maxicepde yaprak dökümü niçin oluyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

chadashh

chadashh

Üye
maxicep yaşamalı arkadaşlar ölmicek dee

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
selamlar :) umarım herkes iyidir. takılıyordum gece gece ve bi selam yolliyim dedim. ne alaka şimdi diyeceksiniz ama napayım yaw içimden geldi :))
cümleten allah rahatlıklar versin...

a.s Ünal abi
susdum hiç konuşmadım birazda ben baş ağrısı yapim:)
maxi yi terk edip giden yok aslında site içerisinde anlaşamamazlıklar çıkıyor üyeler arasında
kimi zaman modla mesela benle defector :) herzaman bu tür tartışma olur önemli olan tatlıya bağlamak küs kalmamak, bunu yapamadık o ayrı müvzu
mod konuyu kitlesede açsada tatlıya bağlamaya çabalasada birsey değişmiyor:bilmm
kimi zaman tek taraf fakat bu sefer 2 tarafda siteden uzaklaşdı:(şu varki kesinlikle eski tadı yok
forumda en aktif ve paylaşımcı üyelerden arkadaşlarımız şu an sitede göremiyoruz
bu benim görüşlerim yanılıyor olabilirim
bunu o kadar uzatmaya gerekyok tek sorun üyeler arası tartışma anlaşamamazlık kimse aynı olamaz herkezin huyu suyu farklı:)

herkeze iyi forumlar:spr

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
oo psiko uzun zaman oldu görüşmeyeli :D

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
yorum yok !

mAd_girL

mAd_girL

Üye
ben şimdiki halini pek bilmiyorum önceden çok severdim :) şimdide güzeldir heralde

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
mad seni özlemişim yaw :D ;) :ehe feminsit topluluğu :D

ouSahin

ouSahin

Üye
eski üyeyim ama genelde sessiz kalıorum...

burda büyüklerim çoq terbiyesizlikten kaıp saygılı verilicek işleri sonuna kadar bütün yürekle yaparım...maxicebi çoq seviorum benim tek takıldıgım forum sitesi...

böle güzel arkadaşlıklar gördükçee çoq mutlu oluorum...inş. hiç bozulmaz benim tek tartışmam caine ile olmuştur..özür diliyerek konuyu kapattım daha da yazmıcam demiştim yazmıcamda...
özrümü diledim..

ama görüorum ki genellikle hep spor konusunda tartışmalar çıkıor..olur böle şeyler kalp kırmamak şartıyla...çoq giden oldu bende buna şahidim ama yenilerr de olcakk...

ben herzaman paylaşım yapacam yapmaya sonsuz devam etcem...yorumlarım olcak ama artık kimseyle hiç bir konuda tartışmam..ben chadasla birlikte uyarımı aldım özrümü diledim en dogrusu bu..

büyüklerim abimdir..yaşıtlarım arkadaşımdır.. inş... arkadaşınız kardeşiniz olarak görürsünüz beni..
maxicep kardeşligi ndiyeyim...:spr

thebora

Üye
izmirli bazı yöneticiler,sırf izmirli diye ve sırf yüzyüze görüştükleri için,forumu berbat eden birkaç kişiye sahip çıktılar.bütün üyeler bu insanlara tepki gösterdiği halde,bazı yöneticiler bu boş insanları korumayı tercih etti.yönetici meziyetini taşımak çok zordur.yöneticilik,mesajları silmekle yada işine gelmeyen üyeleri engellemekle olmaz.sizde takdir edersinizki alttan almak ve adam kayırmamak,arkadaşı olsa bile taraf tutmamak insanı iyi bir yönetici yapar.
bu gibi bazı durumlar,çok aktif üyelerin siteyi bırakmalarına sebep oldu.(gerçi yöneticilere göre hava hoş.nede olsa giden gider kalanlar bizimdir dimi?)

Exalans

Exalans

Üye
izmirli bazı yöneticiler,sırf izmirli diye ve sırf yüzyüze görüştükleri için,forumu berbat eden birkaç kişiye sahip çıktılar.bütün üyeler bu insanlara tepki gösterdiği halde,bazı yöneticiler bu boş insanları korumayı tercih etti.yönetici meziyetini taşımak çok zordur.yöneticilik,mesajları silmekle yada işine gelmeyen üyeleri engellemekle olmaz.sizde takdir edersinizki alttan almak ve adam kayırmamak,arkadaşı olsa bile taraf tutmamak insanı iyi bir yönetici yapar.
bu gibi bazı durumlar,çok aktif üyelerin siteyi bırakmalarına sebep oldu.(gerçi yöneticilere göre hava hoş.nede olsa giden gider kalanlar bizimdir dimi?)

bora dostum seninle okadar zaman muhabbetimiz geçti özellikle birbirimizi üzdüğümüzü sanmıyorum kankan la bi sürtüşmemiz oldu ama gerekeni ben yaptım olay sırasında iki taraflada görüştüm direkt hakaret eden taraf uyarı aldı ama gördüğün gibi ne siz nede siz atıştığınız kişiler sitede yok torpil olayına gelince tarafsız düşündüğünde kararın doğru olduğunu zaten göreceksin

thebora

Üye
hayır söylediklerim senin için değildi..özür dilediğini biliyorum...
özür dilemek çok güzel ve önemli bir erdem.
bir üye olarak tek istediğimiz,insanların bu güzel forumu,şahsi aşk mesajlaşma odasına çevirmemesiydi.o yüzden bu insanların gitmesi yada uyarılması gerektiğini söyledik.söylediğimiz herşey sitenin geleceği içindi.çünkü site sadece bu tür anlamsız ve gereksiz şahsi mesajlarla dolmuştu.
bak ne oldu?bu insanlar yine utanç içinde buradan gittiler ama bunu bizim dediğimiz zamanda siz yöneticiler yapsaydınız,bu kadar üye kaybedilmezdi.
hala üye olduğum tek forum burası...burası benim için çok özel...kanka olayına gelince,mesaj yazmayı bırakmamın sebebi bu değil.sadece memleket ayrımı yapan bazılarına sitem ve protesto içindi...

Exalans

Exalans

Üye
dostum aslına bakarsan memleket ayrımı olsaydı ben yozgatlıyım yönetimlede msn dışında uzaktan yakından irtibatım bile yok bu rütbeye kadar sende biliyosun yaptıklarımla geldim bu forumun senin için nekadar özel olduğunu biliyorum kapımız sana sonuna kadar açık ben bu forumda arkandayım

thebora

Üye
teşekkür ederim...görmeyeli forum epey değişmiş...
umarım herşey eskisindende güzel olur

Exalans

Exalans

Üye
ben teşekkür ederim dediğim gibi sitenin kapıları sana diğer arkadaşlara açık herzaman bekleriz

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
hayır söylediklerim senin için değildi..özür dilediğini biliyorum...
özür dilemek çok güzel ve önemli bir erdem.
bir üye olarak tek istediğimiz,insanların bu güzel forumu,şahsi aşk mesajlaşma odasına çevirmemesiydi.o yüzden bu insanların gitmesi yada uyarılması gerektiğini söyledik.söylediğimiz herşey sitenin geleceği içindi.çünkü site sadece bu tür anlamsız ve gereksiz şahsi mesajlarla dolmuştu.
bak ne oldu?bu insanlar yine utanç içinde buradan gittiler ama bunu bizim dediğimiz zamanda siz yöneticiler yapsaydınız,bu kadar üye kaybedilmezdi.
hala üye olduğum tek forum burası...burası benim için çok özel...kanka olayına gelince,mesaj yazmayı bırakmamın sebebi bu değil.sadece memleket ayrımı yapan bazılarına sitem ve protesto içindi...

Thebora ben kendi adıma konuşayım gördüğüm kadarıyla. :)

Bu aşk mesajları vs varmış forumda ben görmemiştim. Çünkü öss dolayısıyla sitenin en parlak döneminde (geçen yaz) ayrılmak zorunda kaldım ve bitti kısa zaman önce döndüm.

Yani burası bir forum kimsenin aşk yuvası değildir. Ona bakarsanız benimde kız arkadaşım burada üye ve sadece kullanıcı adını biliyorum 1-2 mesaj yazmış şimdiye kadar. Ben onun mesajlarını alıntı yapıp yazsam o bana yazsa ne kadar kötü birşey olur. Aşk yaşanacaksa msn'de olur 2 KİŞİ ARASINDA forumda herkesin gözü önünde olmaz.

Eğer ben o aşk mesajlarını görmüş olsam çok çok önceden müdahale ederdim tabi eskisi kadar burada olabilsem.

Birde kanka vs muhabbetleri demişsin biraz açar mısın öğrenmek istiyorum?

Ayrıca son olarak izmirli arkadaşlar yönetim falan dediğini gördüm. Bu sitenin kurulumunda yer alan arkadaşları çok kişi tanımaz. İlk günlerden bu yana burada olanları yazayım ve bulundukları şehirleri o zaman ne demek istediğimi anlarsın.

aTTra: Eskişehir (İşleri nedeniyle yurt dışında)
Crawlingg: Zonguldak (Okulu dolayısıyla net ile bağlantısını kesti)
Daha sonra Haberci ve Zero var.

Ama ilk kurulumda yer alan ve bu sitede ilk günlerde emeği olan insanları sayacaksak Ben, Ozan, Hasan abi (aTTra) ve Eray'dır. (Crawling)

Kim var izmirli söyler misin? :)

7 Aralık 2004'te açtık burayı ve kimse yoktu. Eray, Hasan abi, Ozan ve Ben. Sabahlara kadar durduğumuzu biliyorum. Dosya eklemek, forum kuralları vs vs. Sonuçta bunlar hazır paket halinde olmadı. İzmirli olmayan insanlarında bugünkü üyeler görmese bile eskiden çok emeği var site üzerinde...

Saygılar
van_hoijdonk...

thebora

Üye
bahsettiğim şahıs,siteden ayrıldı(sanırım yapacak başka bişeyi kalmadı)
konuyu çok dallandırıp budaklandırmaya gerek yok aslında.gitmesi gerekenler gitti.bana göre bunlar siteye zarar veriyordu.
aşk mesajları konusunda ise,iki izmirli çiftten bahsediyorum(anladın sen:) )
bu insanlar forum oyunlarını aşk mesajlaşmalarıyla doldurdular ve bütün üyelere bıkkınlık getirdiler.biz buna itiraz ettik ama bazı yönetici arkadaşlar bunlara sahip çıktı...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Thebora anladım ben onu. :)

Midea Rubenis

Üye
ilginç bir durum

him haklı şimdi :ehe

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Ya bu konu çok derin!! (derin maxicep :) ) karıştırmaya gerek yok!! tmm ;)

systemexp

Üye
ben şuana inaniyorum,gidenlerin yeri üstadlar için söylüyorum,asla dolmaz,bu benim fikrim,ama yeni geleceklerde elbette siteye katkılarda bulunacaktir,her ne kadar yeni isemde eskiler kadar siteyi tanimıyorum,tanımak belli zamani alacaktir,bu süre içerinde eğer yanlişlıklarım olursa ki olmasi muhtemel,ve eğer banlanma denilen atılma olayi olmazsa,bu yetkili kişilerin tarafsizliğina bağli olacaktir bence.

yine bence forum kültürü insanlarin düşünce ve kanilarını rahatça açıklayabileceği,paylaşimlarında özgür olabileceği bir ortam olmakla beraber başta ahlaki yönden olmak üzere çeşitli kurallar ölçüsünde olmalidir,bu süreç içerisinde insanlarin psikoljik,sosyolojik anlamda durum farklılığından dolayı derin anlayışınıza bağlıdır,unutmayalım ki dünyadaki en uzak mesafe birbirini anlamak istemeyen iki beyin arasindaki mesafedir...

Hata yapanlarin özrünü esirgememesini,barişçil bir politikanin izlenmesinin yapıci olacağina inanmaktayim.

herkese iyi forumlar dilerken,beni de kısa zamanda ailenizin bir ferdi gibi görmenizi diler,herkesi saygi ile selamlarim...

sistem uzmani...:spr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt