Reşwan
Emekli Yönetici
İyi dileklerin için Teşekkür ederim alim sağolasın hoşbuldumMustafa abim , hosgeldin , seref verdin . Görevinde sonsuz basarilar diliyorum . Allah utandirmasin .
İyi dileklerin için Teşekkür ederim alim sağolasın hoşbuldumMustafa abim , hosgeldin , seref verdin . Görevinde sonsuz basarilar diliyorum . Allah utandirmasin .
Teşekkürler mehmet sağolasın bende sevindim sizlerle olmak güzel.Hayırlı olsun abi aramıza katılmana sevindim..
Teşekkür ederim ozan güzel düşünceleriniz beni mutlu etti aranızda olmak güzel, sizede kolaylıklar dilerim.Hayırlı ugurlu olsun görevinde başarılar dileriz son zamanlarda aramıza kazandıgımız, sevdigimiz üyelerimizdendin. Ata herşeyi yazmıs, o kadar yazıdan sonra zaten eksik/hata yapmak mümkün degilKolay gelsin
Mustafa ya Gsm ve Android bölümlerinde yardımcı olabilecegini söyledigi için bu bölümlerde de yetkiler verdik, bilgilerinize...
Kolay Gelsin.

Yakanı bırakmam artıkoooo hoşgeLdin Mustafa![]()
şimdiden bir iki tüyo aldım mehmet abeyden.yav ben senin konuna yazmamışım mış mı
ne tüyosu iddaa mıversene 1-2 banko
![]()
yeni ayıktım doğruya nerdeydin şimdiye kadar heee... bende diyorum yeni yetkiler için tekrar tebrik ediyor.bende diyorum yeni yetkiler için tekrar tebrik ediyor.

Hoşbuldum güven abi sağolasın sizlerle olmak güzel.oooo hoşgeLdin Mustafa![]()