SelmanTE
Üye
İnşallah tek temennimiz yeni arkadaşlar ve yeni dostlar kazanmak![]()
ne yani biz eskiler olarak bırkıp gidelimmi ?
onumu demek istiyorsunuz!!!

şaka yapıyom ha kimse alınmasın...

İnşallah tek temennimiz yeni arkadaşlar ve yeni dostlar kazanmak![]()

selamlarumarım herkes iyidir. takılıyordum gece gece ve bi selam yolliyim dedim. ne alaka şimdi diyeceksiniz ama napayım yaw içimden geldi
)
cümleten allah rahatlıklar versin...

herzaman bu tür tartışma olur önemli olan tatlıya bağlamak küs kalmamak, bunu yapamadık o ayrı müvzu
şu varki kesinlikle eski tadı yok

izmirli bazı yöneticiler,sırf izmirli diye ve sırf yüzyüze görüştükleri için,forumu berbat eden birkaç kişiye sahip çıktılar.bütün üyeler bu insanlara tepki gösterdiği halde,bazı yöneticiler bu boş insanları korumayı tercih etti.yönetici meziyetini taşımak çok zordur.yöneticilik,mesajları silmekle yada işine gelmeyen üyeleri engellemekle olmaz.sizde takdir edersinizki alttan almak ve adam kayırmamak,arkadaşı olsa bile taraf tutmamak insanı iyi bir yönetici yapar.
bu gibi bazı durumlar,çok aktif üyelerin siteyi bırakmalarına sebep oldu.(gerçi yöneticilere göre hava hoş.nede olsa giden gider kalanlar bizimdir dimi?)
hayır söylediklerim senin için değildi..özür dilediğini biliyorum...
özür dilemek çok güzel ve önemli bir erdem.
bir üye olarak tek istediğimiz,insanların bu güzel forumu,şahsi aşk mesajlaşma odasına çevirmemesiydi.o yüzden bu insanların gitmesi yada uyarılması gerektiğini söyledik.söylediğimiz herşey sitenin geleceği içindi.çünkü site sadece bu tür anlamsız ve gereksiz şahsi mesajlarla dolmuştu.
bak ne oldu?bu insanlar yine utanç içinde buradan gittiler ama bunu bizim dediğimiz zamanda siz yöneticiler yapsaydınız,bu kadar üye kaybedilmezdi.
hala üye olduğum tek forum burası...burası benim için çok özel...kanka olayına gelince,mesaj yazmayı bırakmamın sebebi bu değil.sadece memleket ayrımı yapan bazılarına sitem ve protesto içindi...

)