maxicepde yaprak dökümü niçin oluyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SALVADORE

SALVADORE

Üye
    Konu Sahibi
maxicepde yaprak dökümü niçin oluyor
2006 yılının başlangıcında cepix arkadaşımla bir tartışmaya girmişdim cepix arkadaşımız fb li ben gs lıyım tabiki spor konusunda tartışdık ve van hoijdonk arkadaşda salvadore sen banlanacaksın dedi ve bir gün sonra bir hafta banlandım cepix de 3 gün banlandı (van hoijdonk fb lidir) eşit şekilde ceza vereceklerine taraflı yönetim gösterdiler tarafsızsan eşit ceza verirsin van hoijdonk her seferinde tarafsız oldugunu dile getirir.bir üye arkadaş yönetime karşı yada bir arkadaşa karşı hatası varsa pm yoluyla uyarılır ama bir iki yönetici arkadaş ne yapıyor hemen cevap yazıyor banlanacaksın yanlış bir tutum.ben bir iş verenim ve 13 tane çalışanım var elemanım hata yaptıgı zaman diger elemanların yanında hatasını yüzüne vurmuyorum müsait bir ortamda hatasını söylüyorum dogru olanda budur.şimdi bu yazdıklarıma ne cevaplar gelecek bakalım ya silinir yada kilitlenir.şunuda söylemeden geçemeyecegim bir konuda biraz ileri gitmişdim ve haberci yani ismini yanlış hatırlamıyorsam muzaffer abim beni pm yoluyla uyardı ve yazdıgım yazıyı hemen düzettim dogrusu budur ben maxicepi çok seviyorum ve üye oldugum tek sitedir 2005 yılındaki maxicep degil ama eskiye getirmekde siz yönetimin elinde üyeleri kırmadan maxicep eski haline gelir yapacagınız haraket muzaffer abimizin yaptıgı gibi hata yapan üyeye pm atarak maxicepden ayrılan arkadaşlara sesleniyorum tekrar geri gelin.ben hiç kimseye düşman degilim olamamda tartışma her yerde olur ama bu tartışmayı fazla uzatmamak gerekir herkese iyi yazışmalar:)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
İyi geceler.

Öncelikle Muzaffer Abi değil babam kadar sevdiğim site dışında da görüştüğüm insanın adı Necmettin Abidir. ;)

Hangi tartışma ve ne zaman oldu onu bile hatırlamıyorum zaten şuanda hatırlayacak konumda değilim. Üzerinden çok zaman geçmiş. Az çok ceza sisteminden bahsedeyim. Ben şimdi burada size Salvadore banlanacaksın dersem hemen ceza almazsın seni 10 gün uzaklaştıracam diyemem böyle bir yetkim yok ve kimsenin yok böyle bir yetkisi.

Cezalar yönetimde görüşülür uygun karar alındıktan sonra kimin ne kadar hatalı olduğu belirlendikten sonra ORTAK KARAR SONUCUNDA ne kadar ceza alacağınız belirlenir. Benim şahsi görüşümde etkilidir ama tüm yönetimdeki arkadaşların ortak kararı önemlidir.

2 Kişi tartışıyor diye herkese eşit ceza verilecek değildir. Birisi daha fazla ileri gitmiştir daha fazla ceza alır. Herkes ektiğini biçer kısacası. Pm yoluyla uyarıyı gerektirecek durumlar vardır direk ceza verilmesi gereken durumlar vardır. Herşey pm ile bildirilmez, bildirilemez.

Bu arada tarafsız olduğumu dile getiriyormuşum öyle demişsiniz kimseyle tartışmak istemem ama şunuda belirtmek isterim taraflı yönetim göstersem bu sitenin açıldığı günden bu yana görevimde kalamazdım heralde. (7 Aralık 2004). Sonuçta bu site babamın malı değil, patronun oğlu değilim. Bir yanlışımız varsa üst merciilere bildirilir ve gereken yapılır eğer hatalı bir davranış biçimi varsa ortada.

Bir, iki yönetici arkadaş demişsiniz. Doğrudur 1-2 yönetici arkadaş böyle diyebilir ama samimi tutumlarından dolayı konu içerisinde belirtir. Kısa bir örnek vereyim yakın zamandan. Yöneticilerden ben ve Gökhan her zaman site içerisinde faal olarak bulunmuşuzdur. Dolayısıyla ister istemez üyelere karşı sıcak tavırlar sergilemişsizdir haklısınızdır. Ama genel olarak foruma katılınca heryerde sert yönetici tavrını göstermemiz gerekmez diye düşünüyorum. Zaten öyle olsa burası yaşanmayacak biryer olurdu kesinlikle.

Ama bu tavrımız yanlışsa bizde uzaktan izleriz olan biteni birşey gördüğümüzde de cezasını veririz kimseyi tanımadan dinlemeden. Ama bu benim yapıma aykırı bir durum. Her zaman site içerisinde kim olursa olsun sıcak ilişkiler kurmayı güzel dostluklar edinmesi amaçladığım için sürekli aktif bulundum ve böylede devam edecem. Yöneticilik pek sorun değil sonuçta kimse burada maaş almıyor bunu içlerinden geldiği ve sevdikleri için yapıyorlar.

Neyse şuan için daha fazla yazamayacağım Mat2 Çalışmaya devam etmem gerekiyor.

İyi Geceler. :spr

irun

irun

Üye
Yaprak dökümünün en temel nedeni yaşanan gereksiz tartışmalar.. hatta bu başlık altına yazılanlar bile yeni tartışmalara sebep olabilir..

Tartışma her ortamda olabilir ama dozunu bilmek lazım. maxide daha önceleride çok tartışmaya şahit oldum. hatta bazısında istemeyerek yer aldım. ama hiç bi dönemde şu son günlerde yaşananlar kadar belden aşağı vurulmamıştı..

Tek çözüm; herkes daha anlayışlı, daha medeni, daha tahammüllü olacak.. bunun başka yolu yok. olmassakda bilelim ki bundan başka Maxicep yok..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Birde şöyle bir durum var.

Elbet siteye yeni gelenler, siteden ayrılanlar olacaktır. Asla gidene neden gidiyorsun kal veya gelene aman gel bizim siteye diyecek halimiz yok. Gelene ve gidene her zaman kapımız açıktır. Gidene veya gelene yalvaracak değiliz. Bu site yaklaşık 3 senedir açık ve sürekli böyle dönemler olmuştur daha önceleride gidenler oldu kim hatırlıyor? Onlar gitti yenileri geldi yeri doldu. Bu her forumda her sitede olan durumlardır normal karşılanmalıdır...

Derse ara verdimde bakayım dedim konuya :)

kurt bey

kurt bey

Üye
valla dediğiniz gibi çok üye gelir çok üye gider. ama gidenler sitenin aktif üyeleri olunca tabiki üzücü oluyo. istatistiklere göre bissürü üyemiz var. ama katılımcılara bakarsanız 15- 20 üye. maxicep adına üzücü tabiki ama yapacak bişiyok kalan sağlar bizimdir :)

POWER

POWER

Üye
Kurtoglu zaten hepimizi üzende SALVADORA bu konuyu açtıranda bu durum üye çok ama aktif üye çok az gidenlerde aktif üyeler ama biz hala burdayız ve hep burda olacağız değil mi?Ben 2005ten beri üyeyim paylaşacak cok şeyim var(program,oyun,fikir vb) ama yaşadığım sağlık sorunları bunu engelledi şimdi iileşmek üzereyim az kaldı paylaşımlarım işe yarayacaktır eminim ama biraz zaman lazım hem belirteyim bilgisayar öğretmenliği okuyorum yani bekleyin geliyorum...

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Salvadore o gün yanlış hatırlamıyorsam büyük bir derbi maçı vardı,onun üzerine bir kaç kişi ile tartışmıştık,konuşmuşduk.O noktadan sonra ileriye gidenler oldu,olmadı..Baktım yazdıklarım artık genel olarak formu etkiliyor
yazdıklarımı editledim,ve tekrar post yazmama kararı aldım..Sizin şimdi dediğiniz
eşitlik yok,ayrım-kayrım var . Burda sizin değeriniz ne ise benimde değerim odur.ben burda admin değilim,bu sitenin kurucularından değilim.O an ben yöneticide değildim.Bu kararlar tek kişi ile alınıp - verilmiyor .
Sizde 10 kişi - 15 kişinin idari sorumluluğunu yükleniyorsunuz tek başınıza karar almıyorsunuz heralde müdüre sorulur,şefe sorulur v.s ona göre ortak karar alınır.her ne ise benim burda demek istiyecegim şudur ki orda herhangi torpil,taraf tutma v.s olmadı,eğer ki olsaydı ben ceza almazdım ;)
Ayrıca bu olayın aradan geçeli sene gibi bi zaman oldu,benim şuan ne size nede van_hoijdonka karşı bir kinim var..Forum ortamında bu tür atışmaların olmasıda normal karşılanır . Diyecegim şudur ki ortada kavga / dövüş yok :)
Eğer farkında olmadan da kalbini kırdı isem Özür Dilerim ;)

SuPeRioR

SuPeRioR

Üye
van hoijdonk genaraldin albay olmuşsun rütbeni sökmüşler :)

Exalans

Exalans

Üye
bende site içinde jewel ile atışmıştım daha sonra pm yoluyla özür dilem oda anlayışla karşıladı karşılıklı barıştık ama başka bi sebepten o banlandı benim alakam yoktu bence hiç bişeyi dallandırmanın anlamı yok site içinde nede olsa yüzyüze bakıyoruz

a21a

a21a

Emekli Yönetici
van hoijdonk genaraldin albay olmuşsun rütbeni sökmüşler :)

İyi bir yönetim için, en iyisini yapmak için yönetimce oturup tartışıyoruz ve karar alıyoruz.. daha aktif bir yönetim için ben ve van arkadaşımıza admin yetkisi verilmişti. fakat çok şık durmadığı kanaatine vardık.. bir admin olmalı diye.. bunu biz istedik.. :)

Mod görünülsede yetkiler co admin düzeyindedir.. her şey daha iyi bir maxicep için.:spr

SALVADORE

SALVADORE

Üye
    Konu Sahibi
cepix arkadaşım olsun van hoijdonk arkadaşım olsun ben hiç kimseye kırgın degilim zaten olamam bile power arkadaşımın dedigi gibi aktif üyeler gidince insan ister istemez üzülüyor irun arkadaşımda belirtmiş zaten başka maxicep yok her kese iyi yazışmalar arkadaşlar.:)

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Arkadaşlık ortamı budur hepde böyle olmalı ..

Daha iyi bir MaxiCep İçin yola tam gaz devam ..

POWER

POWER

Üye
Maxicep daima yaşıyacaktır herkese güveniyorum deilmi arkadaşlar!!!!Size sesleniyorum biz daima burada olacağız bu site dahada büyüyecek ve aramıza nice üyeler katılacak...

Honda-VTI

Honda-VTI

Üye
İnşallah tek temennimiz yeni arkadaşlar ve yeni dostlar kazanmak:spr

Caine

Caine

Üye
selamlar :) umarım herkes iyidir. takılıyordum gece gece ve bi selam yolliyim dedim. ne alaka şimdi diyeceksiniz ama napayım yaw içimden geldi :))
cümleten allah rahatlıklar versin...

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
neden ben eski tadı alamıyorum!!.. :( neyse...

Salihyet

Salihyet

Üye
Yorum yapmaya gerek yok diye düşünüyorum ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt