genel mesajdı dikkat edilmesi içinBilgi için teşekkürler, ben çöpe taşırken iz bıraktığımı hatırlamıyorum dikkat ederiz yinede![]()

genel mesajdı dikkat edilmesi için![]()
Konuyu ben taşımıştım. 1 saatliğine de iz bırakmıştım. Onay kısmına da aceleden dikkat etmemişim
Vel hasıl mesaj yerine ulaştı![]()

Konuyu ben taşımıştım. 1 saatliğine de iz bırakmıştım. Onay kısmına da aceleden dikkat etmemişim
Vel hasıl mesaj yerine ulaştı![]()

hiç ortalarda yoktu tamamdır...pm 'lerime de cevap vermedi....alici_35 aktiflik konusunda yeterli olamadığından yönetime de dahil olamamıştır, bu durumda ilerleme kaydedememiş olduğundan kendisi ile görüşmem sonucu uygun görülüp rütbesi alınmıştır.
alici_35 aktiflik konusunda yeterli olamadığından yönetime de dahil olamamıştır, bu durumda ilerleme kaydedememiş olduğundan kendisi ile görüşmem sonucu uygun görülüp rütbesi alınmıştır.

aynen korktum valla
Açıkcası bu mesajdan sonra kendi adıma korkmaya başladım![]()

Korkmaya gerek yok arkadaslar. Aktiflik konusunda bazen problemler yasanabiliyor. Ben 2005'te uye olmama ragmen is hayati-istanbul derken yurtdisina geldigimde bos zaman bulunca aktiflesebilmistim. Fakat su siralar teknolojik dengesizliklerden oturu sikintilar yasadigim icin Forumumuza ayirmak istedigim sureyi dengeli olarak kullanamiyorum. Ben bile bana verilen rutbeyi bu nedenden oturu iade etmeyi bile dusundum.
Bence onemli olan forumda bulunabilmek, paylasabilmek ve yardimlasabilmek. Rutbe sadece teferruat...
Asil olan kalbimizdeki MaxiCep sevgisi![]()

aynen o durumdayım abi
Kesinlikle ben de böyle düşünüyorum abi. Şahsen rütbem olmadan da elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyordum, şu saatten sonra rütbem alındı diye de yardım etmeyi kesecek değilim. Önceden sadece üyelere yardımcı olabiliyordum şimdi ise elimden geldiğince yönetimimize de yardımcı olmaya çalışıyorum, fark bu![]()
tam destek yardım ve elimden geldiğince yönetim 
KatılıyorumKorkmaya gerek yok arkadaslar. Aktiflik konusunda bazen problemler yasanabiliyor. Ben 2005'te uye olmama ragmen is hayati-istanbul derken yurtdisina geldigimde bos zaman bulunca aktiflesebilmistim. Fakat su siralar teknolojik dengesizliklerden oturu sikintilar yasadigim icin Forumumuza ayirmak istedigim sureyi dengeli olarak kullanamiyorum. Ben bile bana verilen rutbeyi bu nedenden oturu iade etmeyi bile dusundum.
Bence onemli olan forumda bulunabilmek, paylasabilmek ve yardimlasabilmek. Rutbe sadece teferruat...
Asil olan kalbimizdeki MaxiCep sevgisi![]()

Kapanmış şikayetlere göz atarken buldum, çok hızlıyımŞikayetlerde bi azalma oldu okulların açılması etkiledi galiba.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
aktifliğinizi beğeniyorum anıl bey