MAJORİS 5800 OFW anket, istek!

Sponsorlu Bağlantılar

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
Şu samsung ev erkanlı olanlarda genelde kırmızı ekran oluyor hiç sevmiyorum o hatayı.Biraz kullandıktan sonra illa ki bir kez karşımıza kırmızı ekran olarak çıkabiliyor.Bazen widget olarak Tarih olanı masaüstüne sürüklediğinde kırmızı felan oluyor o sorunun düzelmesi bu CFW'de ki en büyük gelişme olacak bence ?..
Bu soruna çözümünüz var mı ?

Mert045

Mert045

Üye
o c6 modları için sanırım arkadaşım. Ayrıca bildiğim kadarıyla "devam,kapat,durdur,göster,gizle" kelimeleri için tanımlama yapılmamış onunkinde. bu bambaşka bir durum.

---------- Eklendi @ 16:52:36 ---------- Yazıldı @ 16:51:31 ----------

@ RamboFT

Ayrıca resim eklediysen önceki mesajına göremiyorum meb server engelliyor.
tik koy dediğin yer "replace hex values" mi?

Edit: tamam , ultrasorf ile resimleri gördüm. Bu seçeneği görmemişim inan. çok teşekkür ederim.

yok abi ofw içindi hatta symbian modder xperienceda kullanmışti.

cukcuk42

Üye
içerisinde bi tlf için gerekli programlar barındırsa nasıl olur ;) (opera mini, nimbuzz vs )

openstar

openstar

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar açıklama yapma gereği hissediğimden bir açıklama yapayım dedim.
Çok aşırı yoğunluğum var şu aralar. Sene sonu işlemleriyle uğraşıyorum.
Ayrıca başka ailesel durumlardan dolayı ofw oldukça ağır ilerliyor.
Şuanda sadece belle barla uğraşıyorum. %80-90 bitti sayılır.
ondan sonrada diğer işleri kısa sürede halledeceğim.
beklediğinize deyecek bir MAJORİS olacak.
Ancak dediğim gibi biraz zaman alabilir.
2-3 hafta sürebilir. Bilgilendirmek istedim.
Bu süre zarfında öneriler olursa, yine elimden geldiğince yapmaya çalışırım.

---------- Eklendi @ 17:48:46 ---------- Yazıldı @ 17:47:32 ----------

tamam abi o zaman navibar ikonlarını sony sketch fontunda kullansan süper olur.

olabilir. kardeşim.

---------- Eklendi @ 17:49:14 ---------- Yazıldı @ 17:48:46 ----------

(h)

---------- Eklendi @ 17:49:58 ---------- Yazıldı @ 17:49:14 ----------

içerisinde bi tlf için gerekli programlar barındırsa nasıl olur ;) (opera mini, nimbuzz vs )

yazılıma gömmektense, yüklemek çok daha mantıklı değil mi? sonra istemezsen kaldırırsın.. :oke:

killer78

Üye
openstar özel mesajlarına bakar mısın abicim

dready112

dready112

Üye
sağ tuşta menü değil rehber ikonu olsun, bu benim için çok önemli bi ayrıntı :) sağ tuşun orijinali zaten rehberdir.

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
java izin modu da ekler misin

openstar

openstar

Üye
    Konu Sahibi
openstar özel mesajlarına bakar mısın abicim

:oke:

---------- Eklendi @ 15:12:27 ---------- Yazıldı @ 15:12:07 ----------

sağ tuşta menü değil rehber ikonu olsun, bu benim için çok önemli bi ayrıntı :) sağ tuşun orijinali zaten rehberdir.

---------- Eklendi @ 15:12:42 ---------- Yazıldı @ 15:12:27 ----------

java izin modu da ekler misin

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
tuş kilit titreşimi kaldırma ve güç tuşuna yeniden başlat ekleme :)

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
Şu samsung ev erkanlı olanlarda genelde kırmızı ekran oluyor hiç sevmiyorum o hatayı.Biraz kullandıktan sonra illa ki bir kez karşımıza kırmızı ekran olarak çıkabiliyor.Bazen widget olarak Tarih olanı masaüstüne sürüklediğinde kırmızı felan oluyor o sorunun düzelmesi bu CFW'de ki en büyük gelişme olacak bence ?..
Bu soruna çözümünüz var mı ?
Bu soruyu 3.Soruşum hala bir cevap gelmedi, bilmiyorum herkesin sorunlarını dinlerken ben 2 kere söyledim cevap veren yok bu 3 oluyor bu sorun hala var mı ? Yoksa düzeldi mi ?

openstar

openstar

Üye
    Konu Sahibi
Bu soruyu 3.Soruşum hala bir cevap gelmedi, bilmiyorum herkesin sorunlarını dinlerken ben 2 kere söyledim cevap veren yok bu 3 oluyor bu sorun hala var mı ? Yoksa düzeldi mi ?

Arkadaşım ben cfw yapıyorum, ev ekranı değil. Bu sorunu çözmek için ev ekranı yapan biri olmam lazım. Cevaplamam ev ekranından kaynaklı sorundan dolayı. Ben bu sorundan anlasam zaten yaparım. Bu sorunu çözecek, bu modu çıkarandır.

---------- Eklendi @ 17:45:18 ---------- Yazıldı @ 17:40:20 ----------

la olumm adam gibi vereceksen ver atrtıkk milleti usandırmaya hakkın yok kendini naza öekme bir hayyr yapacaksan yapp yapmayacaksan yapma

Arkadaşım önce üslübuna dikkat et. Ben kimsenin elemanı veya işçisi değilim. Çoğu adam zannedilenden de adamım. Şu gün bu gün yayınlarımda demedim. üstelik bu yazılımı yüklemek için bir zorunlulukta yok. Ee, bu durumda neden milleti usandırayım. Zebil gibi yazılım var, isteyen istediğini yükler.
Ayrıca hayır kazanmak için yapmıyorum bu işi, ve kendimi naza çektiğimde yok.
Yukardaki mesajlarımda da yazdığım gibi, ben öğretmenim ve bu aralar notlar falan, çok yoğun olduğumu belirttim. Kimsenin beklemesine gerek yok. çok iyi yazılımlar var onları yükleyin.
3 kuruşluk bir yazılım için bu üslüp yakışmıyor sizlere..

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
Arkadaşım ben cfw yapıyorum, ev ekranı değil. Bu sorunu çözmek için ev ekranı yapan biri olmam lazım. Cevaplamam ev ekranından kaynaklı sorundan dolayı. Ben bu sorundan anlasam zaten yaparım. Bu sorunu çözecek, bu modu çıkarandır.

Peki bu hata hala var mı ? sen hiç rastladın mı ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

Peki bu hata hala var mı ? sen hiç rastladın mı ?

Levent abinin yazdığına göre bu hata çıkabilir ve sadece bu modun yapımcısı bu hatayı giderebilirmiş. Okumadan aynı soruyu defalarca sorabilmek... Sanırım yetenek işi.

---------- Eklendi @ 19:55:32 ---------- Yazıldı @ 19:53:58 ----------

@logolas636: Sana bu yazılımı yükle diyen mi var lan! Levent abiye önerim, senin gibi mantık hatalarıyla dolu üyelere indirme yasağı koyması.

wwwcomtr

wwwcomtr

Üye
Hayırlı olur inşallah bu ofw n bazı kisileri dinleme onlar genellikle bos kişiler oluyor sinirini bbozmasına izin verme sen yapmaya bak bu arada ofwde samsung widget olucakmı ve ne zaman cıkar tahmini?

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
Samsung Widgetli,v60 , hatasız, stabil, hızlı, görsel yönden de iyi bir OFW tadından yenmez gerçekten...

openstar

openstar

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Widgetli,v60 , hatasız, stabil, hızlı, görsel yönden de iyi bir OFW tadından yenmez gerçekten...

Flash ev ekranlarının atılabileceği bir ofw hazırlayacağım. Samsung ev ekranı konusunda karar vermedim henüz. Ancak diğerlerini yapacağım.

---------- Eklendi @ 18:30:35 ---------- Yazıldı @ 18:29:25 ----------

Hayırlı olur inşallah bu ofw n bazı kisileri dinleme onlar genellikle bos kişiler oluyor sinirini bbozmasına izin verme sen yapmaya bak bu arada ofwde samsung widget olucakmı ve ne zaman cıkar tahmini?

Saolun. Teşkler.
Samsung widget konusunda kararsızım. çıkacağı zaman belli değil.

---------- Eklendi @ 18:31:11 ---------- Yazıldı @ 18:30:35 ----------

Levent abinin yazdığına göre bu hata çıkabilir ve sadece bu modun yapımcısı bu hatayı giderebilirmiş. Okumadan aynı soruyu defalarca sorabilmek... Sanırım yetenek işi.

---------- Eklendi @ 19:55:32 ---------- Yazıldı @ 19:53:58 ----------

@logolas636: Sana bu yazılımı yükle diyen mi var lan! Levent abiye önerim, senin gibi mantık hatalarıyla dolu üyelere indirme yasağı koyması.

Saol kardeşim.

---------- Eklendi @ 18:31:59 ---------- Yazıldı @ 18:31:11 ----------

Ayrıca Belle Navi Bar bitti. telefon yok şuanda deneyemedim, henüz.

Üst Alt