EroL
Emekli Yönetici
Yöneticilerin Uyarı Verme Yetkisi Hakkında
Arkadaşlar Xenforo yazılımına geçtiğimiz günden bu yana üyelere ceza puanı verme, dolayısıyla banlama yetkiniz bulunuyordu. Toplamda 10 uyarı puanı 1 hafta, 20 uyarı puanı 1 ay, 30 uyarı puanı sınırsız uzaklaştırmayla sonuçlanıyor bildiğiniz gibi. Sizlerin yöneticilik tebrübenizden ve aklıselim kararlarınızdan herhangi bir şüphemiz yok ancak yeni yönetici alımları ve bizden sonraki nesil yönetici kadrosu göz önüne alındığında, geçmiş tecrübelerimizden de ağzımızın yandığı üzere uyarı puanı verme yetkisinin sadece Adminlerde bulunmasına karar verdik.
Bu kararı almamız, yönetimin uyguladığı cezalarda tarafsız davranması ve eşitlik ilkesine göre benzer suçlara aynı cezanın verilmesi açısından gerekliydi. Acil durumlar söz konusu olduğunda üst yönetimle iletişime geçebilirsiniz. Özellikle ben günün her saati siteye müdahale edebilecek konumdayım. Önceki sistemde olduğu gibi uyarı verilmesi gereken durumlarda şikayetleri adminlerin görebilmesi için açık bırakalım, şikayet yoksa biz şikayet başlatalım ve Maxicep yönetim kültürünü bu şekilde diğer kuşaklara aktarmaya devam edelim.
Bu kararı almamız, yönetimin uyguladığı cezalarda tarafsız davranması ve eşitlik ilkesine göre benzer suçlara aynı cezanın verilmesi açısından gerekliydi. Acil durumlar söz konusu olduğunda üst yönetimle iletişime geçebilirsiniz. Özellikle ben günün her saati siteye müdahale edebilecek konumdayım. Önceki sistemde olduğu gibi uyarı verilmesi gereken durumlarda şikayetleri adminlerin görebilmesi için açık bırakalım, şikayet yoksa biz şikayet başlatalım ve Maxicep yönetim kültürünü bu şekilde diğer kuşaklara aktarmaya devam edelim.