Tüm Yöneticiler Forum Hakkında Yazdığımız Yazılarla Bağlıdır | Bu Odanın Etkin Kullanımı Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tüm Yöneticiler Forum Hakkında Yazdığımız Yazılarla Bağlıdır | Bu Odanın Etkin Kullanımı Hakkında
Bu konuda yanlış anlaşılmaya dahi mahal verecek şeyler yazılamaz arkadaşlar!..
Necmi, farkındaysan Ata bir kaç mesaj önce bir şey yazdı canım.
isim vermiyorum ? sonuçta
banane o yazıdan her yere mesaj yazmak serbest oyun bölümü burası

Öncelikle belirteyim ki benim forum yönetimi adına yazdığım bir yazıyla bağlısın Necmati. Ben forum adına, admin sıfatıyla yazarken sen forumun ortasında "banane o yazıdan" şeklinde bir çıkış yapamazsın.

Bu yazdığınla tüm forumun gözünde benim admin sıfatıyla yaptığım uyarıların bir anlamı olmadığını ifade ediyorsun. Üstelik sen bir üye değilsin!.. Yönetimdesin. Deneme bile olsa adın.

Bunu bir üye yapsa sorun olmaz. Cevabını verir geçerim. Ama sen bizlerden birisi olma yolundasın artık. Daha önemlisi üye değilsin! Rengin bu nedenle değişik.
Yönetimden olmanın gerektirdiği bir yükümlülük, senden üst rütbedeki birisinin forum hakkında yazdığı yazıyla bağlı olmaktır.
Hatta seninle aynı rütbedeki yöneticinin yazdığıyla bile bağlısın!..

Ancak tabii ki yazdıklarımızla bağlı olduğun yazdıklarımızın mutlaka doğru olduğu anlamına gelmez.
Örneğin ben yarışmalar bölümüne girsem ve yazsam ki:
Artık hiçbir yönetici hiçbir oyuna katılmayacaktır.
Bu yazı yönetimdeki herkesi bağlayacaktır.
Aksi halde,
mesela Halit gidip bu yazıya rağmen bir oyuna girerse,
bu bizim amatörlüğümüzü gösterir. Daha kendi içimizde bile tutarlı olmadığımızı...

Ama Halit ne yapar?
Gelir toplantı odamıza konu açar. Ata böyle yazmış ama neye dayanarak yazmış? Bence şu şu sebeplerden haksız vs... der.
Tartışırız.
Ve sitemizde genellikle olduğu üzere çoğunluğa göre hareket edilir. Yoksa da sebebi açıklanır.
Buna göre benim uyarım silinebilir.
Bak dikkat et, oyuna girerler demiyorum.
Önce uyarım silinir.
Yönetim olarak çelişmememiz için.

Bir diğer konu Burak'ın yasaklanması konusu.
Bu konuyu ben kapattığım konuda yönetime taşıyacağımı belirttim. Buna rağmen sen profilden gelerek bir üye gibi profilime
Yani Pinar mod dinleniyo burak baska bir konuya isim vermeden yazi yaziyo ve banlaniyo bu nasil bir celiski ?
Ben okudum dedikleriminde arkasindayim bu karmasa yakin zamanda son bulsun her seferinde boyle oluyor dogru soyleyeni dokuzbkoyden kovuyolar ben buna karsiyim karsida cikcam heleki en yakin arkadasim sozkonusu ise elimden geleni yaparim .
yazdın.
İlkine yine sükunetle cevap verdim tam anlamadın diye.
Ama ikincisinde cidden abartmışsın.

Ben bir üye gözünde MaxiCep sitesinin adminiyim.
Bir üyenin admini değilim.
Ama senin admininim.

Forum eylemleriyle ilgili olarak, benim, Ozan'ın ya da moderatör arkadaşlarımın yaptıklarıyla ilgili bir sorunun varsa bunu bu odada konu açarak tartış.
Bu odanın etkin kullanılmadığını düşünüyorum zaten.
Bu oda bu tür tartışmalar için var. Biz üyelerin gözünün önünde yapmayız tartışmalarımızı.
Pınar konusunda yapılıyor olan tartışmada olduğu gibi...

• Beğen
Tepkiler: Reşwan, minoo ve 'Şeref'

Necmati

Necmati

Üye
şöyle açıklıyım sana istersen siteden kovulan benim en yakın arkadaşım hemde haksız yere .
ben bu yazıları bir mod olarak değil en yakın arkadaşı haksızlığa uğrayan biri adına yazdım yönetimde yeni olduğum için tartışma falan burda konuşulurmu zaten bilmiyodum yeni öğrendim ama yinede bu duyguları bir mod olarak değil en yakın arkadaşı ban yemiş biri olarak bilin.

minoo

minoo

Üye
şöyle açıklıyım sana istersen siteden kovulan benim en yakın arkadaşım hemde haksız yere .
ben bu yazıları bir mod olarak değil en yakın arkadaşı haksızlığa uğrayan biri adına yazdım yönetimde yeni olduğum için tartışma falan burda konuşulurmu zaten bilmiyodum yeni öğrendim ama yinede bu duyguları bir mod olarak değil en yakın arkadaşı ban yemiş biri olarak bilin.

