Rambo_FT Nasıl Böyle Başarılı Oldu? | Başarıya Giden Yollar (Nokia 5230 Sayesinde)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

soyluozcan

Üye
duygu tercümanlığını bilemem ama ben fikrimi belirttim ayrıyetten EYVALLAH

Mütevazılığınız örnek alınası türden. Darısı herkesin başına diyelim.

Rambo arkadaşım senide kutlarım dilerim daha yüksek konumlara gelirsin.

Revengeful

Emekli Yönetici
Rambo gibi adamsın

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Çok daha başarılı ol :ehe

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
:)

fatih982

fatih982

Üye
bi konudan mesaj silmek acizliktir sanaldaki tartışmalar şiddet yaratmaz sizin yaptığınız özgürlüğü kısıtlamaktır.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ben şikayet etmedim. Demekki gereksiz görülmüş. Büyüğümüzsün neden sildiler sence?

fatih982

fatih982

Üye
ben büyüklük taslamadım rüzgardan nem kapıyorlar anlaşılan ondan silmişlerdir.anlaşılan sen çok büyük bir adamsınki böyle bir konu açıp başarı konusunda millete ders verebiliyorsun YURU BE DUNYAYI KURTARAN ADAM KIM TUTAR SENI

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ben büyüklük taslamadım rüzgardan nem kapıyorlar anlaşılan ondan silmişlerdir.anlaşılan sen çok büyük bir adamsınki böyle bir konu açıp başarı konusunda millete ders verebiliyorsun YURU BE DUNYAYI KURTARAN ADAM KIM TUTAR SENI

:zzz:

---------- Eklendi @ 01:56:55 ---------- Yazıldı @ 01:19:05 ----------

Bu arada imzama bakarsan sevinirim.

fatih982

fatih982

Üye
mobilim imzana falan bakamam

kraldost

kraldost

Üye
furkanım bu bir zevk meselesi çıkarın ne olur bilemem ama görüşümce burda bir çevre ve güzel arkadaslıklar elde edebilirsin ama şunu unutma kendi biraz faydalı olmalısın mesela böyle şeylerle uğraştığın kadar derslerinede çnem vermelisin zinhar geleceğin senin elinde sana bir abi tavsiyesi birazcıkta kendinle ilgilen

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
furkanım bu bir zevk meselesi çıkarın ne olur bilemem ama görüşümce burda bir çevre ve güzel arkadaslıklar elde edebilirsin ama şunu unutma kendi biraz faydalı olmalısın mesela böyle şeylerle uğraştığın kadar derslerinede çnem vermelisin zinhar geleceğin senin elinde sana bir abi tavsiyesi birazcıkta kendinle ilgilen

Sırf bu şekilde düşündüğüm için CFW işlerini tamamen bıraktım. Siteden kendime ban attım. Fakat üyeler ve maxicep yöneticileri beni geri çağırdı. Şimdi bütün derslerimde yeterli başarıyı gösteriyorum ve sosyal hayatımda düzende. Yani zamanında abartmıştım bu işleri düzensiz olmuştum. Şimdi dengeyi tutturdum :) Önerin için çok teşekkür ederim. Özellikle de beni düşündüğün için.

nub

nub

Üye
Keske c5 tede kullanılsa :D

ramirez02

Üye
muradına erdin mi rambo

-efşan

-efşan

Üye
:hmmm

Jomolocco

Jomolocco

Üye
ben de bunu anlamiyorum sanki dunyayi kurtardiniz. yada cok onemli br bulus yaptinizda bununla ovunuyorsunuz pff:S

ramirez02

Üye
jomo dikkat et banlanırsın bunlar çok çabuk alınıyorlar

yaren_dede

yaren_dede

Üye
harbiden konu çok uzun olmasına rağmen sıkılmadan okudum

TeAmo42

TeAmo42

Üye
en iyi cfw anlatımını senin yaptıgından hiç şüphem yok :) ilk korkarak yüklediğim cfw yi sayende sornsuz yüklemiştim :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Alınan yok eleştirilere açığım mükemmel değilim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt