MAJORİS 5800 OFW anket, istek!

Sponsorlu Bağlantılar

openstar

openstar

Üye
    Konu Sahibi
yuklediğim her ofw de galeride fotoğrafları kaldırırken kasıyor cok sinir bozucu öyle bir sorun olurmu bu ofw acaba?

vega'da halletmiştim onu. bundada halledeceğiz inşallah. zaten bitince bir beta sürüm yayınlayacağım. sonrasında kararlı hale getiririz.

---------- Eklendi @ 16:42:24 ---------- Yazıldı @ 16:39:39 ----------

Bence D'ye dosya atmayı kaldır. Ram sorunu diye başının etini yemesinler.

çözüm değil ama, bir nebze işe yarayacağını biliyorum. :oke:

dready112

dready112

Üye
ben hiç galeride fotoğraf veya müzik çalardan müzik tarzı hatalar almıyorum. Önerim, fotoğraf için resco photo viewer, müzik için power mp3 player. Dert yok tasa yok :) fotoğraf için de resco'yu default viewer yapıyorum galeriyle ilgim alakam kalmıyor.

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
Tahmini bir zaman verebilir misiniz ? Mesela bu hafta içi, bu hafta sonu, haftaya, bir aya çıkar gibi tahminler ?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
3 aya çıkar :D

xenon56

xenon56

Üye
hızlı, qt yüklü, yüksek ram li, ovi mağazasi çalışan,t9 sözlüğü hatasız, ofw olsa :)

ramazan_çimen

ramazan_çimen

Üye
ne zaman yayında sarj kaç gün olacak ?? bide tema belle şekli bişe olsa iii olur saygılar

kemalulu3737

kemalulu3737

Üye
ofw olsa daha iyi olur

orjinal Tema ve menü iconları kullanılarak

gereksiz programlar çıkartılıp (oyunlar,yardım,sözlük,dönüştür,sohbet,bounce,RT GR,tel ayarları,My nokia,Sett wizard,V.merkezi,Ovi senkron,operatör)

sadece telefonun hızlanmasına yönelik mod yapılsa

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
ofw olsa daha iyi olur

orjinal Tema ve menü iconları kullanılarak

gereksiz programlar çıkartılıp (oyunlar,yardım,sözlük,dönüştür,sohbet,bounce,RT GR,tel ayarları,My nokia,Sett wizard,V.merkezi,Ovi senkron,operatör)

sadece telefonun hızlanmasına yönelik mod yapılsa
Sadece kendi isteklerin biraz da başkalarını düşünerek bir yorum yapsaydın iyi olurdu.Sözlük mesela; gerçekten güzel, kullanışlı ve işe yarayan bir program, operatör menüsünün ve sohbetin kalkması mantıklı gözükmüyor.Hatta bazı programları kaldırmak telefonu telefon olmaktan çıkartıyor...

ramazan_çimen

ramazan_çimen

Üye
biran önce bitse ''''!!!''''

openstar

openstar

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar kusura bakmayın. Çocuklarım 1 haftadır hasta. Hiç ilgilenemiyorum. umarım 1-2 haftaya bitiririm. Sabrınız için saolun.

openstar

openstar

Üye
    Konu Sahibi
Çok geçmiş olsun

çok saolun...

---------- Eklendi @ 00:03:28 ---------- Yazıldı @ 00:01:16 ----------

Arkadaşlar en son durumdan bir kaç görsel paylaşayım dedim... (resimdeki tarihe takılmayın, denemeler sırasında tarihi ayarlamıyorum, varsayılan açılış tarihidir..)

[QR][/QR]

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 440290
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Levent abi, çok güzel olmuş. Görünüşten öyle anlaşılıyor.

dready112

dready112

Üye
çok saolun...

---------- Eklendi @ 00:03:28 ---------- Yazıldı @ 00:01:16 ----------

Arkadaşlar en son durumdan bir kaç görsel paylaşayım dedim... (resimdeki tarihe takılmayın, denemeler sırasında tarihi ayarlamıyorum, varsayılan açılış tarihidir..)

Usta, rehber ev ekranı için sağ tuşa rehber ikonu ekledin mi navibara acaba ?

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
çok güzel görünüyorlar.bir de şarj simgesi normal olsa bence daha güzel olurdu ama yine de farketmez. bir de bazı yazı tiplerinde internette kalın yazılar belli olmuyor mesela yeni cevaplanmış konu başlığı kalın olması gerekirken tüm sayfa aynı incelikte görünüyor , bu da hiç hoşuma gitmiyor. bu yazı tipi de öyle mi

openstar

openstar

Üye
    Konu Sahibi
çok güzel görünüyorlar.bir de şarj simgesi normal olsa bence daha güzel olurdu ama yine de farketmez. bir de bazı yazı tiplerinde internette kalın yazılar belli olmuyor mesela yeni cevaplanmış konu başlığı kalın olması gerekirken tüm sayfa aynı incelikte görünüyor , bu da hiç hoşuma gitmiyor. bu yazı tipi de öyle mi

batarya ikonu ve yazı tipi fontu orjinaldir. onları değiştirmedim, henüz.
batarya ikonunu değiştireceğim, anten ikonuda. çok farklı ve görsel bir ofw olacak.
birde ofw de kullanabileceğiniz 6-7 farklı fontta paylaşacağım, ofw'yi yayınladıktan sonra.
istediğinizi kullanırsınız. Ayrıca MoonLight içindeki temaları kullanmayı düşünüyorum.
Bir tanesi resimde görünen, diğeride herkezin istediği orange teması olacak.
Ayrıca bir şey daha belirteyim. Bazıları bilir "Lorelei" benim yardımcımdı.
Yaptığım tüm cfwleri x6 ya o uyarlamıştı. Ayrıca görsel açıdanda yardımları oldu.
şimdi de bana görsel açıdan yardımcı olacak bir arkadaş lazım.
bana bir açılış animasyonu yapabilecek varmı. bir gif resmi lazım yani.
sony ericson açılış resmi gibi,
yapabilecek varsa bana ulaşırsa sevinirim.

Üst Alt