(Twitter)Akbank Her Dakika 30 dk konuşma yarışması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
(Twitter)Akbank Her Dakika 30 dk konuşma yarışması
Her dakika bir soru soruyor ve 30 dk konuşma süresi kazanıyorsunuz.
Referans kodu mesaj olarak gönderiyorsunuz.
Ayrıntılı bilgi sitede.






Şartları

adresli internet sitesi üzerinde yapılacak ödüllü yarışma süresince katılımcılar, Twitter hesaplarıyla sisteme bağlanıp, uygulama tarafından bilgilerine erişilmesine izin vererek; sitede sorulan soruları yanıtlamak suretiyle yarışmaya katılırlar.

Yarışma;

1. Yarışmaya katılabilmek için katılımcının Twitter kullanıcısı olması gerekmektedir.
2. Katılımcılar, adresli internet sitesine girip, Twitter hesaplarıyla sisteme bağlanıp, uygulama tarafından bilgilerine erişilmesine izin vererek yarışmaya ücretsiz olarak katılabilirler.
3. Yarışma 5 Aralık 2011 tarihinde başlayacaktır. Yarışmayı sonlandırma hakkını Akbank T.A.Ş ve AFF İletişim saklı tutar.
4. Yarışmada kazananlara ödülleri, ödülü kazandığı an ekranda, bir referans kodu olarak gösterilmek suretiyle teslim edilecektir. Kazananların bu referans kodunu 3155’e kısa mesaj olarak göndermeleri gerekmektedir.
5. Yarışmada, katılımcılar karşılarına gelen soruları ilk doğru cevaplayan olmaya çalışacaklar.
6. Her dakika yeni bir soruyla karşılaşacak olan katılımcılar, aynı gün içinde birden fazla ödül kazanamazlar. Fakat istedikleri kadar yarışmaya devam edebilirler. Aynı gün içinde bir kez ödül kazandıktan sonra, diğer soruları ilk doğru cevaplayan olsalar dahi ödül talep edemezler.
7. Katılımcıların sorulara verdikleri her cevap, bir tweet aracılığıyla katılımcının kendi Twitter hesabından yayınlanır.
8. Kazananların Twitter hesaplarından, yarışmayı kazandıklarına dair kendi Twitter hesaplarından bir tweet yayınlanır.
9. Katılımcılar, yarışmada ödül olarak, Avea, Turkcell ve Vodafone operatörlerde geçerli 30 dk / 12 TL günlük konuşma süresi kazanırlar.
10. Yarışmaya katılan herkes yarışma şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.
Ödül;

Avea, Turkcell ve Vodafone operatörlerde geçerli, 30 dk / 12 TL günlük konuşma süresi.

Ödül Kullanım Detayları;


• Turkcell aboneleri hediye konuşma sürelerini yalnızca aramalarda kullanabilecektir. Hazır Kart ve Muhabbet Kart aboneleri için aramalar 0,4 TL/dakika olarak ücretlendirilecektir. (TL atış periyodu 15 sn’dir). Hediye TL’lerle yapılabilecek maksimum konuşma süresi aşıldıktan sonra, müşterilerimiz kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilmeye devam edecektir. Hazır Kart ve Muhabbet Kart kullanan kurumsal aboneler ile gençTarife’liler kampanyaya katılamayacaktır. Faturalı hat kullanan kurumsal aboneler için şirket içi görüşmelerde hediye konuşma süreleri geçerli olmayacaktır. Kullanıcılar *123*16# ’yi arayarak hatlarında kalan TL miktarını öğrenebilirler. Kazanılan dakikalar yükleme bilgilendirme mesajının ardından 24 saat boyunca geçerli olacaktır. Turkcell sistem yoğunluğu nedeniyle günlük paket yüklemelerinde gecikme hakkını saklı tutar.
• Vodafone aboneleri hediye konuşma sürelerini yurtiçi konuşmalarda kullanabilecektir. Konuşma hakları Vodafone Çözüm Ortaklarınca sunulan katma değerli servis satın alımında, sms gönderiminde, mobil internet servislerinde geçerli değildir. Kazanılan dakikalar yükleme bilgilendirme mesajının geldiği andan itibaren 24 saat geçerlidir.
• Avea aboneleri hediye konuşma sürelerini yurtiçi görüşmelerde kullanabilecektir. Hediye konuşma süreleri, FenerCell, GSMobile, KartalCell, TrabzonCell tarifeleri dahil olmak üzere tüm Avea tarifelerindeki aboneler tarafından kullanılabilir. Kazanılan dakikalar yükleme bilgilendirme mesajının geldiği andan itibaren aynı gün saat 23.59’a kadar geçerlidir.

Yarışma Şartları;

1. Oscar®’la Her Dakika 30 Dakika yarışması, Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde geçerlidir.
2. Yarışmaya adresli internet sitesine girip, Twitter hesaplarıyla sisteme bağlanıp, uygulama tarafından bilgilerine erişilmesine izin veren herkes katılabilir.
3. Bir kişi uygulamaya bir kez katılabilir, yarışma sona erene kadar yarışabilir.
4. Bir kişi, aynı gün içinde birden fazla ödül kazanamaz. Kazansa bile ödülde hak iddia edemez.
5. Katılımcı, yarışma kaydı sırasında; yanlış, eksik ya da sahte beyan edilen bilgiler dolayısıyla yaşanacak her türlü aksaklıklardan kendisinin sorumlu olduğunu, ödül kazansa dahi, ödül için hak talep edemeyeceğini kabul eder.
6. Sahte profiller aracılığıyla yarışmaya katıldığı ya da sahte profillerden destek aldığı tespit edilen katılımcılar, kendilerine herhangi bir beyanda bulunulmaksızın yarışmadan diskalifiye edilirler.
7. Akbank T.A.Ş ve AFF İletişim hile yaptığını düşündüğü katılımcıyı engelleme, kaydını silme, diskalifiye etme ve bütün kazanılmış haklarını iptal etme hakkına sahiptir.
8. Yarışmayı kazanan katılımcılar, ödül haklarını üçüncü kişilere devredemez ya da satamazlar.
9. Yarışmada ödüller, bir referans kodu aracılığıyla, yarışmanın olduğu site üzerinde katılımcıya teslim edilecektir. Katılımcı, bu referans kodunu 3155’e kısa mesaj olarak iletmek suretiyle ödülüne sahip olur. Referans kodunu kullanıp kullanmamak, ödüle sahip olup olmamak, katılımcının kendi sorumluluğundadır. Kazananların herhangi bir durumdan ötürü ödüllerine sahip olamamasından Akbank T.A.Ş ve AFF İletişim sorumlu tutulamaz.
10. Kazanılan ödül değiştirilemez ve/veya ödülün nakit karşılığı talep edilemez.
11. Akbank T.A.Ş ve AFF İletişim, bu yarışmaya katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (internet hızının düşük olması, bağlantının kopması vb...) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.
12. Uygulamada, yarışma sonucunu değiştirmek maksadıyla bilgisayar teknolojilerini kötü niyetle kullanan kişilerin tespit edilmesi durumunda, bu kişilerin uygulama kayıtları ve varsa ödülleri, kendilerine hiçbir uyarıda bulunulmaksızın silinecektir.
13. Bir kullanıcının birden fazla Twitter hesabıyla yarışmaya katıldığı tespit edildiğinde, bu kişilerin uygulama kayıtları ve varsa ödülleri, kendilerine hiçbir uyarıda bulunulmaksızın silinecektir. Oluşabilecek maddi ve/veya manevi zararlardan Akbank T.A.Ş ve AFF İletişim hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz ve kendilerinden herhangi bir tazminat talep edilemez.
14. Mevzuat değişikliği, resmi merci veya yargı kararları kapsamında ya da herhangi bir sebepten dolayı yarışmanın durdurulması sonucunu doğuracak herhangi bir durumun meydana gelmesi halinde, AFF İletişim ve Akbank T.A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz ve kendilerinden herhangi bir tazminat talep edilemez.
15. Akbank T.A.Ş ve AFF İletişim her zaman, önceden herhangi bir bildirimde bulunmaksızın söz konusu yarışmayı iptal etme, katılım koşullarını ve ödülü değiştirme hakkını saklı tutar. Katılım koşullarını takip etmek katılımcının sorumluluğundadır.
16. Yarışmada sorulan soruların doğruluğunu AFF İletişim ve Akbank T.A.Ş hiçbir şekilde garanti etmez. Yanlış sorulardan meydana gelebilecek sorunlardan doğabilecek maddi ve/veya manevi herhangi bir zarardan AFF İletişim ve Akbank T.A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
17. Akbank T.A.Ş ve AFF İletişim, katılımcılar tarafından uygulamaya veya farklı platformlara gönderilecek içeriklerden doğabilecek maddi ve/veya manevi herhangi bir zarardan sorumlu değildir. Akbank T.A.Ş ve AFF İletişim’in bu içerikleri takip etme, inceleme gibi zorunlulukları yoktur.
18. Uygulamada meydana gelebilecek herhangi bir sorundan doğacak maddi ve/veya manevi herhangi bir zarardan AFF İletişim ve Akbank T.A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
19. Twitter’dan kaynaklı oluşabilecek herhangi bir sorundan Akbank T.A.Ş ve AFF İletişim hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
20. Katılımcılar uygulamayı kullanıp yarışmaya katılırken, kendilerinden istenilen bilgileri Twitter ile değil, AFF İletişim ve Akbank T.A.Ş ile paylaştıklarını, yarışmaya katıldıkları an itibari ile peşinen kabul etmiş sayılırlar. “Oscar®’la Her Dakika 30 Dakika” uygulaması ile paylaşılan bilgiler hiçbir şekilde 3. kişilerle paylaşılmayacak, fakat AFF İletişim ve Akbank T.A.Ş yarışmaya katılan herkese yarışma sonrasında tanıtım amaçlı SMS gönderme hakkına sahip olacaktır.
21. Kampanyaya kısa mesaj ile katılım Avea için 0,5 TL KDV ve ÖİV dâhil, Turkcell için 0,65 TL KDV ve ÖİV dâhil, Vodafone için 0,4 TL KDV ve ÖİV dâhil olarak ücretlendirilir. Avea, Turkcell ve Vodafone kampanyaya kısa mesaj ile katılım fiyatlarında meydana gelecek değişiklikleri yansıtma hakkını saklı tutar.
22. Yarışmada ödül olarak verilen günlük konuşma süresi 30 dk / 12 TL ile sınırlıdır.
23. Konuşma süresi kazanan kullanıcılar hatlarına hediye konuşma süreleri yüklendiğinde kısa mesaj ile bilgilendirilecektir.
24. Hediye konuşma süreleri tüm operatörler için sadece şebeke içi yapılan konuşmaları kapsamaktadır.
25. Kampanya kapsamında kazanılan konuşma paketi ödülleri aboneler arasında transfer edilemez.
26. Kampanya kapsamında yükleme yapılan faturalı hatların iptal, devir ve ihyasında yüklemesi yapılan dakikalar geçerliliğini yitirecektir.
27. Yarışmaya katılan herkes, yarışma şartlarını, ödül kullanım detaylarını ve katılım koşullarını okuyup, anlamış ve kabul etmiş sayılır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt