2 çok iyi bir çok kötü özellik var (Tarayıcı,hız çok iyi market vasat) Bu durumda Android müthiş ötesi mükemmel olamadı hala.Tabi kendi içinde büyük bir devrim ve çok iyi bir çalışma orası ayrı tabi.Ben bu olaya çok sevindim hatta almayı planladığım telefonların arasına Note2'yi ekledim bu sebepten.
flash player apk olarak atabiliriz bu 1.si, nexus da öyle çalışıyosa s2 s3 uçar telefonbu 2.si Piyasadaki en iyi tarayıcı şuan nexusda buda 3.sü

- - - Eklendi - - -

flash player apk olarak atabiliriz bu 1.si, nexus da öyle çalışıyosa s2 s3 uçar telefonbu 2.si Piyasadaki en iyi tarayıcı şuan nexusda buda 3.sü
note zaten süper telefon ilki bile 2.si jb gelicek ve s3 ten 300 civarı daha güçlü olucak doğru tercih olur

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:vur

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:oke:

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

- - - Eklendi - - -

note zaten süper telefon ilki bile 2.si jb gelicek ve s3 ten 300 civarı daha güçlü olucak doğru tercih olur

En iyi tarayıcı şimdilik -oda belki- Android'te.IE 10 ile birebir aynı olan yani bir tarayıcı ile yarışamaz bu bir.Dediğim gibi şuanlık apk'si işe yarıyor, 1-1.5 ay sonra sürekli gelen güncellemeler yüzüne Android'teki eski sürüm çalışmaz olacak ve flash +sı Android'te değilde Wp'de olacak bu iki.Dediğim gibi olduğundan çok daha iyi yerlere gelecek ama stabillikte yinede en iyi durumda ve ayrıca mükemmel durumda değil hala bu üç.

- - - Eklendi - - -

Ayrıca JB ile yeniliklerin gelmesi zaten çok normal bir şey.Öne çıkan ve asıl adını duyurmasını sağlayan olay stabilitesinin daha iyi bir duruma gelmesi ki zaten diğer özellikler öyle flaş gelişme niteliğinde değiller.

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Yani sadede gelirsek Sen meego Türkiyeyi ve oytun'u takip et kardeşim :D MeeGo ve açık kaynak olayını tüm ayrıntılarıyla anlarsın

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
hocam wp8i beklesen daha iyi değilmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt