En Güzel Masaüstü Yarışması [Katılım] (7TL Ödüllü)

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
najanaja bu masaüstü ile daha önceden katıldığını hatırlıyorum. Yada sadece paylaşmış olabilirsin:D

• Beğen
Tepkiler: najanaja

doctorrr

doctorrr

Üye
najanaja yine öttürmüş :pro2:

• Beğen
Tepkiler: najanaja ve Cezzbedici3
najanaja

najanaja

Üye
Najanaja bu masaüstü karşısında benimki hiç yarışmadan çekilsem mi ki:(

estağfurullah. öle şey olurmu hiç sen sadece bişeyler kazanmak içinmi katıldın yoksa yarışmaya :)

- - - Eklendi - - -

najanaja bu masaüstü ile daha önceden katıldığını hatırlıyorum. Yada sadece paylaşmış olabilirsin:D

yok dayanamamıştım ilk bu hale getirdiğimde belle ew ekranları bölümünde göstermiştim :) bunda bir iki küçük deişiklik war pek göze batmasada :)

doctorrr

doctorrr

Üye
haa yaa demiştin bunu paylaşmadan edemiecem diye göstermiştin bi' deeğişiğini yine ağzımız açık kalmıştı :D

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
ben de katılmak istiyorum :) [eğer hala düzenleme geçerliyse yeni masaüstümle katılmak istiyorum]
Malesef yeni masaüstünüzü kabul edemeyeceğim.
Yarışma bitiş saati 16:00 iken siz 16:02 de istek yapmışsınız iki dakika ile kaçırdınız :)
Ayrıca değişim talebinizi kurallara aykırı olarak gerçekleştirdiğinizden ucu ucuna yetişseydi bile bu sebepten yine kabul olmayacaktı :)
Değiştirme kuralı şuydu:
Yeni resminizin kabul edilmesi ve karışıklığa sebep olmamak için önceki resminizi ve o mesajdaki yorumunuzu silip ''Değiştirildi'' diye düzenledikten sonra yeni resminizi yeni bir mesajda paylaşmalısınız. Aksi taktirde ilk resminiz kabul edilecektir..

Neyse bence buda güzel ama yeni paylaştığınızda güzelmiş lakin nasip değilmiş :)

- - - Eklendi - - -

Evet arkadaşlar konu duyurusundada bildirdiğim gibi Katılım konusu sona ermiştir. Oylama konusunu oluşturup onaya yolladım.. Bununda kilitlenme isteğini yolladım.. Oylama konusu açılıp burası kapatılana kadar yorumlamaya devam edebilirsiniz :tebessüm:

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
napalım :D hayırlısı

najanaja

najanaja

Üye
cezbedici buda senin için nasıl yakıştırabilmiş miyim bari :)

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
najanaja

najanaja

Üye

Bu arada duvar kağıtlarınızdan gördüğüm üzre doğallıktan ve doğadan hoşlanıyorsunuz :)

- - - Eklendi - - -

:aha:

Naja sen gerçekten harikasın olmuşmu ne demek Yıkılııyoooo :good:
Ellerine sağlık :sarıl:
İndirdim pcye:ehe
yalnız oyuncanı bulamadım bu gerçeği :) küçültünce oyuncak gibi duruyo zaten :)

• Beğen
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
Şu andaki masaüstüm R8 Böcek Modifiyeli Versiyon :ehe

• Beğen
iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
doğru bildiniz :oke:

- - - Eklendi - - -

keşke windows'ta da birden fazla masaüstü yapabilsek :ehe

• Beğen
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
Ama bununla sokakta gezemezsiniz gören önce bir durdurur resim çekinir sonra evdeki karafatmaları ilaclattırmaya çağırır :kop:

najanaja

najanaja

Üye
waay bu daha güzelmiş :) harbi süper araba. iyi ama resimde reklam war silsene o sitenin adını öle nasıl kullanabiliyon rahatsız etmiyomu o isim orada :) ben biraz pinpirikliyim bu konuda reklamlı şeyler kullanamam hayatta :)

- - - Eklendi - - -

aslında 1 den çok masaüstü mümkün :) bi pro bulmuştum bi aralar baya oldu adını unuttum 3 boyutluydu 3 tane falan masaüstü oluşturup hepsini ayrı bi şekilde düzenleyebiliyosun daha sonra shift veya ctrl ye basıp ok tuşuna mı ne basıyon diğer masaüstü geliyo çok güzel bişeydi :) mesela özel bişey yapıyon birden içeri biri girdi pat kısayol düğmesine bas masaüstü değişsin hiçbişey kalmasın ortada :ehe

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
waay bu daha güzelmiş :) harbi süper araba. iyi ama resimde reklam war silsene o sitenin adını öle nasıl kullanabiliyon rahatsız etmiyomu o isim orada :) ben biraz pinpirikliyim bu konuda reklamlı şeyler kullanamam hayatta :)
belki ilerde evi böcek basarsa falan elimin altında olsun kayıt olur çağırırım amerikadan gelirler bi de numara olaydı iyiydi

• Beğen

cukuleaks

Üye
Ne zaman başlıyacak yarışma :ehe

Üst Alt