En Güzel Masaüstü Yarışması [Katılım] (7TL Ödüllü)

Sponsorlu Bağlantılar

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
bende katılmak ıstıyorum ama masaustum anımasyon seklınde

- - - Eklendi - - -

bunula ilgili nasıl bır resım koyabılırım yardım... katılmak ıstıyorum

cukuleaks

Üye
Bu arada ben yarışma uzun sürecek diye şakasına yolladım o fotoyu. Değiştirme hakkım varsa bu fotoyla deiştirirmisin :)

• Beğen
Tepkiler: MEHMET ÇİFTÇİ ve Cezzbedici3
Tropikal_Meyve

Tropikal_Meyve

Üye

• Beğen
Tepkiler: MEHMET ÇİFTÇİ, Cezzbedici3 ve HacKLess

cukuleaks

Üye
Aşırı beğendim :oke: :)

- - - Eklendi - - -

Turuncu <3

• Beğen
Tepkiler: Tropikal_Meyve
Tropikal_Meyve

Tropikal_Meyve

Üye
teşekkür ederim :sarıl:

najanaja

najanaja

Üye
oylamaya geçmeden değiştirme hakkımız warsa değiştirebilirmiyiz acaba diğerini silip yenisini ekleyecem eğer sorun olmıcaksa ve mümkünse.

Tropikal_Meyve

Tropikal_Meyve

Üye
oylama ne yazan başlayacak

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
bende katılmak ıstıyorum ama masaustum anımasyon seklınde

- - - Eklendi - - -

bunula ilgili nasıl bır resım koyabılırım yardım... katılmak ıstıyorum
Bir önceki mesajımda belirtmiştim en erken gece 12'de burada olacağım diye bu geçen zaman zarfında da şansınız yokmuş ki arkadaşlar size bilgilendirme yapamadan 07bilal resim paylaşıp 15. yarışmacımız olarak kayda geçmiştir.. Malesef yarışmaya katılamıyorsunuz :( Üzülmeyin herhangi başka bir yarışma düzenlendiğinde ona yetişirsiniz (;

Bu arada ben yarışma uzun sürecek diye şakasına yolladım o fotoyu. Değiştirme hakkım varsa bu fotoyla deiştirirmisin :)

Tabiki katılım aşamasında resim değiştirmek serbest
Yeni resmin kabul edilecektir ancak duyurudaki düzenlemeyi yapman şartı ile :oke:

oylamaya geçmeden değiştirme hakkımız warsa değiştirebilirmiyiz acaba diğerini silip yenisini ekleyecem eğer sorun olmıcaksa ve mümkünse.
15 kişilik katılım tamamlanmıştır. Normal şartlarda son yarışmacının katılımı itibarı ile değişiklikler kabul edilmemeli ama yarışma kurallarında bunu belirtmeyi unutmuş olmamdan dolayı bu açığın sağlandığı avantaj ile değiştirme hakkınız doğmuş oldu.. Yani sorun olmaz yeni masaüstünüzü bekleyeceğiz ancak duyurudaki şartı uygulamalısınız :oke:

- - - Eklendi - - -

oylama ne yazan başlayacak
Yarışma ile ilgili yeni güncellemeler Konu İçeriği'nde belirtilmiştir.. Herkese buradan duyurulur ..

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
tamamdır kardeşim saolasın değiştirdim :oke:

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe, codblackops2, MEHMET ÇİFTÇİ ve 1 kişi daha
najanaja

najanaja

Üye

Yemin ederim harika :oha:

diğer yol resimliyi gördüyseniz ikisi arasında kararsız kalıp onu seçmiştim önce ama o sadece duwarkağıdı gibi görünüyo kimse bişey anlamıcak die bunu seçtim :) normalde diğerinde sağdaki ve soldaki bütün levhalar widgetti cpu hızı geridönüşüm kutusu gibi widgetlerde oluşuyodu ama normal bakınca sadece duwarkağıdı varmış gibi görünüyodu :) o yüzden kakar deiştirip bunu ekledim :)

- - - Eklendi - - -

ha bunda da bilgisayarım veya dosyalarına nasıl ulaşıyon die düşünüyosanız gizli dock larım war ekranda mouse u üzerine götürünce kendini gösteriyo bitane ekranın üstünde bi tane altında yani herşeyimin kısayolu mevcut masaüstümde bütün pc elimin altında :) tv içindeki resimde foto slaytshow widgeti resimlerim orda slayt olarak değişiyo.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
tamamdır kardeşim saolasın değiştirdim :oke:

:oha:

Masaüstü ile ilgili üstteki mesajınızdaki açıklamalarda tatlısı olmuş.. Gerçekten fantastik.. Budurrr :aha:

- - - Eklendi - - -

İlk bakışta aşk bu olsa gerek :ehe
Naja resmine bayıldımmm..
Yarışmada çok kaliteli katılımlar var ama ağzımı açık bırakan sen oldun bu muazzam çalışman için gerçekten :tşk:

- - - Eklendi - - -

Bu resim masaüstü yarışmalarının standartlarını yükseltir aga :ehe

- - - Eklendi - - -

İnsan şu tv sehbasının yanına bir yerlerede Audi R8 oyuncağı koyardı be :d:

- - - Eklendi - - -

Benim odayıda böyle yapsak ya hacı kaç paraysa veririz:kop:

• Beğen
Tepkiler: najanaja
codblackops2

codblackops2

Üye
R8 ..Bayılıyorum o arabaya :D
Katılalım farklılık olsun :D Resmi şimdiden atayım ilerde sıkıntı olabilir

Seninkinin anlamını çözmek lazım :ehe ama genede güzel :good:
Bende katılayım, masaüstüm çok dağınık:D

XP mi :hih: :ehe ama araba harika :good:

Bunda da puanlama şekliyle mi yapıyoruz 10 8 6 şeklinde :hmmm
eğer öyleyse ilk 3üm bu ..tabi puanlamayı ayarlamak lazım.

najanaja sana hiç puan vermeye gerek duymuyorum zaten baya bir puan toplayacaksın o masaüstünle süper :D

• Beğen
Tepkiler: najanaja ve Cezzbedici3
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi

Bunda da puanlama şekliyle mi yapıyoruz 10 8 6 şeklinde :hmmm
eğer öyleyse ilk 3üm bu ..tabi puanlamayı ayarlamak lazım.

najanaja sana hiç puan vermeye gerek duymuyorum zaten baya bir puan toplayacaksın o masaüstünle süper :D

Evet aynen öyle puanlama :)
A adlı üyeye - 10
B adlı üyeye - 8
C adlı üyeye - 6

R8 gerçekten bu hayatta hayalini kurduğum tek araba masaüstümde bir araba resmi varsa o daima R8 dir uzun yıllardır aşığım hepde öyle olacak.. Gerçekten benim bir numaram.. Bir gün benim olur inşallah :D

• Beğen
Tepkiler: codblackops2
najanaja

najanaja

Üye
Naıl yapıyorsun bunları yav :oha:

daha önceki sayfada kalan açıklamada yaptığım gibi bol bol araştırıyorum kardeşim değişikliği ve sadeleği sewerim :9 o yüzden masaüstüm tertemizdir hiç kısayol bulundurmam masaüstümde dediğim gibi dock larım var gizli olduğu içinde hiçbişey göze batmıyo zaten benim pc ye oturan kullanamıyo :) bakıyo hiçbişey yok internet nerde o nerde bu nerde die soruyolar :) dockların yerini bi ben biliyom :)

- - - Eklendi - - -

:oha:

Masaüstü ile ilgili üstteki mesajınızdaki açıklamalarda tatlısı olmuş.. Gerçekten fantastik.. Budurrr :aha:

- - - Eklendi - - -

İlk bakışta aşk bu olsa gerek :ehe
Naja resmine bayıldımmm..
Yarışmada çok kaliteli katılımlar var ama ağzımı açık bırakan sen oldun bu muazzam çalışman için gerçekten :tşk:

- - - Eklendi - - -

Bu resim masaüstü yarışmalarının standartlarını yükseltir aga :ehe

- - - Eklendi - - -

İnsan şu tv sehbasının yanına bir yerlerede Audi R8 oyuncağı koyardı be :d:

- - - Eklendi - - -

Benim odayıda böyle yapsak ya hacı kaç paraysa veririz:kop:

teşekkür ederim kardeşim demek ki şimdi doğru kararı wermişim :) öteki de çok güzeldi ama dediğim gibi içime sinmedi :)

- - - Eklendi - - -

teşekkürler kardeşim :)

ANIL

ANIL

Admin

Tabiki xp değil. Win7 kullanıyorum sadece klasik kullanıyorum. 8 çekirdekli notebook'ta xp kullanamam:D

doctorrr

doctorrr

Üye

Tabiki xp değil. Win7 kullanıyorum sadece klasik kullanıyorum. 8 çekirdekli notebook'ta xp kullanamam:D
ha eğer xp kullansaydın onda seni ilk sopalayacaklardan biri benim sopa:

- - - Eklendi - - -

daha niye win8 kullanmıyorsun ona şaşıyorum :hmmm

CABBAR

CABBAR

Üye
Najanaja bu masaüstü karşısında benimki hiç yarışmadan çekilsem mi ki:(

Üst Alt