MaxiVision / 1. MaxiCep Profil Müzikleri Yarışması [SONUÇLAR / HEDİYELER]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
Turkishcowboy hariç diğer 2 üye telefon ve operatör bilgilerini verdiler, Turkishcowboy da vermesiyle bu hafta hediyeleri gönderilecek ...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Verdim verdim unutmuşum :ehe

Sidretül Münteha

Üye

Eğer o da verdiğimiz hediyeyi elinin tersiyle itmek gibi bir hakarette bulunursa hediye bir sonraki üyeye devrolunacaktır.

Bu yarışmada MaxiCep tarafından verilen ödüle saygısızlık yapmayacak, onu gururla kabul edecek pek çok üye olduğu kanaatindeyim. O yüzden 40 kişiden elbet ödülü kabul edenler olacaktır.
Saygılarımla.

İtmedim Yaaa Gerek Yok Atmaya :(

Pure Life

Pure Life

Üye
Birinci yapmadık birinci Negative :)
Sadece ödülü devrettik, yöneticiler olarak almadığımız için :)
Bir üye ödülü almaz ise ödül ondan sonraki kişiye devrolur.

İntifada adlı üyemiz 20 kontör kazanmıştır.
Eğer o da verdiğimiz hediyeyi elinin tersiyle itmek gibi bir hakarette bulunursa hediye bir sonraki üyeye devrolunacaktır.
Bu yarışmada MaxiCep tarafından verilen ödüle saygısızlık yapmayacak, onu gururla kabul edecek pek çok üye olduğu kanaatindeyim. O yüzden 40 kişiden elbet ödülü kabul edenler olacaktır.
Saygılarımla.

™ мγdяєaм;1975150' Alıntı:
Bana Devrettiğiniz İçin Teşekkür Ederim :D
Fakat Bendekınıde Enes'e Devredelım ..

™ мγdяєaм;1975169' Alıntı:
Harbi Hee :)
Olsun Atacım İstemiyorum
Ben Haberın Olsun ..
Arkadaşlar çok ayıp ama yaptığınız. Bir arkadaşınız size hediye alsa istemiyorum mu dersiniz? Atanın burda derdi size kontur vermek siz istemiyorum diyorsunuz. Tek derdimiz sizi biraz mutlu etmek. Küçük çocuklar gibi davranıyorsunuz. Benim yarışmamda da böyle yaptın melek o kadar kırıldım ki. Hadi ben kırıldım Atayada yapmayın aynı şeyi çok emek çekti çünkü canım arkadaşım benim :sarıl: Bizim hediyemizi istemiyorsanız yarışmaya girmeyin arkadaşlar.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yöneticiler neden almıyor :ehe Onlar da ayıp ediyorlar :ehe Beğendiğim şarkı derece yapmış ve hakkı ile kazanmış neden devrediyor :D

Pure Life

Pure Life

Üye
Yöneticiler neden almıyor :ehe Onlar da ayıp ediyorlar :ehe Beğendiğim şarkı derece yapmış ve hakkı ile kazanmış neden devrediyor :D
Çünkü yöneticiler üyelerin kazanmasını istiyorlar. Ozan kazansa ne olur kazanmasa ne olur. Maksat katılım çok olsun. Hem bana yöneticileri hiç bahane etmeyin. Prenses yarışmasında yöneticimi vardı. Aynı sorun orda da çıktı. Ben bilirim bundan sonra ne yapacağımı ama.

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Biraz daha zorlasanız devrede devrede ödülü bana verecektiniz yine......:ehe

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Artık yarışmaların tadı da kalmaz oldu...
Sanki yarışmaya katılanlar ödül için değil , kendini göstermek için çıkıyorlar :hmmm
Ben bunu 7.hissime güvenerek söylüyorum ki böyle oldu...
Burda kimseye bir gönderme yok , herkese var :)
Yarışmalar insanın kendine olan güvenini artırır , bu her ne olursa olsun , ister elektronik ortamda ister gerçekte...
Böyle o ona devrederek bu iş olmaz...
Kusura bakmayın , bazıları , bu açıklamaları ben yapınca ;
beni forumun danıştayı sanıyor ve artistleniyorlar yalnız ben öyle bir niyetim olmadığı için sürekli aynı tavrı sergilemişimdir
Haklı olduğumu düşünüyorum.
Teşekkürler, rahatsızlık verdiysem özür diler,
Saygılarımı sunarım :)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Salih seni geçtim bana kalacaktı az kalsın ihale..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Burcu abla yine solundan kalkmışsın ...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar çok ayıp ama yaptığınız. Bir arkadaşınız size hediye alsa istemiyorum mu dersiniz? Atanın burda derdi size kontur vermek siz istemiyorum diyorsunuz. Tek derdimiz sizi biraz mutlu etmek. Küçük çocuklar gibi davranıyorsunuz. Benim yarışmamda da böyle yaptın melek o kadar kırıldım ki. Hadi ben kırıldım Atayada yapmayın aynı şeyi çok emek çekti çünkü canım arkadaşım benim :sarıl: Bizim hediyemizi istemiyorsanız yarışmaya girmeyin arkadaşlar.
Ben son yazdığım metnin içinde gerekli göndermeyi yapmıştım zaten Burcu. Yine de sağol, emek harcamış yazmışsın. Ama kimseyi zorlayamayız. Herkes özgür...
Artık yarışmaların tadı da kalmaz oldu...
Sanki yarışmaya katılanlar ödül için değil , kendini göstermek için çıkıyorlar :hmmm
Ben bunu 7.hissime güvenerek söylüyorum ki böyle oldu...
Burda kimseye bir gönderme yok , herkese var :)
Yarışmalar insanın kendine olan güvenini artırır , bu her ne olursa olsun , ister elektronik ortamda ister gerçekte...
Böyle o ona devrederek bu iş olmaz...
Kusura bakmayın , bazıları , bu açıklamaları ben yapınca ;
beni forumun danıştayı sanıyor ve artistleniyorlar yalnız ben öyle bir niyetim olmadığı için sürekli aynı tavrı sergilemişimdir
Haklı olduğumu düşünüyorum.
Teşekkürler, rahatsızlık verdiysem özür diler,
Saygılarımı sunarım :)
Şahsi görüşün seni bağlar Bilâl. İfade etme hakkına bir şey diyemem ama hiçbir şekilde katılmadığımı da belirtmeden edemeyeceğim. Ama ifade ediş yerine diyeceğim bir şey var tabii... Bunun yeri burası değildir. Aç site hakkında bölümüne bir konu, getir şikâyetini dile, koy elindeki doneleri ortaya, inceleyelim. Burası bir kutlama konusu.

Yöneticiler olarak işimizi "özveri" çerçevesinde yapıyoruz. Kimsenin siteden maddi anlamda en ufak bir beklentisi yoktur. İzmir'e turneye gittiğimde Negative'nin zorla hesabını ödediği kokoreç haricinde de benim 1 kuruş çıkarım olmamıştır, olmayacaktır. Aynı şey yarışmalarda kazanılan ödüller için de geçerli. Ben ve yönetici 4 arkadaşım hediyelerimizi kabul etmedik. Üyeler yararlansın istedik.

Ama şu "herkes yöneticilere oy veriyor" anlayışına fena halde karşıyım... Tam tersine millet bize yanlış anlaşılmamak için, yağ çekiyor gibi görünmek istemediği için oy vermiyor!.. Mesela Halit... Adamın favori müziği benim profil müziğim, adam günde 5 vakit övüp duruyor ama zorla 6 puan verdi. Yanlış anlaşılmamak için. Fıstık gibi müziğim dereceye giremedi be :ağlarım:

Bunun yanında haksızlık da olmuyor. İster istemez tanınan kişilere daha çok oy gidiyor...
Sanırım alıntıladığım mesajım yeterli cevap için Enes :)

Genel kanaat bana, güzel bir yarışma olduğunu gösterdi. Memnun kalan ve tebriklerini sunmaktan geri durmayan pek çok değerli arkadaşımız oldu; sağolsunlar.
Arada elbette birkaç muhalefet görüş çıkıyor...

Herkese tekrar tekrar teşekkür ederim. Kazananları ise, ki yaklaşık olarak ilk onda olmak önemliydi görüldüğü üzere, tebrik ederim.
Temiz bir yarışma oldu :)

:locked:

Ozan

Ozan

Admin
Arkadaşlar kusura bakmayın hediyelerinizi göndermeyi tamamen benden kaynaklı nedenlerden dolayı geciktirdik, unutmuşum bu yogunlukta aklıma geldi ve hemen hepsini gönderdim ..

:oke::oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt