wp genel bölümüne ufak bi gözat açıklanıyor wp ne kadar satmış şurda şurda nasıl bir prestij yakalamışNokia kendine mi yazik ediyor acaba MeeGo cok iyi bir sistem stabilitesi ve multitasking de cabasi.Satis istatistiklerini nicin aciklamiyor merak etmiyor degilim Nokia nin![]()
haklısın google işletim sisteminde devrim yaptı resmen ilk kez jbli nexus inceledim li benim telefondan 10 kat kötü telefon şimdi bin kat daha iyiBence bekle çıkınca Android 4.1'li telefonlara yönel derim.
Meego'ymuş Wp'miş aklına bile gelmez.
haklısın google işletim sisteminde devrim yaptı resmen ilk kez jbli nexus inceledim li benim telefondan 10 kat kötü telefon şimdi bin kat daha iyiBence bekle çıkınca Android 4.1'li telefonlara yönel derim.
Meego'ymuş Wp'miş aklına bile gelmez.
android için devrim bu tek eksikliği olan şeyi muhteşem bir hale getirdiğine göre muhteşem ötesi oldu android.Devrim yapmadı stabilitesi berbat bir sistemi normal bir seviyeye yani olması gerektiği duruma getirdi.Bir devrim yok JB'de.
android için devrim bu tek eksikliği olan şeyi muhteşem bir hale getirdiğine göre muhteşem ötesi oldu android.
bu kadar zaman geçti android çıkalı kaç sene oldu olsun artık bu kadarıdaandroid için devrim bu tek eksikliği olan şeyi muhteşem bir hale getirdiğine göre muhteşem ötesi oldu android.

flash player apk olarak atabiliriz bu 1.si, nexus da öyle çalışıyosa s2 s3 uçar telefonbu 2.si Piyasadaki en iyi tarayıcı şuan nexusda buda 3.sü
Android stabilliği, hızı yine müthiş inanılmaz derece değil ki.Hadi onu geçtik o geldi Flash player uçtu.2 iyi 1 kötü özelliği olmuş oldu (Market stabillik iyi, tarayıcı ortalama).Buna karşılık IOS6'nın durumunu tam olarak bilmiyoruz Wp'de ise 2 çok iyi bir çok kötü özellik var (Tarayıcı,hız çok iyi market vasat) Bu durumda Android müthiş ötesi mükemmel olamadı hala.Tabi kendi içinde büyük bir devrim ve çok iyi bir çalışma orası ayrı tabi.Ben bu olaya çok sevindim hatta almayı planladığım telefonların arasına Note2'yi ekledim bu sebepten.
note zaten süper telefon ilki bile 2.si jb gelicek ve s3 ten 300 civarı daha güçlü olucak doğru tercih olurflash player apk olarak atabiliriz bu 1.si, nexus da öyle çalışıyosa s2 s3 uçar telefonbu 2.si Piyasadaki en iyi tarayıcı şuan nexusda buda 3.sü
MeeGo yu demiştim ama
wp genel bölümüne ufak bi gözat açıklanıyor wp ne kadar satmış şurda şurda nasıl bir prestij yakalamış![]()

pardon kardişim
MeeGo yu demiştim ama![]()

Estafirulah kardişim
pardon kardişim![]()

flash player apk olarak atabiliriz bu 1.si, nexus da öyle çalışıyosa s2 s3 uçar telefonbu 2.si Piyasadaki en iyi tarayıcı şuan nexusda buda 3.sü
- - - Eklendi - - -
note zaten süper telefon ilki bile 2.si jb gelicek ve s3 ten 300 civarı daha güçlü olucak doğru tercih olur