haltie
Üye
devrede devrede bana kadar geliyomuş bide![]()
yok arada benden kaçmaz bende alırımdevrede devrede bana kadar geliyomuş bide![]()
yok arada benden kaçmaz bende alırımyok arada benden kaçmaz bende alırım

oooo Hasan hoş geldin..Güven iyi geceler Allah rahatlık versin..![]()
Bende bir gittim ezel i izlemeye gidiş o gidiş 
Bari milletin hakkını yemesinler
Almıyacaksak neden katılıyoruzki !![]()

ne yarışması Hasan ya bırak böyle şeyleri hiç sevmem takıl kendi haline..

Haksızlık oluyor 

alırız dedik biz hasan zaten![]()

aman Hasan be napacan yarışmayı takıl bize yaşa hayatını..dertsiz başına dert mi istiyon zorla..Ben sana demedimki abi ben yöneticilere dedim![]()

Ben sana demedimki abi ben yöneticilere dedim![]()

onlarda insan değilmi duyguları yokmu zevkleri yokmu![]()

Yöneticiler olarak işimizi "özveri" çerçevesinde yapıyoruz. Kimsenin siteden maddi anlamda en ufak bir beklentisi yoktur. İzmir'e turneye gittiğimde Negative'nin zorla hesabını ödediği kokoreç haricinde de benim 1 kuruş çıkarım olmamıştır, olmayacaktır. Aynı şey yarışmalarda kazanılan ödüller için de geçerli. Ben ve yönetici 4 arkadaşım hediyelerimizi kabul etmedik. Üyeler yararlansın istedik.Yok abi bir dinle şimdi Yarışmada işte profil müziği olarak hangisi seçilirse ona kontor gidiyorYöneticiler katılınca millet dilenlemeden etmeden yöneticiye veriyor oyları
Yönticiler yarışmayı kazanıyor sonra kontoru almıyoruz diyor
Bu durumda en sondaki üyenin müziği belki çok güzel
Haksızlık oluyor
Ayrıca yarışmada 2. olmuşum
![]()

nihahahuzaatanın hayaleti var
otomatik kopyalıyor
![]()

Mehmetce38™;1978521' Alıntı:Ata yine gönderiyor buraya![]()
Ne var len??? Ne diyorsunBen sana demedimki abi ben yöneticilere dedim![]()

Zevk mionlarda insan değilmi duyguları yokmu zevkleri yokmu![]()
Var tabii Halit'im olmaz mı
Ne güzel söyledin yahuMehmetce38™;1978566' Alıntı:Ata zaten ışınlıyor sizi en iyi buraya yazın boşa uğraşmayın![]()

profil müziği yarışması varya oraya yazıyorlar direk buraya geliyorlar o konuyu kardeş konu ilan etmek lazımMehmetce38™;1978566' Alıntı:Ata zaten ışınlıyor sizi en iyi buraya yazın boşa uğraşmayın![]()