Dafny
Üye
Maxicep En İyi Desktop (Masaüstü) Resim Yarışması [7 TL Hediyeli]!!!
Sadece bir kısıtlama vardır.O da katılmak istiyorum diyen ilk 20 üyemizi yarışmaya dahil edeceğiz.Bunun nedeni ise fazla sayıda katılımcı alınırsa oylama esnasında resim çokluğundan sayfalar ağırlaşabilir...
Yarışmaya katılmak isteyen arkadaşlar masaüstü resimleriyle birlikte katılmak istiyorum demesi yeterlidir...
Şimdiden ilgilenen herkese teşekkür ediyor sevgili yöneticilerimize teşekkür ediyorum...
Herkese merhaba arkadaşlar
Yarışmamız adından da anlaşılacağı gibi en iyi masaüstü resmi yarışmasıdır...
Yarışmadaki amacımız katılmak isteyen üye ve yöneticilerimizin masaüstü dizynlarını ve bu dizaynlar arasında en iyi bir tanesini seçmek olacaktır.
Tabi yarışmamız sadece bununla sınırlı değildir.Maksat sadece yarışmak değil hem eğlenmek hem de kendi masaüstünü sergilemek.
Evet arkadaşlar oylama kuralları yok.Sadece yapılan diğer yarışmalarda olduğu gibi sabit bir kaç kural belirtmek istiyorum.
.Oylamaya katılacak herkes maximum üç oy kullanıp
A adlı üyeye 10
B adlı üyeye 8
C adlı üyeye 6 puan şeklinde olacaktır...
B adlı üyeye 8
C adlı üyeye 6 puan şeklinde olacaktır...
. Yarışmaya katılan arkadaşlar kendilerine oy veremezler.
. Oylama pm yoluyla değil ''haksızlık yapıldı ya da oylama adil değil'' denilebileceğini göz önüne aldığım için açık oylama olacaktır...
Kimler katılabilir ve oy kullanabilir?
. En az 50 mesajı olan 1 ayını doldurmuş üyelerimiz katılabilir...
.Temmuz ayı üyesi olanlar(yani bu ayda üye olanlar) oy kullanamaz ve yarışmaya dahil olamazlar.
Gerisi oy kullanabilir.
Gerisi oy kullanabilir.Oy çokluğu ile 1. olan üyemize 7 TL hediyemiz vardır.
Sadece bir kısıtlama vardır.O da katılmak istiyorum diyen ilk 20 üyemizi yarışmaya dahil edeceğiz.Bunun nedeni ise fazla sayıda katılımcı alınırsa oylama esnasında resim çokluğundan sayfalar ağırlaşabilir...
Yarışmaya katılmak isteyen arkadaşlar masaüstü resimleriyle birlikte katılmak istiyorum demesi yeterlidir...

Şimdiden ilgilenen herkese teşekkür ediyor sevgili yöneticilerimize teşekkür ediyorum...
YARIŞMACILAR
1.:: Enver ::.
2.h@lit
3.ChavRash
4.Rambo_FT
5.dolgona
6.©The_Gespenst©
7..BlueTR
8..Shadow.
9.Xilence
10.TaDaGoPiE
11.technoshark