Bir önceki mesajımda belirtmiştim en erken gece 12'de burada olacağım diye bu geçen zaman zarfında da şansınız yokmuş ki arkadaşlar size bilgilendirme yapamadan 07bilal resim paylaşıp 15. yarışmacımız olarak kayda geçmiştir.. Malesef yarışmaya katılamıyorsunuzbende katılmak ıstıyorum ama masaustum anımasyon seklınde
- - - Eklendi - - -
bunula ilgili nasıl bır resım koyabılırım yardım... katılmak ıstıyorum
Üzülmeyin herhangi başka bir yarışma düzenlendiğinde ona yetişirsiniz (;Tabiki katılım aşamasında resim değiştirmek serbestBu arada ben yarışma uzun sürecek diye şakasına yolladım o fotoyu. Değiştirme hakkım varsa bu fotoyla deiştirirmisin

15 kişilik katılım tamamlanmıştır. Normal şartlarda son yarışmacının katılımı itibarı ile değişiklikler kabul edilmemeli ama yarışma kurallarında bunu belirtmeyi unutmuş olmamdan dolayı bu açığın sağlandığı avantaj ile değiştirme hakkınız doğmuş oldu.. Yani sorun olmaz yeni masaüstünüzü bekleyeceğiz ancak duyurudaki şartı uygulamalısınızoylamaya geçmeden değiştirme hakkımız warsa değiştirebilirmiyiz acaba diğerini silip yenisini ekleyecem eğer sorun olmıcaksa ve mümkünse.

Yarışma ile ilgili yeni güncellemeler Konu İçeriği'nde belirtilmiştir.. Herkese buradan duyurulur ..oylama ne yazan başlayacak
tamamdır kardeşim saolasın değiştirdim

Yemin ederim harika![]()
normalde diğerinde sağdaki ve soldaki bütün levhalar widgetti cpu hızı geridönüşüm kutusu gibi widgetlerde oluşuyodu ama normal bakınca sadece duwarkağıdı varmış gibi görünüyodu
o yüzden kakar deiştirip bunu ekledim 
tv içindeki resimde foto slaytshow widgeti resimlerim orda slayt olarak değişiyo.Naıl yapıyorsun bunları yavtamamdır kardeşim saolasın değiştirdim

R8 ..Bayılıyorum o arabayaBaşlayalım

Seninkinin anlamını çözmek lazımKatılalım farklılık olsunResmi şimdiden atayım ilerde sıkıntı olabilir
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ama genede güzel 
XP miBende katılayım, masaüstüm çok dağınık
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ama araba harika 

R8 ..Bayılıyorum o arabaya
Seninkinin anlamını çözmek lazımama genede güzel
XP mi![]()
ama araba harika
Bunda da puanlama şekliyle mi yapıyoruz 10 8 6 şeklinde
eğer öyleyse ilk 3üm bu ..tabi puanlamayı ayarlamak lazım.
najanaja sana hiç puan vermeye gerek duymuyorum zaten baya bir puan toplayacaksın o masaüstünle süper![]()

Naıl yapıyorsun bunları yav![]()
bakıyo hiçbişey yok internet nerde o nerde bu nerde die soruyolar
dockların yerini bi ben biliyom 
Masaüstü ile ilgili üstteki mesajınızdaki açıklamalarda tatlısı olmuş.. Gerçekten fantastik.. Budurrr
- - - Eklendi - - -
İlk bakışta aşk bu olsa gerek
Naja resmine bayıldımmm..
Yarışmada çok kaliteli katılımlar var ama ağzımı açık bırakan sen oldun bu muazzam çalışman için gerçekten
- - - Eklendi - - -
Bu resim masaüstü yarışmalarının standartlarını yükseltir aga
- - - Eklendi - - -
İnsan şu tv sehbasının yanına bir yerlerede Audi R8 oyuncağı koyardı be
- - - Eklendi - - -
Benim odayıda böyle yapsak ya hacı kaç paraysa veririz![]()
öteki de çok güzeldi ama dediğim gibi içime sinmedi 
najanaja sana hiç puan vermeye gerek duymuyorum zaten baya bir puan toplayacaksın o masaüstünle süper![]()

R8 ..Bayılıyorum o arabaya
Seninkinin anlamını çözmek lazımama genede güzel
XP mi![]()
ama araba harika
![]()

ha eğer xp kullansaydın onda seni ilk sopalayacaklardan biri benim
Tabiki xp değil. Win7 kullanıyorum sadece klasik kullanıyorum. 8 çekirdekli notebook'ta xp kullanamam![]()