Yöneticilerin Uyarı Verme Yetkisi Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yöneticilerin Uyarı Verme Yetkisi Hakkında
Arkadaşlar Xenforo yazılımına geçtiğimiz günden bu yana üyelere ceza puanı verme, dolayısıyla banlama yetkiniz bulunuyordu. Toplamda 10 uyarı puanı 1 hafta, 20 uyarı puanı 1 ay, 30 uyarı puanı sınırsız uzaklaştırmayla sonuçlanıyor bildiğiniz gibi. Sizlerin yöneticilik tebrübenizden ve aklıselim kararlarınızdan herhangi bir şüphemiz yok ancak yeni yönetici alımları ve bizden sonraki nesil yönetici kadrosu göz önüne alındığında, geçmiş tecrübelerimizden de ağzımızın yandığı üzere uyarı puanı verme yetkisinin sadece Adminlerde bulunmasına karar verdik.

Bu kararı almamız, yönetimin uyguladığı cezalarda tarafsız davranması ve eşitlik ilkesine göre benzer suçlara aynı cezanın verilmesi açısından gerekliydi. Acil durumlar söz konusu olduğunda üst yönetimle iletişime geçebilirsiniz. Özellikle ben günün her saati siteye müdahale edebilecek konumdayım. Önceki sistemde olduğu gibi uyarı verilmesi gereken durumlarda şikayetleri adminlerin görebilmesi için açık bırakalım, şikayet yoksa biz şikayet başlatalım ve Maxicep yönetim kültürünü bu şekilde diğer kuşaklara aktarmaya devam edelim.

• Beğen
Tepkiler: minoo, L-LumieRe, Kurtuluş40 ve 4 diğerleri

Buğra

Buğra

Admin
Önce beğeneyim şimdi okumaya başlıyorum :eller:

Buğra

Buğra

Admin
Bu özelliği kullanamadan kaldırıldı desene abi :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Hayırlısı olsun ...
Şikayetlere devam . Sorun yok .

• Beğen
Tepkiler: Buğra
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ben defalarca sözlü uyarmama rağmen konu yada bölüm düzenini bozan birkaç kişiye uyarı cezası uygulamıştım.
(Sanırım 2 ile 5 puan arası.)
Hak ettiklerini düşünüyorum. Hatta önemli olanlarda son değerlendirmeyi adminlere bırakmıştım.

Umarım böyle bir karar alınmasına ben sebep olmamışımdır.

Hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: Reşwan ve Nextman
Şehriyar

Şehriyar

Üye
Ben defalarca sözlü uyarmama rağmen konu yada bölüm düzenini bozan birkaç kişiye uyarı cezası uygulamıştım.
Hak ettiklerini düşünüyorum. Hatta önemli olanlarda son değerlendirmeyi adminlere bırakmıştım.

Hayırlı olsun.
Puanlı uyarıyı nerden verdin abi :hmmm
Bizim direk şutlama yetkimiz vardı :)
Konuya dönecek olursak zaten çok çok lazım olduğu durumlarda kullanıyorduk. Ben ne zamandır burdayım hatırlamıyorum en fazla 3 defa kullanmışımdır. Çokta gerekli değildi yani bişi farketmedi :)

• Beğen
Tepkiler: Reşwan ve Buğra
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
ilk gorduklerimden biriydi yeni sisteme gecince goruyordum ama kullanmadim ust yonetimin kullanmasi daha iyi olur bizler kullaninca haksizlik yapmis gibi algilanir diye dusunuyorum.

• Beğen
Tepkiler: Reşwan, EroL, Buğra ve 1 kişi daha
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici

Hayırlı olsun.
Yaptığın uyarılardan dolayı böyle bir karar alınmadı, yanlış anlaşılmasın kardeşim. Daha önce nasılsa yine aynı şekilde düzene devam etmeliyiz.

• Beğen
Tepkiler: Buğra, bulutsuzgece ve EroL
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
abi peki şu 1 günlük ban yetkimiz devam ediyormu ?
reklam yapan küfür yazan üyeyi şutlamak için iyi oluyordu :hmmm:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
tüh ya bilseydim keşke kullanırdım bugüne kadar :ehe

minoo

minoo

Üye
Benim 'yetkinin modlardan alındığını bildiren konu'yu okurken haberim oldu haha :D

Ama bence doğru karar olmuş bu.

• Beğen
Tepkiler: Buğra ve L-LumieRe

Üst Alt