Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu arada Anıl umarım yanlış anlamaz ama ben bu tip yarışmalarda bayrağın, Atatürk'ün bulunduğu resimlerin kabul edilmemesi taraftarıyım. Çünkü üyeler gerçek anlamda değilde duygusal anlamda oy kullanabilir. Sıradaki yarışmalarda bence bu kural olsun
arkadaşa katılıyorum bence de bu tarz resimlere hiçbi yarışmada izin verilmemeli. bişey deil fazla oy da almazsa bu arkadaşlar bu sefer insanların milliyetçiliğinden şüphe edecek herkes
arkadaşa katılıyorum bence de bu tarz resimlere hiçbi yarışmada izin verilmemeli. bişey deil fazla oy da almazsa bu arkadaşlar bu sefer insanların milliyetçiliğinden şüphe edecek herkes
alakası yok bence arkadaşım biz burda en iyi millet en iyi bayrak vs vs vs. gibi konularda yarısma yapmıyoruz. kii zaten bayrağın yeri ayrı türk bayrağı(bayrağımız) hiç bir yarışmaya sokulamaz hiçbişeyle kıyaslanamaz zaten...o arkadaşın bayrakla girmesi yanlıs deil ama tabi seçim meselesi. | Arkadaşı banlayalım
Bu arada Anıl umarım yanlış anlamaz ama ben bu tip yarışmalarda bayrağın, Atatürk'ün bulunduğu resimlerin kabul edilmemesi taraftarıyım. Çünkü üyeler gerçek anlamda değilde duygusal anlamda oy kullanabilir. Sıradaki yarışmalarda bence bu kural olsun
Doğrudur.Öyle olması lazım.Pınar bana torpil yapıyor arkadaşlar şikayet edin
Bir dahaki yarışmada yarışma kurallarına ekleriz.
Ama benim avatar tamamen profesyonel makineyle ellerimle çekildi : )O yüzden yarışmaya girmemin amacı farklı.
1. olsam da otomatikmen 2.ye devrediyorum zaten hakkımı : )
Doğrudur.Öyle olması lazım.Pınar bana torpil yapıyor arkadaşlar şikayet edin
Bir dahaki yarışmada yarışma kurallarına ekleriz.
Ama benim avatar tamamen profesyonel makineyle ellerimle çekildi : )O yüzden yarışmaya girmemin amacı farklı.
1. olsam da otomatikmen 2.ye devrediyorum zaten hakkımı : )