Tüm Yöneticiler Forum Hakkında Yazdığımız Yazılarla Bağlıdır | Bu Odanın Etkin Kullanımı Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin

He birde Hasan abi gibi ust kalitede bir insanin yonetim cikmasi benim sinirimi 10'a katlamistir neden ve nasil ciktigini bilmiyom ama ogrenmeye caliscam insallah tahmin ettigim nedenlerden cikmamistir.
Hasanın yönetimden çıkması ile kimsenin bir alakası olamaz, olmamalı da. Sinir yapacak bir durum yok herkesin özel bir hayatı var ve bazı şeyleri hayatına göre planlamalı, biz de üzüldük ama sinirlenmedik, baska nedenlerden dolayı çıkmadı çıkmazdı da ..

Ayrıca necmati ne olursa olsun bu kadar sert tavı sergilemen hos degil buradaki diğer mesajlara bakarsak söyleyebilecegim bu

• Beğen
Tepkiler: minoo

Necmati

Necmati

Üye

Hasanın yönetimden çıkması ile kimsenin bir alakası olamaz, olmamalı da. Sinir yapacak bir durum yok herkesin özel bir hayatı var ve bazı şeyleri hayatına göre planlamalı, biz de üzüldük ama sinirlenmedik, baska nedenlerden dolayı çıkmadı çıkmazdı da ..

Ayrıca necmati ne olursa olsun bu kadar sert tavı sergilemen hos degil buradaki diğer mesajlara bakarsak söyleyebilecegim bu
bana ozel hayat gibi gelmedi ama neyse.
Dikkat ederim bundan sonra

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Hasan'ın neden ayrıldığını yönetim odasında konustuk tartıstık Necmı.Konumuz bu değil şimdi,sen de onunla bır konus ıstersen kafanda soru ısaretlerı kalmaz.Sen de yavaş yavaş yönetici sabrı ve soğuk kanlılığını takın bir an önce aramıza gel ; çünkü onlarca insan sana kefil oldu.Yani her tavrın yalnızca seni değil sana kefil olanları da ilgilendiriyor.Sana güveniyoruz

• Beğen
Tepkiler: Ozan ve Reşwan
delrico

delrico

Emekli Yönetici
admini saymak gibi birşey olamaz ne demek necmati:dry:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Necmicim sakin olmayi dene ... Sen yönetici vasiflarinda isen , sinirlerine hakim olman gerekiyor ... Ata da bu forumun admini olduguna göre saygiyi hak ettigine inaniyorum . Ha sorun mu var , pm denen bir olay var oradan diyeceklerini söylersin . Bu tür cikislar forumda hele bir de yönetici olunca , hic hos gözükmüyor ... Neyse uzlasmaninda saglanmasi oldukca güzel bi durum .

Ozan

Ozan

Admin
Herşeyden önce admin - mod farkından degil, her yöneticiyi seçerek aramıza aldıgımız için birbirimize saygımız olması gerekiyor yoksa ben bir admin olarak yöneticilerime de saygı duyuyorum bunun rütbeyle alakası yok

Necmati

Necmati

Üye
Tamam bana güvenenler olduğunu biliyodum ama hata oldu.
Herkesten özür dilerim.

• Beğen
Tepkiler: minoo, 'Şeref', haltie ve 1 kişi daha
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Önemli olan hata değil,bir şeyleer anlamandı Necmicim.Anladın da zaten.

• Beğen
Tepkiler: Necmati ve 'Şeref'
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt