nsekiz - CanKartaL - yaren_dede ve alici-35 | Deneme yönetici adaylarımız | Tebrikler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nsekiz - CanKartaL - yaren_dede ve alici-35 | Deneme yönetici adaylarımız | Tebrikler
yaren_dede - CanKartaL - nsekiz ve alici-35

Yönetici adaylarımıza hoşgeldiniz diyorum ve tebrik mesajlarından önce aşığadaki açıklamaları önemle okumanızı rica ediyorum.

Forum içerisinde yöneticiliğe aday düşündüğümüz, bu işi layıkı ile yapabilicek, yöneticilik vasfını hakkı ile yerine getirip manevi sorumluğu taşıyabilecek yöneticileri belirlerken (yönetim kadrosu olarak) bu konuda uzun uzun konuşup en sonki kararımız da sizleri uygun görüp bu rütbeyi taşıyabilecek üyeler arasında sizleri uygun görebildik.

Son zamanlarda akıllı telefonların yaygınlaştığı, tartışıldığı, karşılaştırıldığı ..destek ve paylaşım konularının çoğaldığı bir dönem içindeyiz ve bunu kontrol altına alabilecek, konuları düzenleyebilecek, üyeler arasındaki sorunları çözebilecek, şikayetler ile ilgilenebilecek, doğru kararlar verebilecek yönetim kadrosu ile uyum sağlayabilecek yeni arkadaşlarımızın olması gerekti malum eski yönetici arkadaşlardan aktif olamayanlar oldu artık eskisi gibi yönetimde olamayacakları için yeni adaylarımızında önünü açmak gerekti.

Son zamanlarda "Cep Telefonları Genel Destek" kategorilerinde yapılan karşılaştırmalar da, uygunsuz tartışmalar, konu dışına çıkan muhabbetler ve bazen aşırıya giderek kuralları ihlal edip olumsuz eleştiriler içine girip hakaret seviyesine girenler de oluyor bu gibi durumlarda öncelik kendi mantığınıza "forum kuralları" dahilinde uygun olanını yapmanızdır.
Kimi zaman sinirlerinize hakim olamayacağınız durumlar oluşabilir
( bu gibi konularda özellikle tarafsız davranmanız gerekmektedir) bu konuda dikkatli olmanız hem sizin hemde bizim faydamıza olacaktır her ne olursa olsun diğer üyelerden bir farkımız yok sadece değişen bir rütbemiz ve yetkilerimiz bunu çok doğru kullanmamız gerkemektedir zira kurallar bizim içinde geçerlidir.

Ayrıca yetkilerinizi aşan bir durum oluştuğunda ( ağır hakaret, imza kuralları ihlali, ikili - üçlü tartışmalar sonucu oluşan gerginlik ve hakaret seviyesine giren üyelerin olması, illegal paylaşım reklam vs bu tip durumlarda şikayetleri açık bırakırsını ve yapmanız gereken işlem varsa yaparsınız ( konu çöpe taşıma / mesaj silme, mesaj edileme, mesaj yada konuyu denetime alma, yapılan işlemlerde sebep belirtme gibi.. bunları kısa süre içinde çözeceğinize inanıyoruz.
Daha önceleri ! Şikayet sistemini kullanarak bu tip benzer konularda yardımcı olmuştunuz artık bu sorunları kendiniz çözümleyip bu sorunların üstesinden gelebilirsiniz, ilk etapda takıldığınız yerler olabilir kararsız kaldığınız yerlerde her zaman yanınızdayız.

Uzun uzun açıklamalar her ne kadar zormuş gibi gözüksede belli bir süre sonra insan alışıyor ve bakıyorsun ki herşey çok güzel yürüyor yönetim eylemleri daha rahat oluyor, zaten ilerleyen zamanlarda bunun farkına varacaksınız.

"Deneme Yöneticisi" sürecinin zorunluluğu; forum içinde yönetim eylemlerini bir nevi kavramak, test sürecini tamamlamak yönetime alışmak için ön görülmüş rütbedir ve asıl olan rütbeye göre bir kaç kısıtlama vardır, moderator olduktan sonrada yetkileriniz test yöneticiliğine göre artacak ve forumda daha fazla söz sahibi ve yetkiniz oluşacak. Dileriz bu süreç çabuk geçer ve yönetim eylemlerini tez zamanda kavrayıp asıl olan moderator rübesine geçersiniz size güveniyoruz arkadaşlar.
İlgili olduğunuz bölümlerin yetkileri atandı ve bununla bereber test sürecinde alışmanız için Yönetici TEST Alanı olarak ayırdığımız bölüm içinde yetkileriniz bulunmakta dilediğiniz kadar sil, yapıştır, taşı, kilitle vs uygulayabilirsiniz takıldığınız her ne olursa olsun hiç çekinmeden tüm yönetici arkadaşlarımıza sorabilirsiniz, ister bu konuda, ister özelden, isterseniz
Yönetici TEST Alanında her zaman yanındayız :)

Ayrıca Praetor adminimizin genel olarak yaptığı bu açıklamalarıda mutlaka dikkate almanız gerekiyor ;

Praetor

Öncelikle bilmeni isterim ki deneme yöneticisi olan arkadaşlarımızdan üyeliğe dönen de oldu aramıza katılan da oldu. Be nedenle bundan sonraki sürecin ne olacağını sen bize göstereceksin :)
Daha önceki deneyimlerinden de biliyor olmalısın hangi konuların çöpe alınması hangilerinin kilitlenmesini ve tabii ki hangi mesajların silinmesi gerektiğini.
Ancak ben site politikamız olarak belli başlı olarak şunları hatırlatayım sana:
Öncelikle tıklanma sayısı fazla olan (1000'in üzerinde) konuları çok zorunda kalmadıkça çöpe almıyoruz. Ne yapıyoruz? Kilitliyoruz. Zira çok tıklanma sayısı alan konunun muhakkak etiketleri de vardır. Ve bu etiketler sayesinde sitemize yeni kişiler geliyorlar. Ve yeni gelenlerin bir başka konuyu görmesi ve sitemize üye olması çok daha kolay oluyor. Elbette bu kişiler ileride aktif de olabilirler. 2.000.000'un üzerinde üyesi olan forumumuz için bu olasılık hiç de azımsanmayacak durumda.

Bir diğer önemli husus konuları kilitlerken ve üyelerin mesajlarını silerken muhakkak SEBEP belirtiyoruz. Çünkü bir üye olarak benim hakkım, emek harcayıp yazdığım, açtığım konuda neden işlem yapıldığını bilmek. Tabii zorunda kalmadıkça üyelerin iradelerine müdahale etmemek en iyisi. Ancak elbette forum kuralları var ortada :) Burada bir diğer zorunlu husus: BİZLER FORUM KURALLARINI EN İYİ BİLEN KİŞİLER OLMAK ZORUNDAYIZ. O nedenle bir iki kere baştan sona forum kurallarımızı okuman yararına olacaktır.

Son olarak da şikayetlere değineyim.
Senin görev alanınla ilgili bir şikayet geldiğinde sağ üstte sana bildirim olarak görünür.
Örneğin bir üye küfür etmiş olsun.
Bir diğer üye de şikayet etmiş olsun.

Şikayet sistemine gireceksin, ilgili linke tıklayıp şikayet edilen mesajı göreceksin. Baktın ki küfür.
O halde yapman gereken küfür içeren mesajı sebep belirterek (Küfür) silmendir. Ama daha önemlisi şikayet inceleniyoru seçip ne yaptığını üyeye bildirmen ancak ASLA şikayeti kapatmamandır. Zira sen kapatırsan ben göremem ve üyeyi kalıcı olarak yasaklayamam :)
Ya da hafif hakaret vardır mesela, yine siler, yaptığını yazar ve mutlaka açık bırakırsın ki adminler ceza verebilsin.
Ancak mesela üye "konuyla alakasız mesaj" yazdı ise, yine sebep belirterek silip sonrasında ne yaptığını yazarak şikayeti kapatabilirsin. Zira ceza gerekmiyordur bu durumda.

Onun haricinde bu bölüm deneme yöneticilerine özel. Artık bir sorunun-şikayetin-tavsiyen-fikrin olduğunda site hakkında bölümüne konu açmana gerek yok. Buraya açabilirsin. Bizler de tartışır ona göre hareket ederiz.
Artık üye olmadığından buna uygun olarak davranman hepimizin senden beklediği bir husus :)
Ve elbette takıldığın her şeyi bana ve diğer yönetici arkadaşlarına sorman senin yararına olacaktır.

Tebrikler ve başarılar.

Tebrik eder ve başarılarınızın devamını dilerim.
Kolay gelsin

• Beğen
Tepkiler: alici-35 ve ANIL

ANIL

ANIL

Admin
Beni bu göreve layık gören tüm Maxicep ailesine teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlerin yardımlarıyla testi geçip moderatör olarak uzun yıllar boyunca Maxicep gibi -alternatifi olmayan- bir siteye hizmet vermek isterim. CanKartaL, yaren_dede ve alici-35 arkadaşımıda tebrik ederim. Teşekkürler MaxiCep :)

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
EroL

EroL

Emekli Yönetici
Hepinizi tebrik ediyorum. Aramıza hoşgeldiniz. Reşwan gerekli tüm açıklamaları yapmış ancak yukarıda Ata'nın yazmış olduğu açıklamayı ve link olarak verilen konuları sakin kafayla okumanızı önemle vurgulamak istiyorum. Soru sormaktan asla çekinmeyin, çok basit bir problem gibi görünse de her zaman aklınıza takılanları bana yada diğer yönetici arkadaşlara sorabilirsiniz.
İyi çalışmalar.

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede, CanKartaL, Dede ve 1 kişi daha
Tuba

Tuba

Üye
Hepinizi tebrik ediyor ve başarılar diliyorum...Yardım almak isterseniz her zaman için yardım ederim :)

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede, alici-35, CanKartaL ve 1 kişi daha
Şehriyar

Şehriyar

Üye
Hayırlı olsun, hoşgeldiniz

• Beğen
Tepkiler: alici-35, CanKartaL ve ANIL
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun arkadaşlar:alkis başarılar

• Beğen
Tepkiler: alici-35, CanKartaL ve ANIL
KayraBey

KayraBey

Üye
Hayırlı olsun arkadaşlar.Hoşgeldiniz.

• Beğen
Tepkiler: alici-35, ANIL ve CanKartaL
yaren_dede

yaren_dede

Üye
Beni bu göreve layık gören tüm
Maxicep ailesine teşekkürlerimi
sunuyorum.
Umarım sizlerinde desteğiyle test sürecini sorunsuz aşarım arkadaşlar,
aslında uzun bir konuşma olsun istiyordum ama malesef yapamıyacam ilk paragrafı bile kopyala yapıştır yaptım :P:
CanKartaL, nsekiz ve alici-35 arkadaşımıda
tebrik ederim. Teşekkürler MaxiCep :)

• Beğen
Tepkiler: alici-35, CanKartaL, ANIL ve 1 kişi daha
Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Hayirli olsun arkadaslar, umarim hep beraber test surecini basariyla geceriz.

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hayirli olsun arkadaşlar allah utandirmasin. Yardim gerektiginde cekinmeden danişabilirsiniz. Sorunsuz bir test donemi gecirip yonetici olmaniz dilegiyle hoşgeldiniz:)

• Beğen
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Güzel dilekleriniz ve desteğiniz için şimdiden teşekkürler :) Diğer arkadaşları da tebrik ediyorum :)

• Beğen
Tepkiler: ANIL
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Dostlar her birinizi tebrik ediyorum yardım ve desteklerinizi hep taktir etmisimdir aynı güzellik ve sakinlik devam etmenizi temenni ediyor basarilarinizin devamını diliyorum.

Tebrikler

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL, ANIL ve alici-35

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Hepinizi tebrik ediyorum.Hayırlı uğurlu olsun.Dileğim,iyi bir yönetici adayı olup zamanla bizim bulunduğumuz yere girebilmeniz tam anlamıyla yönetici olabilmeniz.
Başarılar,Allah kolaylık versin.

• Beğen
Tepkiler: ANIL ve alici-35
alici-35

alici-35

Üye
Beni bu göreve layık gören tüm Maxicep ailesine teşekkürlerimi sunuyorum.Umarım beni seçen arkadaşları mahçup etmem.CanKartaL, yaren_dede ve nsekiz arkadaşlarımıda tebrik ederim herkese başarılar ve iyi formlar.Teşekkürler MaxiCep Ailesi:alkis

• Beğen
Tepkiler: Dede ve ANIL

Revengeful

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun, kolay gelsin.

• Beğen
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Hepinizi tebrik ediyorum arkadaşlar.

• Beğen
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Başarılar . Allah utandırmasin arkadaşlar .:)

• Beğen
xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun arkadaşlar.

• Beğen
Ozan

Ozan

Admin
Hayırlı olsun arkadaslarım, daha iyi bir maxicep için her türlü çalışmayı yapacağınızdan eminim.

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede, CanKartaL ve ANIL
Tuba

Tuba

Üye
arkadaşlar çöpe taşıdığınız konuya iz bırakmanıza gerek yok..yönlendirmeyi kaldırdım...
bir modun onayladığı konuyu diğer onaylayan modun aktifliği varsa kendisinin ilgilenmesi daha doğrudur bilginize...

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt