Bu soruyu 3.Soruşum hala bir cevap gelmedi, bilmiyorum herkesin sorunlarını dinlerken ben 2 kere söyledim cevap veren yok bu 3 oluyor bu sorun hala var mı ? Yoksa düzeldi mi ?
Arkadaşım ben cfw yapıyorum, ev ekranı değil. Bu sorunu çözmek için ev ekranı yapan biri olmam lazım. Cevaplamam ev ekranından kaynaklı sorundan dolayı. Ben bu sorundan anlasam zaten yaparım. Bu sorunu çözecek, bu modu çıkarandır.
---------- Eklendi @ 17:45:18 ---------- Yazıldı @ 17:40:20 ----------
la olumm adam gibi vereceksen ver atrtıkk milleti usandırmaya hakkın yok kendini naza öekme bir hayyr yapacaksan yapp yapmayacaksan yapma
Arkadaşım önce üslübuna dikkat et. Ben kimsenin elemanı veya işçisi değilim. Çoğu adam zannedilenden de adamım. Şu gün bu gün yayınlarımda demedim. üstelik bu yazılımı yüklemek için bir zorunlulukta yok. Ee, bu durumda neden milleti usandırayım. Zebil gibi yazılım var, isteyen istediğini yükler.
Ayrıca hayır kazanmak için yapmıyorum bu işi, ve kendimi naza çektiğimde yok.
Yukardaki mesajlarımda da yazdığım gibi, ben öğretmenim ve bu aralar notlar falan, çok yoğun olduğumu belirttim. Kimsenin beklemesine gerek yok. çok iyi yazılımlar var onları yükleyin.
3 kuruşluk bir yazılım için bu üslüp yakışmıyor sizlere..