Najanaja bu masaüstü karşısında benimki hiç yarışmadan çekilsem mi ki![]()

najanaja bu masaüstü ile daha önceden katıldığını hatırlıyorum. Yada sadece paylaşmış olabilirsin![]()
bunda bir iki küçük deişiklik war pek göze batmasada 
Malesef yeni masaüstünüzü kabul edemeyeceğim.ben de katılmak istiyorum[eğer hala düzenleme geçerliyse yeni masaüstümle katılmak istiyorum]

Bu arada duvar kağıtlarınızdan gördüğüm üzre doğallıktan ve doğadan hoşlanıyorsunuznapalımhayırlısı

cezbedici buda senin için nasıl yakıştırabilmiş miyim bari

yalnız oyuncanı bulamadım bu gerçeği
Bu arada duvar kağıtlarınızdan gördüğüm üzre doğallıktan ve doğadan hoşlanıyorsunuz
- - - Eklendi - - -
Naja sen gerçekten harikasın olmuşmu ne demek Yıkılııyoooo
Ellerine sağlık
İndirdim pcye![]()
küçültünce oyuncak gibi duruyo zaten 
Tabiki xp değil. Win7 kullanıyorum sadece klasik kullanıyorum. 8 çekirdekli notebook'ta xp kullanamam![]()

SPB Mobile Shell falandoğru bildiniz
- - - Eklendi - - -
keşke windows'ta da birden fazla masaüstü yapabilsek![]()
harbi süper araba. iyi ama resimde reklam war silsene o sitenin adını öle nasıl kullanabiliyon rahatsız etmiyomu o isim orada
ben biraz pinpirikliyim bu konuda reklamlı şeyler kullanamam hayatta 
bi pro bulmuştum bi aralar baya oldu adını unuttum 3 boyutluydu 3 tane falan masaüstü oluşturup hepsini ayrı bi şekilde düzenleyebiliyosun daha sonra shift veya ctrl ye basıp ok tuşuna mı ne basıyon diğer masaüstü geliyo çok güzel bişeydi
mesela özel bişey yapıyon birden içeri biri girdi pat kısayol düğmesine bas masaüstü değişsin hiçbişey kalmasın ortada 
belki ilerde evi böcek basarsa falan elimin altında olsun kayıt olur çağırırım amerikadan gelirler bi de numara olaydı iyiydiwaay bu daha güzelmişharbi süper araba. iyi ama resimde reklam war silsene o sitenin adını öle nasıl kullanabiliyon rahatsız etmiyomu o isim orada
ben biraz pinpirikliyim bu konuda reklamlı şeyler kullanamam hayatta
![]()
sanal 8 çekirdek![]()

Sanal 8 gerçek 4![]()

KaderNe zaman başlıyacak yarışma![]()