Haksız yere? Bunun tartışmasını BİR KEZ DAHA yapmak istemiyorum Necmi. Ama sen konulara yazdığın mesajlarda yönetici kimliğini taşıyorsun. Sana ''neden msnde böyle dedin'' diyen yok. Forum dışına karışamayız. Ama o konuda resmen ADMİNİ yok saydın. Banane o yazıdan ne demek yahu.

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Necmi'yi anlayışla karşılıyorum.Bu konuda zaten bizler bir yere kadar inisiyatif göstermekle mükellefiz, o sebepten bu durum burada bunun için bildirilmiş zaten sanırım.Zamanla o da profesyonelleşecek ve kararlarında,yazılarında fevrilikten kaçınacaktır diye umut ediyorum

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Ata'nın sözlerini edit'leyerek; "iki kişinin arasındaki" meselenin iki kişi arasında kalması gerektiğini bilmeden, bunu şu konuya dayanarak aktardım
"
Forumda İsim Vermeden Ona Buna Laf Atanlara Uyuz Olanlar Klübü" burak kardeşimizde bu klübe üyedir ve klübdeki ön açıklamaları herkez iyi bilir kendiside çok iyi bilir.

forumun orasında burasında konu açmak-mesaj yazmak gibi yollarla,
bunu bu satten sonra bizim hiç yapmamamız gerekir.
dokundurma - iğneleme - laf sokma gibi eylemlere
girişmek üyeler için normal ama bizler bu gibi davranışlar sergilersek yakışı kalmaz. necmi arkadaşımız da artık olayın farkına varmıştır fazla kırıcı olmadan olayın detaylarını bende bu şekilde anlatayım dedim. Hatalar düzeltilmek içindir, daha fazla körükleyip arttırmak olmaz. Benimde bir sorunum oldu bana ve diğer üyelere oğlumlu konuşan bir üye ile sıkıntım oldu ancak çözümlemeyi ata nın görüşleri ve yardımı alarak hallettim. Kendimde yapabilirdim öm den atışıp dururduk o bana ben ona, hatta açtığı konuda yazdığı mesajı bende silebilirdim, ama yapmadım ataya bırakdım çünkü çocuk özeldeki oğlumlu konuşmadan sonra konudaki yazdığı mesajı örnek gösteriyor ,silersem kişisel olarak görecek önceden görmüş olsam silerdim, Burda sadece bir kişinin hatası üzerine durmadım herkez kendine bir pay alsınki "buna bende dahil" aynı sorunlar tekrar olmasın. Demem şuki olayı önce kafada çözümleyelim direk tartışmaya girersek sonu pek iyi olmuyor.

• Beğen
Tepkiler: delrico ve ' KalendeR '
Necmati

Necmati

Üye
Necmi'yi anlayışla karşılıyorum.Bu konuda zaten bizler bir yere kadar inisiyatif göstermekle mükellefiz, o sebepten bu durum burada bunun için bildirilmiş zaten sanırım.Zamanla o da profesyonelleşecek ve kararlarında,yazılarında fevrilikten kaçınacaktır diye umut ediyorum
Tesekkurler abi anladigin icin iste beni anliyan birisi.
ben zaten profosyonelim ama admini saymak gibi bisey olamaz insan sinirlenince ne yapcagini bilmiyor .
Anlayisla karsilayacak olanlar hala beni anlamiyor ilginc.

He birde Hasan abi gibi ust kalitede bir insanin yonetim cikmasi benim sinirimi 10'a katlamistir neden ve nasil ciktigini bilmiyom ama ogrenmeye caliscam insallah tahmin ettigim nedenlerden cikmamistir.

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye

Tesekkurler abi anladigin icin iste beni anliyan birisi.
ben zaten profosyonelim ama admini saymak gibi bisey olamaz insan sinirlenince ne yapcagini bilmiyor .
Anlayisla karsilayacak olanlar hala beni anlamiyor ilginc.

He birde Hasan abi gibi ust kalitede bir insanin yonetim cikmasi benim sinirimi 10'a katlamistir neden ve nasil ciktigini bilmiyom ama ogrenmeye caliscam insallah tahmin ettigim nedenlerden cikmamistir.
Hasan'ın siteye gösterdiği ilgiyi,performansı,ayırdığı zamanı biliyorsun zaten Necmi.Kendi kariyer hayatı,özel hayatı,aktiviteleri derken siteye vakti kalmadı pek.Artık zaten kendi siteleriyle de ilgileniyor.Kafanı bulandırma sen şimdi bununla

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Admini saymak gibi bir şey olamaz yazıyor da :D Bilinç altından gelmese bari...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Admini saymak gibi bir şey mi olamaz
admini saymamak gibi bir şey mi olamaz?..

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ya yazdığını anlamıyorsun,
ya da beni ve Ozan'ı saymadığını söylüyorsun.

Tavırların ilgi çekici Necmati...

Necmati

Necmati

Üye
Ya yazdığını anlamıyorsun,
ya da beni ve Ozan'ı saymadığını söylüyorsun.

Tavırların ilgi çekici Necmati...
gayet açıklayıcıyım ben.

Tavırlarımı benim nasıl biri olduğumu herkes bilir .
bu şekilde ilgi çekmeyi sevmem ama işte.

ben gayet açıklıyıcı konuştuğum halde dediğim herşeyi tersliyosun.

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye

.
Necmi'nin admin saymak gibi bir şey olamaz cümlesinden sonra gelen cümle (kalın harflerle belli zaten ) durumunun açıklayıcısı aslında.Cümleyi devrik halinden kurtarıp kurallı hale getirir ve biraz da kurguyu düzeltirsek söylemek istediği tam olarak şu oluyor sanırım:
Ben zaten profesyonelim,insan sinirlenince ne yapacağını bilmiyor işte,bu yüzden böyle bir durumda admin saymak gibi bir şey düşünmedim.Beni anlayışla karşılayın ; çünkü söz konusu benim yakın arkadaşımın banlanmasıydı.
Doğru muyuz Necmi ?:hmmm

• Beğen
Tepkiler: Necmati
Necmati

Necmati

Üye

Necmi'nin admin saymak gibi bir şey olamaz cümlesinden sonra gelen cümle (kalın harflerle belli zaten ) durumunun açıklayıcısı aslında.Cümleyi devrik halinden kurtarıp kurallı hale getirir ve biraz da kurguyu düzeltirsek söylemek istediği tam olarak şu oluyor sanırım:
Ben zaten profesyonelim,insan sinirlenince ne yapacağını bilmiyor işte,bu yüzden böyle bir durumda admin saymak gibi bir şey düşünmedim.Beni anlayışla karşılayın ; çünkü söz konusu benim yakın arkadaşımın banlanmasıydı.
Doğru muyuz Necmi ?:hmmm
Doğru abi iste sen anlayabiliyosun beni .
birde banlanmasi demiyelimde haksiz yere Ban'lanmasi

----------Eklendi @ 08:05:30 ---------- Yazıldı @ 08:05:15 ----------

Necmi'nin admin saymak gibi bir þey olamaz cümlesinden sonra gelen cümle (kalýn harflerle belli zaten ) durumunun açýklayýcýsý aslýnda.Cümleyi devrik halinden kurtarýp kurallý hale getirir ve biraz da kurguyu düzeltirsek söylemek istediði tam olarak þu oluyor sanýrým:
Ben zaten profesyonelim,insan sinirlenince ne yapacaðýný bilmiyor iþte,bu yüzden böyle bir durumda admin saymak gibi bir þey düþünmedim.Beni anlayýþla karþýlayýn ; çünkü söz konusu benim yakýn arkadaþýmýn banlanmasýydý.
Doðru muyuz Necmi ?:hmmm
Doğru abi iste sen anlayabiliyosun beni .
birde banlanmasi demiyelimde haksiz yere Ban'lanmasi

haltie

haltie

Üye
Necmi kendini haklı görebilirsin ama bu tarz bir olay başına geldiğinde sana hakaret vs yapıldığında böyle düşünmezsin emin ol kardeşim.Burak hata yapmıştır banlanmıştır.Eğer profesyonelim diyorsan sadece burası için değil reel hayat içinde geçerli mantığınla duygularını aynı anda harekete geçirmemelisin.Senin mod olman için sana güvenen seni destekleyen insanlar oldu.Seninle sorunum olmadığını seni sevdiğimide biliyorsun sana abi olarak tavsiyem bu tavrını değiştirmen.

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref' ve minoo
Necmati

Necmati

Üye
Necmi kendini haklı görebilirsin ama bu tarz bir olay başına geldiğinde sana hakaret vs yapıldığında böyle düşünmezsin emin ol kardeşim.Burak hata yapmıştır banlanmıştır.Eğer profesyonelim diyorsan sadece burası için değil reel hayat içinde geçerli mantığınla duygularını aynı anda harekete geçirmemelisin.Senin mod olman için sana güvenen seni destekleyen insanlar oldu.Seninle sorunum olmadığını seni sevdiğimide biliyorsun sana abi olarak tavsiyem bu tavrını değiştirmen.
abi size karşı bir tavrım yok olamazda diyorum işte o anki sinir ve kin kendimi kaybetmeme neden oldu .
Tabiki tavrımı değiştircem sende bilirsin beni ben her zaman benden büyükleri saymamazlık etmem etmicemde.

• Beğen
Tepkiler: ' KalendeR ' ve Mehmet
haltie

haltie

Üye
Seni tanıdığım için yorum yaptım kardeşim zaten.sinir ve kine gerek yok kimsede kötü niyet yok.:)

• Beğen
Tepkiler: Necmati
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt