En Güzel Masaüstü Yarışması [Katılım] (7TL Ödüllü)

Sponsorlu Bağlantılar

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
En Güzel Masaüstü Yarışması [Katılım] (7TL Ödüllü)
Masaüstü tasarımındaki iddianızı/zevkinizi gösterebileceğiniz bu yarışma en son 1 ay kadar önce yapılmış. Düşündüm ki bu heyecanı yeniden yaşama zamanı gelmiş :) Detaylara gelirsek:

|Katılım Şartları|
En az 100 mesajınız olması gerekir.
Katılım ve oylama sürecinde ban yememelisiniz yoksa diskalifiye olursunuz.
Oylama süreci başladığı andan itibaren resminizi değiştiremezsiniz yoksa diskalifiye olursunuz.
Masaüstü resminizi buraya paylaştığınız an yarışmaya katılmış olursunuz.
Katılım ilk 15 kişi ile sınırlıdır.
Son katılım tarihi 15.09.2012'dir.
Son katılım tarihinden önce 15 kişiye ulaşıldığı an oylama başlar.
En az 10 kişinin katılımı ile yarışma geçerli olacaktır.
7:tl: olan ödül GSM numaranıza yüklenecektir.

|Katılımcılar|
1- Cezzbedici3
2- MeLih_061
3- Temperature
4- nsekiz
5- Metin
6- Furkan Güneş
7- HacKLess
8- najanaja
9- Joker
10- Kingmortall
11- Revengeful
12- iyavuzoz
13- ia.phlvn
14- rabbace
15- 07bilal
[Katılım tamamlanmıştır]

|Duyuru|
Katılım Şartları kısmında ''Son yarışmacının katılımı itibarı ile değişiklikler kabul edilmeyecektir'' kuralı belirtilmediğinden dolayı ve masaüstü resmini değiştirmek isteyen katılımcılar olduğundan düzenleme yapmak isteyenlere zaman tanımak amacı ile yarışma 13.09.2012 Saat: 16:00'a kadar uzatılmıştır.

İsteyen herkes bu tarihe kadar katılım resmini değiştirebilir.

Yeni resminizin kabul edilmesi ve karışıklığa sebep olmamak için
önceki resminizi ve o mesajdaki yorumunuzu silip ''Değiştirildi''
diye düzenledikten sonra yeni resminizi yeni bir mesajda paylaşmalısınız. Aksi taktirde ilk resminiz kabul edilecektir..

Saat 16:00 da görüşmek dileği ile herkese başarılar :good:

Katılım konusu sonuçlanmıştır. Oylamayı açtım haydi hayırlı uğurlu olsun. Tüm katılımcı arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunar başarılar dilerim. Gerçekten çok keyifli bir katılım konusu oldu. Her resmi detaylarıyla inceleyip öyle oy verelim arkadaşlar. Hakeden kazansın diyorum :tebessüm:
========================================================================

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
Başlayalım :eller:

• Beğen
Tepkiler: MEHMET ÇİFTÇİ, trabzon_ahmet ve ANIL
MeLih_061

MeLih_061

Üye
Katılalım farklılık olsun :D Resmi şimdiden atayım ilerde sıkıntı olabilir

• Beğen
Tepkiler: codblackops2, MEHMET ÇİFTÇİ, trabzon_ahmet ve 2 diğerleri
Temperature

Temperature

Üye
Katılayım... :D

• Beğen
Tepkiler: MEHMET ÇİFTÇİ, trabzon_ahmet ve ANIL
ANIL

ANIL

Admin
Bende katılayım, masaüstüm çok dağınık:D

• Beğen
Tepkiler: codblackops2, Cezzbedici3 ve trabzon_ahmet
Metin MF

Metin MF

Üye
Önceki yarışmaya katılmıştım, aynı masaüstüyle buna da katılıyorum :oke:

• Beğen
Tepkiler: MEHMET ÇİFTÇİ, aslankaplants, nazlican ve 1 kişi daha
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
metin çöplük gene yukarıda :hih: :ehe

gevhern

gevhern

Üye
beni yaz atacam akşama metin bence bu sefer olmayacak :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Katılıyorum:

Yalnız resmin boyutu 1.8 MB'tır. Ona göre :gul:

• Beğen
Tepkiler: codblackops2, Temperature ve trabzon_ahmet
Barış Grc

Barış Grc

Üye
Melihin harika görünüyor. :D

najanaja

najanaja

Üye
ben yine katılacam karar werince ekleyecem.

cukuleaks

Üye
Düzenlendi...

• Beğen
Tepkiler: Temperature ve Silinen Üye 94869
najanaja

najanaja

Üye
Değiştirildi.

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe ve Cezzbedici3
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
beni yaz atacam akşama metin bence bu sefer olmayacak :)
''Masaüstü resminizi buraya paylaştığınız an yarışmaya katılmış olursunuz.''

Resmi olmayan ressamı sergiye almazlar. Önce resim :oke:

Not: Kıyamadım seni yine listeye ekledim :)
Ama sadece bir günlüğüne, eğer yarın 00:00'a kadar resim paylaşmazsan diskalifiye olursun !

Joker.

Joker.

Üye

:D Fazla Başarı Beklemiyorum AMA katılıcam

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
yarışmanın nasıl yol aldığını öğrenmiş olduk :) masaüstünden çok duwarkağıtları önemli :) temaya falan gerek yok sağlam bi duwarkağıdı koyun o bile deli oy alıyo :)

''Masaüstü tasarımındaki iddianızı/zevkinizi gösterebileceğiniz bu yarışma en son 1 ay kadar önce yapılmış. Düşündüm ki bu heyecanı yeniden yaşama zamanı gelmiş :)''

Yarışmanın ana amacını sanırım farklı algılamışsınız. Herkesten yüksek teknik tasarım/masaüstü araçları/detay bekleyemeyiz ki böyle bir kural da yok. Yarışma webmasterler veya bilgisayar kurtları içinde değil.
Açıklamadaki gibi:
İddianızı(Profesyonelliğinizi) veya Zevkinizi(Doğallığınızı-Tarzınızı) gösterin..
Oylamada ise hiç beklemediğiniz biri kazandığında ''Ben o kadar uğraştım dizayn ettim ben kazanmalıydım'' demek doğru olmaz. Oylayanların kimi duvar kağıdının kalitesine önem verir kimi simgelerin veya araçların dizaynına.. Bu şansa kalmış..

najanaja

najanaja

Üye

''Masaüstü tasarımındaki iddianızı/zevkinizi gösterebileceğiniz bu yarışma en son 1 ay kadar önce yapılmış. Düşündüm ki bu heyecanı yeniden yaşama zamanı gelmiş :)''

Yarışmanın ana amacını sanırım farklı algılamışsınız. Herkesten yüksek teknik tasarım/masaüstü araçları/detay bekleyemeyiz ki böyle bir kural da yok. Yarışma webmasterler veya bilgisayar kurtları içinde değil.
Açıklamadaki gibi:
İddianızı(Profesyonelliğinizi) veya Zevkinizi(Doğallığınızı-Tarzınızı) gösterin..
Oylamada ise hiç beklemediğiniz biri kazandığında ''Ben o kadar uğraştım dizayn ettim ben kazanmalıydım'' demek doğru olmaz. Oylayanların kimi duvar kağıdının kalitesine önem verir kimi simgelerin veya araçların dizaynına.. Bu şansa kalmış..

Yarışmanın ana amacını yanlış algılamadım öle bi beklenti içerisinde olmadığımızı ve öle bi kural olmadığını çok iyi biliyorum kesinlikle. sonuçta önemli deil benim için ben kazanmalıydım die hayatta iddaa etmem dediğin gibi bu herkesin zevkine bağlı bişey benim sölemek istediğim nasıl telefon ev ekranlarımızı paylaştığımız zaman resimlerden önce göze batan ve önem gösterilen widgetlerin düzeni ve modelidir buda aynı şey bi masaüstünde elbette uyumlu bi duwarkağıdıda önemlidir ama bence kısayolların düzeni ve widgetler daha önemlidir masaüstünü masaüstü yapan budur bence bi önceki yarışmada metin kardeşimede söyledim kesinlikle hakkıyla aldı en iyi ekran onunkiydi ben o zaman da niye ben olmadım o oldu demedim benim 1. lik umurumda deil açıkçası olupta ödül kazansam bile kabul etmiycem kesinlikle asıl ben yanlış anlaşılmışım önceki yarışmada defalarca kez söyledim bu masaüstü deil duwarkağıdı yarışması olmuş yarışma amacının dışında ilerlemiş die. dediğim gibi bi masaüstü veya tel ekranı duwarkağıdından ibaret deildir bişeye genel açıdan bakılmalıdır genel uyuma bakılmalıdır bu iş ise kesinlikle profesyonelliğe bakmaz sonuçta bende profesyonel biri deilim sadece araştırıyorum buluyorum ve uyguluyorum. Sözlerimin hiçbir kısmı yanlış anlaşılmasın elbetteki bu benim düşüncemdir doğru yada yanlış. İyi Forumlar...

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
Kingmortall

Kingmortall

Üye
bende katılmak istiyorum da masaüstü resimini nasıl atacağım buraya yardım edersen katılırım :hmmm

najanaja

najanaja

Üye
bende katılmak istiyorum da masaüstü resimini nasıl atacağım buraya yardım edersen katılırım :hmmm

resmini buraya upload et kardeşim sonra linkini konuya ekle :oke:

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3

Üst Alt