Maxicep Farkı (Okuyunda Sonra Diğer Siteleri Savunun)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.BlueTR

.BlueTR

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep Farkı (Okuyunda Sonra Diğer Siteleri Savunun)
dh forum bilirsiniz orada konuyu yanlış yere açarsınız,konu hortlatırsınız ya 15gün bölüm uzaklaştırması yada 15gün(bazen 4gün) ban yersiniz.
Maxicepte Durum:
konu hortlatırsınız en fazla mesajınız silinir,uyarı puanı alırsınız.
yanlış yere konu açarsınız,taşınır.
birde 99dan beri forum olacaklar.daha moderatörlerin birşey yapmadığı,işlerin admine kaldığı veadmininde direk silipte ceza verdikleri bir 99dan beri gelen kaliteli(!)forum.
amacım kesinlikle tartışma çıkarmak değildir.sadece buranın kalitesini göstermektir.

• Beğen
Tepkiler: mısto61

Lord Of The Red

Lord Of The Red

Üye
cok guldurdun benı saol

codblackops2

codblackops2

Üye
çok konu hortlattığına göre senin işine geliyor bu durum :ehe
Ama dediğin gibi değil şu an ki durum.eğer tarif ettiğin gibi olsaydı forumda düzen olmazdı disiplinsizlik olurdu

- - - Eklendi - - -

hortlatma için diyorum tabii ki.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Hortlatmayı değilde forum kalitesini diyorsan MaxiCep 1 numaralı forum kalitesine sahip bu da yöneticilerin kalitesinden kaynaklanıyor.

Mesela, geçen gül bir MaxiCep moderatörü (isim vermiyorum) bana "Uyarı" diye özel mesaj attı. Özel mesajı doğal karşıladım çünkü bir yerde hata yapmış olabilirim insanlık hali. Özel mesajda sadece şu yazıyordu "... kelimesinin ne anlama geldiğini biliyor musun?". O kelimeyi biliyordum ama meğerki yanlış biliyormuşum. Ben "Şaşırma anlamında kullanmıştım" diye cevap attım. Karşılık olarak "Bir üye senin yazdığın ... kelimesini şikayet etmiş. Bu kelime aslında İngilizce küfür anlamındadır. Bu yüzden bu mesajımı sözel uyarı olarak kabul et." yazdı.

Buradan da anlayacağınız gibi MaxiCep'te kafadan iş yapılmıyor herşey insanlık ve saygı sınırları içerisinde yapılıyor. Bundan önce çalıştığım başka bir forumda MODERATÖR olmama rağmen beni 15 gün banlamıştı sitenin yöneticisi. Sorun yine özel mesajdan yapılan site reklamıydı. Halbuki MaxiCep'teki gibi bana sorsa "Neden böyle yaptın" açıklayacaktım ama sormak yok "Dank! ban!". İşte forum kalitesi budur :oke:

:maxicep:

• Beğen
Tepkiler: AndroidciMünir
Symbianize

Symbianize

Üye
maxicrp candir

asigsasi

asigsasi

Üye
ben her zaman diyorum maxicep teki tüm yönetim kaliteli insanlar olduğu için ve biz üyelerde burayı bi aile olarak gördüğümüz için maxicep her zaman 1 numaradır

• Beğen
Tepkiler: Dede
MrTech

MrTech

Üye
:maxicep: :maxicep: :maxicep:

• Beğen
Lord Of The Red

Lord Of The Red

Üye
maxıcep 1 numara degıldır ama ıyıdır maxıcep.

• Beğen
lolaman

lolaman

Üye
wt ise bende biliyo gibiyim :D

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
maxicep candır başkasını tanımam zaten dh in tasarımı bile kötü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt