SALVADORE
Üye
maxicepde yaprak dökümü niçin oluyor
2006 yılının başlangıcında cepix arkadaşımla bir tartışmaya girmişdim cepix arkadaşımız fb li ben gs lıyım tabiki spor konusunda tartışdık ve van hoijdonk arkadaşda salvadore sen banlanacaksın dedi ve bir gün sonra bir hafta banlandım cepix de 3 gün banlandı (van hoijdonk fb lidir) eşit şekilde ceza vereceklerine taraflı yönetim gösterdiler tarafsızsan eşit ceza verirsin van hoijdonk her seferinde tarafsız oldugunu dile getirir.bir üye arkadaş yönetime karşı yada bir arkadaşa karşı hatası varsa pm yoluyla uyarılır ama bir iki yönetici arkadaş ne yapıyor hemen cevap yazıyor banlanacaksın yanlış bir tutum.ben bir iş verenim ve 13 tane çalışanım var elemanım hata yaptıgı zaman diger elemanların yanında hatasını yüzüne vurmuyorum müsait bir ortamda hatasını söylüyorum dogru olanda budur.şimdi bu yazdıklarıma ne cevaplar gelecek bakalım ya silinir yada kilitlenir.şunuda söylemeden geçemeyecegim bir konuda biraz ileri gitmişdim ve haberci yani ismini yanlış hatırlamıyorsam muzaffer abim beni pm yoluyla uyardı ve yazdıgım yazıyı hemen düzettim dogrusu budur ben maxicepi çok seviyorum ve üye oldugum tek sitedir 2005 yılındaki maxicep degil ama eskiye getirmekde siz yönetimin elinde üyeleri kırmadan maxicep eski haline gelir yapacagınız haraket muzaffer abimizin yaptıgı gibi hata yapan üyeye pm atarak maxicepden ayrılan arkadaşlara sesleniyorum tekrar geri gelin.ben hiç kimseye düşman degilim olamamda tartışma her yerde olur ama bu tartışmayı fazla uzatmamak gerekir herkese iyi yazışmalar

neyse...