Bende katilmak istiyorum :)
Marco Laren Üye Oğuzhan' Alıntı: Katılmak istiyorum ama hattım faturalı. Nasıl olacak peki? Genişletmek için tıkla ... Bi arkadasina sevabia yap
Oğuzhan' Alıntı: Katılmak istiyorum ama hattım faturalı. Nasıl olacak peki? Genişletmek için tıkla ... Bi arkadasina sevabia yap
minoo Üye Konu Sahibi Necmati' Alıntı: Biz girebiliyor muyuz sayın moderatör bayan Genişletmek için tıkla ... Üyelik tarihi ve mesaj sayısı kurallara uygun. Katılamamanız için sebep yok yani.
Necmati' Alıntı: Biz girebiliyor muyuz sayın moderatör bayan Genişletmek için tıkla ... Üyelik tarihi ve mesaj sayısı kurallara uygun. Katılamamanız için sebep yok yani.
Necmati Üye Biz girebiliyor muyuz sayın moderatör bayan minoo' Alıntı: Üyelik tarihi ve mesaj sayısı kurallara uygun. Katılamamanız için sebep yok yani. Genişletmek için tıkla ... tımım ekledim Son düzenleme: 29 Eyl 2015
Biz girebiliyor muyuz sayın moderatör bayan minoo' Alıntı: Üyelik tarihi ve mesaj sayısı kurallara uygun. Katılamamanız için sebep yok yani. Genişletmek için tıkla ... tımım ekledim
minoo Üye Konu Sahibi Necmati' Alıntı: Biz girebiliyor muyuz sayın moderatör bayan tımım ekledim Genişletmek için tıkla ... Resim görünmüyor. Şu anki avatarla mı katılıyorsun?
Necmati' Alıntı: Biz girebiliyor muyuz sayın moderatör bayan tımım ekledim Genişletmek için tıkla ... Resim görünmüyor. Şu anki avatarla mı katılıyorsun?
Revengeful Emekli Yönetici Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Jus7ice Üye minoo' Alıntı: Resim görünmüyor. Şu anki avatarla mı katılıyorsun? Genişletmek için tıkla ... Ben de gözüküyor abla avatarı bu ss aldım da işine yarar mı bilmem
minoo' Alıntı: Resim görünmüyor. Şu anki avatarla mı katılıyorsun? Genişletmek için tıkla ... Ben de gözüküyor abla avatarı bu ss aldım da işine yarar mı bilmem
Necmati Üye minoo' Alıntı: Resim görünmüyor. Şu anki avatarla mı katılıyorsun? Genişletmek için tıkla ... evet
minoo Üye Konu Sahibi Jus7ice' Alıntı: Ben de gözüküyor abla avatarı bu ss aldım da işine yarar mı bilmem Genişletmek için tıkla ... Yaramadı
Jus7ice' Alıntı: Ben de gözüküyor abla avatarı bu ss aldım da işine yarar mı bilmem Genişletmek için tıkla ... Yaramadı
bozkirdangelen Üye Usul hakkında söz istiyorum. Yarışmaya katılan tüm yöneticilerin görevlerinden ayrıldıklarına dair istifa dilekçesi alınsın. NOT: Bu arada ben de katılıyorum.
Usul hakkında söz istiyorum. Yarışmaya katılan tüm yöneticilerin görevlerinden ayrıldıklarına dair istifa dilekçesi alınsın. NOT: Bu arada ben de katılıyorum.
minoo Üye Konu Sahibi Murdoc Massaka' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Hangi avatarla katılıyorsun? Benim bilgisayarımda sorun var sanırım, ekledikleriniz görünmüyor. Şu anki avatarınla mı katılacaksın?
Murdoc Massaka' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Hangi avatarla katılıyorsun? Benim bilgisayarımda sorun var sanırım, ekledikleriniz görünmüyor. Şu anki avatarınla mı katılacaksın?
bozkirdangelen Üye Mesut Aktaş' Alıntı: Bizde üyeyiz sonuçta, o şekilde birşeye gerek yok. Genişletmek için tıkla ... O zaman beni MSKB(Maxicep Seçim Kurulu Başkanı) olarak görevlendirin. : )
Mesut Aktaş' Alıntı: Bizde üyeyiz sonuçta, o şekilde birşeye gerek yok. Genişletmek için tıkla ... O zaman beni MSKB(Maxicep Seçim Kurulu Başkanı) olarak görevlendirin. : )
minoo Üye Konu Sahibi Mesut Aktaş' Alıntı: Konu dışı ve sohbet yeri burası değil. Genişletmek için tıkla ... Başka uyarı gereği duymuyorum.
Mesut Aktaş' Alıntı: Konu dışı ve sohbet yeri burası değil. Genişletmek için tıkla ... Başka uyarı gereği duymuyorum.
Murdoc Massaka Üye minoo' Alıntı: Hangi avatarla katılıyorsun? Benim bilgisayarımda sorun var sanırım, ekledikleriniz görünmüyor. Şu anki avatarınla mı katılacaksın? Genişletmek için tıkla ... Evet.
minoo' Alıntı: Hangi avatarla katılıyorsun? Benim bilgisayarımda sorun var sanırım, ekledikleriniz görünmüyor. Şu anki avatarınla mı katılacaksın? Genişletmek için tıkla ... Evet.